Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 50 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран и Реян напускат къщата на Азизе Асланбей. Вижте още какво ще се случи в еп.50 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 19 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян, Миран и Азизе

Реян, Миран и Азизе

© atv

В предния 49 епизод на сериала "Вятърничав" станахме свидетели, как Реян се омъжи за Миран, против волята на баща си... Защо ли...? Защото много добре си спомня думите на г-н Хашмет: „Ако няма брак, ще се пролее кръв... и това ще бъде и кръвта на Азат, и на Миран!“ А когато по Миран стреляха, Реян разбра, че миналото трудно може да забрави, но без Миран не може да си представи живота...

Ще успеят ли Миран и Реян да бъдат щастливи, въпреки всички препятствия, които се появяват пред тях?

Хазар излиза като пребит от имението на Асланбей в ушите му звучат думите на дъщеря му: „ Татко, аз съм тук по-собствено желание!... Любов, татко, заради любовта си съм готова на всичко, от днес това е моят дом! Аз съм на мястото, където искам да бъда!“

Миран успокоява Раян, като и казва, че със времето всички ще свикнат и ще приемат брака им!

Азизе се изправя пред тях и казва на Раян, че тя е предупредила, че като се омъжи за внука и трябва да се държи като една от Асланбей, иначе..., но Реян я прекъсва и повишава глас:

- Иначе какво ще се случи? Отново ще ме вземеш за ръка и изхвърлиш на площада?!

И се качва по стълбите, Миран се опитва да я спре, но Азизе го спира като му казва да я остава, като крещи и вика, така по-бързо ще се изчисти от всичко, което е останало от Шадоглу....

Оставайки сама Раян още чува гласа на баща си: „- Как можа да го направиш, дъще, те те изхвърлиха на улицата след сватбата... толкова сълзи проля майка ти... “ и дърпа, и хвърля колието, което и подари Азезе на замята, но влиза Миран и го събира... Миран казва на Реян, че трябва да бъде търпелива, да си даде малко време, нещата да утихнат и всичко се нареди. Реян го пита колко време трябва да чака... цяла вечност?! Днес след като му казала „Да“, тя е загубила доверието на майка си и баща си завинаги.... Обичайки ги толкова силно, а им причинила огромно болка!

- Аз пожертвах семейството си, Миран!
- Ти съжаляваш ли, че ми каза „Да“?
- Съжалявах, когато за пръв път ти казах „Да“, а сега те питам, дали отново ще ме накараш да съжалявам!
- От днес, аз ще ти отговарям на този въпрос не с думи, а с дела. Ще те накарам да забравиш цялата болка, която преживя в миналото - няма да съжаляваш, че ми каза „Да“!

Излиза и сяда пред вратата на стаята им, а Реян сяда от другата страна...

Миран се заклева, че на никой няма да позволи да му вземе Реян!
Насух

Насух

© atv

А в чифлика на Шадоглу, Насух беснее, че Хазар не се е върнал, Джихан се опитва да се свърже с него, но той не вдига... и започва да говори против Реян, че тя е унищожила не само брат му, но и тях! А Зехра стой пред портата и се моли дъщеря ѝ да се върне..., и виждайки,че е Хазар сам... започва да крещи и плаче, и да пита, къде е Реян?

- Тя не дойде, Зехра, аз не можах да я доведа. Те се ожениха!
- Аз и казах, хайде да си ходим дъще, а тя ми отговори, аз обичам Миран и това е вече моя дом, казва Хазар на Зехра, но тя му отвръща, че не може това да е казала...
- Защо си отиде от нас, Зехра... не и ли беше достатъчна нашата любов... Защо го направи? За да намери спокойствие при чуждите ли?!
Ярен, която наблюдава отстрани, чувайки, че Реян се е омъжила за Миран побеснява!

Насух тихо, но със злоба казва на Хазар: - Виждаш ли, кой храни толкова години..., а сега ти заби нож в гърба..., защото не е твоя кръв! Тази безсрамница, която наричаше дъщеря и заради нея се изправи срещу всички, с тази постъпка ти показа, че не е Шадоглу! От днес е наш враг!

- От днес, забранявам да се произнася името на Раян в този дом, дори кучето ще забрави нейната миризма, ядосан крещи Насух.

Само Хандан е спокойна, тя знае, че Азат вече не го грози смъртта!

Ярен се обажда на Азат, за да му каже, че Реян се е омъжила, за да може да се намеси и раздели Реян от Миран, но е хваната от майка си.

Хандан и взима телефона и му казва, че са искали да го чуят само как е? Ярен отнася няколко шамара от Хандан, която и взема телефона, и я заключва в стаята и.

Миран моли Реян, да не плаче, защото нищо не е толкова скъпо, колкото нейните сълзи!

Миран моли Реян, да не плаче, защото нищо не е толкова скъпо, колкото нейните сълзи!

© atv

След като Хандан затвори на Азат, той се опита да звъне на сестра си втори път, но телефона и е изключена, на майка му, баща му.... И звъни на Реян, но тя не му вдига, но Азат е настойчив и отново звъни, а Миран виждайки, че звъни Азат, губи контрол, но Реян му казва, да се успокой..., че тя е избрала не Азат, а се омъжила за него..., но ядосан Миран без да иска разсипва една чаша сок върху роклята на Реян, а тя няма други дрехи... Миран моли Есма да вземе някаква дреха от Елиф за Раян. Но тъй като Есма е повикана от Азизе, Есма казва на Наз да вземе някаква дреха от Елиф и да занесе на Раян.

Миран казва на Реян, че ако не иска тя, може да не ходят на вечеря с баба му...

Зехра казва на Хазар, че Азат го е търсил и се притеснява, да не е разбрал за Реян и да не направи някаква глупост, но Хазар и казва да не се притеснява, той ще му се обади. Хазар успокоява Азат, че всичко е наред.

Зехра звъни на Реян, но тя не и вдига, защото не знае какво да и каже...

Слизайки на вечеря, Султан виждайки Реян с роклята на Гюнул, започва да и вика, че как е започнала и живота на дъщеря и утре може да вземе! Миран става, застава до жена си и казва на Султан да замълчи! И се обръща към Есма и я пита, защо не е изпълнила молбата му и не е донесла нещо от дрехите на Елиф?

Реян се преоблича и казва на Миран, че ако е знаела, че това е рокля на Гюнул, никога нямала да я облече!

Миран моли Реян, да не плаче, защото нищо не е толкова скъпо, колкото нейните сълзи!

Миран хваща Реян за ръка и казва, че отиват в техния си дом. А на всички, който останаха на масата за вечерята, пожелава приятен апетит!

След което Азизе пита Гюнул, как може да си мисли, че с такива евтини номерца, може да изтръгне Реян от сърцето на Миран? Елиф пита Гюнул, дали наистина тя го е направила? А Гюнул и отговаря, че ако е искала да направи нещо, нямало да го направи с някакъв парцал! Гюнул такъв спектакъл устройва на всички, то не бяха викове, плач... дори покривката от масата с цялата храна на нея вдигна във въздуха....

А след като Наз влезе да я попита, как е, Гюнул усмихната и каза, че е добре, а тя е свършила прекрасна работа. Наз и отговоря, че въпреки, че знаела предварително, че се преструва, си помислила, че е истинско...

Миран и Раян пътуват към новия си дом!
50 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 19 март 2021 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", еп. 51 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 51 (Diema Family) - какво ще се случи...

Заради Реян Миран не се подчинява на Азизе, да отиде да отмъщава на Шадоглу. Вижте още какво ще се случи в еп.51 на турския сериал "Вятърничав",...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...