Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.76 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Елиф се среща с Азат, но срещата им е разкрита от Азизе. Реян разбира за писмото на баща си. Вижте още какво ще се случи в еп.76 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 26 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Азизе и Елиф

Азизе и Елиф

© atv

В 75 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Гюнул иска да разбаре от Азизе, дали Фърат е нейнят брат?

Есма иска да разбере, какво е състоянието на Хазар, но е хваната от Азизе, която я пита, защо иска да говори с враговете им. Есма и отвръща, че тя знае, че се познава с него много отдавна и е искала да разбере, но нищо не са ѝ казали. Азизе и казва, че тя ще и каже как е, че не е умрял, че първо трябва да се разплати за това, което е направил, а Есма я пита, а какво ще стане с тях, за това, което са направил те, толкова невинни хора са пострадали, заради тях... Азизе и отвръща, че за всичко се е разплатила!

Азизе се замисля, кой може да я заплашва, като и изпрати двете бележки, дали е Султан, Гюнил, сестра ѝ Ханифе или сега Есма, която я накара с приказките си, да я заподозре.

След което разбираме, че животът на Азизе е бил съсипан, според нея самата още на 18 години, още че е погребала трима синове...

Гюл

Гюл

© atv

Зехра се опитва да се сдобри с Гюл и казва, че ако иска ще се обади Реян, но тя и казва, да не го прави, защото само се кара на сестра й... Зехра ѝ отвръща, че и майките понякога грешат, но ще поправи грешката си! Ще се обади на сестра й, тя ще се върне при тях, а баща ѝ бързо ще се оправи...., а след това ще се роди нейното братче или сестриче, при което Гюл е изненадана и я пита, дали е истина и много се радва... Зехра се опитва да се свърже с Реян, но телефона ѝ е изключен...

Миран и Реян

Миран и Реян

© atv
Реян споделя на Миран, че е сънувала, че всички са я обвинявали за смъртта на баща й. Миран я успокоява, че докато той е до нея, няма да позволи на никой да и навреди....
Елиф

Елиф

© atv

Азат се среща с Елиф, за да разбере нещо повече къде е Раян и какво може да се е случило с Хазар, но са разкрити от Азизе.

- Какво правиш при този мерзавец Шадоглу?
- Не говори, така бабо за тях, те са семейството на Реян!
- Какво, дойде да видиш руйните, които остави? - пита я Азат. Какви игри пак играеш, че чичо ми тръгна по-нощите да прибира дъщеря си? Но нека само чичо да отвори очи - всичко ще се разбере!

Когато се прибират в имението, Азизе забранява на Елиф без нейно разрешение, да ходи където и да било. Хваща я за ръка и я води, при петното от кръв, където е паднал Хазар и казва, че знае какво се случило тук, че най-големият техен враг е паднал тук, и ако умре ще умре тук, а ако не умре, все едно паднал е тук, и колко и да чистят, те няма да я почистят, докато не се пролее кръв от рода на Асланбей - тази кръв тук, няма да се измие.

Как можа да отидеш при Азат, а ако беше направил същото като с Гюнул? Ако ти беше посегнал?

- Азат не е такъв!
- Откъде знаеш, те убиха чичо ти и леля ти...
- В семейство Шадоглу, няма толкова безсъвестен човек, колкото си ти бабо! Те не са ти причинили болка, но ти при всяка възможност им причиняваш! - Но аз никой не съм убила от тяхното семейство... и с ярост се опитва да удари Елиф.
- Аз отидох, просто да намеря Миран и Реян, защото аз от всички най-добре зная, колко е тежко да живееш без баща. Толкова години минаха, бабо, но моята болка не минава! Нещо повече, това което се случи с г-н Хазар ме накара да си спомня някой детайли за онзи ден на катастрофата.
Но думите ѝ са прекъснати от Султан, която подслушва разговора им на вратата... защото се страхува Елиф да не си спомни детайли от онзи ден, когато остави мъжа си да умре...
Реян

Реян

© atv
Реян отива в болницата, но отстрани гледа на своето семейство, за да не им причинява болка с присъствието си. Лекарката от бърза помощ я вижда и казва, че баща ѝ преди да загуби съзнание говорил за някакво писмо.

Реян си спомня, за дрехите на баща си, че ги забравиха в градинката пред болницата, а от болницата им казах, че са ги намерили и предали на майка й. Реян моли Азат да ги намери и донесе, защото според нея те крият отговора на въпроса, защо баща ѝ е дошъл в имението толкова късно.

Азат се обажда на Елеф, за да провери как е, дали баба ѝ не и е направила нещо, защото се вълнувал за нея. А тя му казва, че е добре, малко баба ѝ се накарала...Азат я пита отново, дали не е чула някаква нова информация за онази нощ..., но тя му отговаря, че не е. Но когато затваря телефона тя казва:

- Аз толкова много искам да ти кажа истината, но не мога!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...