Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.76 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Елиф се среща с Азат, но срещата им е разкрита от Азизе. Реян разбира за писмото на баща си. Вижте още какво ще се случи в еп.76 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 26 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Азизе и Елиф

Азизе и Елиф

© atv

В 75 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Гюнул иска да разбаре от Азизе, дали Фърат е нейнят брат?

Есма иска да разбере, какво е състоянието на Хазар, но е хваната от Азизе, която я пита, защо иска да говори с враговете им. Есма и отвръща, че тя знае, че се познава с него много отдавна и е искала да разбере, но нищо не са ѝ казали. Азизе и казва, че тя ще и каже как е, че не е умрял, че първо трябва да се разплати за това, което е направил, а Есма я пита, а какво ще стане с тях, за това, което са направил те, толкова невинни хора са пострадали, заради тях... Азизе и отвръща, че за всичко се е разплатила!

Азизе се замисля, кой може да я заплашва, като и изпрати двете бележки, дали е Султан, Гюнил, сестра ѝ Ханифе или сега Есма, която я накара с приказките си, да я заподозре.

След което разбираме, че животът на Азизе е бил съсипан, според нея самата още на 18 години, още че е погребала трима синове...

Текст от potv.bg
Гюл

Гюл

© atv

Зехра се опитва да се сдобри с Гюл и казва, че ако иска ще се обади Реян, но тя и казва, да не го прави, защото само се кара на сестра й... Зехра ѝ отвръща, че и майките понякога грешат, но ще поправи грешката си! Ще се обади на сестра й, тя ще се върне при тях, а баща ѝ бързо ще се оправи...., а след това ще се роди нейното братче или сестриче, при което Гюл е изненадана и я пита, дали е истина и много се радва... Зехра се опитва да се свърже с Реян, но телефона ѝ е изключен...

Текст от potv.bg
Миран и Реян

Миран и Реян

© atv
Реян споделя на Миран, че е сънувала, че всички са я обвинявали за смъртта на баща й. Миран я успокоява, че докато той е до нея, няма да позволи на никой да и навреди....
Текст от potv.bg
Елиф

Елиф

© atv

Азат се среща с Елиф, за да разбере нещо повече къде е Раян и какво може да се е случило с Хазар, но са разкрити от Азизе.

- Какво правиш при този мерзавец Шадоглу?
- Не говори, така бабо за тях, те са семейството на Реян!
- Какво, дойде да видиш руйните, които остави? - пита я Азат. Какви игри пак играеш, че чичо ми тръгна по-нощите да прибира дъщеря си? Но нека само чичо да отвори очи - всичко ще се разбере!

Когато се прибират в имението, Азизе забранява на Елиф без нейно разрешение, да ходи където и да било. Хваща я за ръка и я води, при петното от кръв, където е паднал Хазар и казва, че знае какво се случило тук, че най-големият техен враг е паднал тук, и ако умре ще умре тук, а ако не умре, все едно паднал е тук, и колко и да чистят, те няма да я почистят, докато не се пролее кръв от рода на Асланбей - тази кръв тук, няма да се измие.

Как можа да отидеш при Азат, а ако беше направил същото като с Гюнул? Ако ти беше посегнал?

- Азат не е такъв!
- Откъде знаеш, те убиха чичо ти и леля ти...
- В семейство Шадоглу, няма толкова безсъвестен човек, колкото си ти бабо! Те не са ти причинили болка, но ти при всяка възможност им причиняваш! - Но аз никой не съм убила от тяхното семейство... и с ярост се опитва да удари Елиф.
- Аз отидох, просто да намеря Миран и Реян, защото аз от всички най-добре зная, колко е тежко да живееш без баща. Толкова години минаха, бабо, но моята болка не минава! Нещо повече, това което се случи с г-н Хазар ме накара да си спомня някой детайли за онзи ден на катастрофата.
Но думите ѝ са прекъснати от Султан, която подслушва разговора им на вратата... защото се страхува Елиф да не си спомни детайли от онзи ден, когато остави мъжа си да умре...
Текст от potv.bg
Реян

Реян

© atv
Реян отива в болницата, но отстрани гледа на своето семейство, за да не им причинява болка с присъствието си. Лекарката от бърза помощ я вижда и казва, че баща ѝ преди да загуби съзнание говорил за някакво писмо.

Реян си спомня, за дрехите на баща си, че ги забравиха в градинката пред болницата, а от болницата им казах, че са ги намерили и предали на майка й. Реян моли Азат да ги намери и донесе, защото според нея те крият отговора на въпроса, защо баща ѝ е дошъл в имението толкова късно.

Азат се обажда на Елеф, за да провери как е, дали баба ѝ не и е направила нещо, защото се вълнувал за нея. А тя му казва, че е добре, малко баба ѝ се накарала...Азат я пита отново, дали не е чула някаква нова информация за онази нощ..., но тя му отговаря, че не е. Но когато затваря телефона тя казва:

- Аз толкова много искам да ти кажа истината, но не мога!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...