Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.249 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран страда защото Раян все още не му е простила, а Раян страда не по малко от него. Миран разбира, че Джихан и Азизе са решили да си отмъстят на Фюсун, като за целта ще използват Азра и тръгва след тях. Фюсун е арестувана. Вижте още какво ще се случи в еп.249 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 23 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 248 на турския сериал „Вятърничав" Миран връща Умут на Раян. Джихан и Миран се помиряват. Джихан оправя отношенията си и с Азизе. Двамата правят план, с който да се отърват от Фюсун завинаги.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 249 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 23 декември 2021 по Diema Family:

Миран страда защото Раян все още не му е простила, а Раян страда не по малко от него.

Халит казва на Фюсун, че е събрал хора, част от които ще нападнат имението, а част ще тръгнат с тях.

Миран разбира, че Джихан и Азизе са решили да си отмъстят на Фюсун, като за целта ще използват Азра и тръгва след тях.

Фюсун хваща Азизе и Джихан и им казва, че и те ще умрат от ръцете, които са убили Хазар.

Раян притеснена за Миран тръгва след него.

Раян си мисли, че Миран иска да застреля Фюсун и го моли да хвърли пистолета и той го прави, но идва полицията и арестува Фюсун. Миран казва на Раян, че всичко е било постановка, за да може Фюсун да си признае и не е пролята нито една капка кръв, както той ѝ обещал.


„Вятърничав“, еп.250 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.250 (Diema Family) - какво ще се случи...

Решетките на затвора не спират Фюсун и тя смята да причини още една непоносима болка на Азизе, но разбира се, те двете толкова много си приличат,...

Миран страда защото Раян все още не му е простила, а Раян страда не по малко от него.

Миран се опитва да оправи отношенията си с Раян и я моли да опита да нахрани Умут. С помощта на Раян, Миран се справя много добре…, а след това докато се опитва да му смени пелената на Умит казва на Раян, че толкова много я обича, че сърцето му се разбива на 1000 парчета… Обеща ва ѝ, че ще се промени… Раян му отвръща, че много пъти и е обещавал и кълнял, а Миран и казва, че това е за последен път…., но Раян му казва да ги остави сами.

Халит казва на Фюсун, че е събрал хора, част от които ще нападнат имението, а част ще тръгнат с тях.

Миран разбира, че Джихан и Азизе са решили да си отмъстят на Фюсун.

Сутринта Насух казва на Миран, че Еркан го няма, а и Джихан също. Миран го успокоява, защото е говорил вчера с чичо си. Насух му казва, че добра познава сина си и той може да съжалява за това, което е направил в последно време, но няма да се откаже от това, което е намислил да направи.

В същото време идва Махфуз и им казва, че Фюсун събира хора. Насух казва, че Фюсун явно се готви да вземе дъщеря си. Миран се среща за Азра и пита Асие, дали Азра е вкъщи, а тя му отвръща, че не се е прибирала. Миран се обажда на баба си, но тя не му вдига и се ядосва, че е забравил за Азра… Насух казва, че не трябва да оставят Азизе сама.

-Дядо, баба и Джихан, дали не са тръгнали да отмъщават на Фюсун? – пита Миран.
-Миран, това е невъзможно, защото вчера се кълняха, че ще се убият един друг – отвръща Насух.

Миран му казва, че толкова невъзможни неща са станали, че трябва да ги открият веднага.

В същото време идва Еркан, който казва на Миран, че Джихан му е простил и му е казал да си върви, но той не е могъл, защото му е задължен и трябва да знае, че г-жа Азизе и г-н Джихан са се заклели да си отмъстят на Фюсун и не само това, но за плана си използват Азра.

Махфуз казва на Миран и Насух, че е разбрал къде се е криела Фюсун, но си е тръгнала от там и сега е крачка пред тях.

Раян ги чува и пита Миран какво става, нали му е обещала, че се е отказал до си отмъщава, а Насух и Махфуз искат да и обяснят, че Миран не е виновен, но Миран ги моли да го оставят с Раян. Миран обяснява на Раян, че си държи на думата, но баба му и Джихан искат да си отмъстя на Фюсун като използват Азра, а той не може да ги остави и се опитва да реши всичко без да се пролива кръв.

В същото време идват Фърат и Зайнеп, а Миран казва на Фърат, че поверява жена си и сина си на него, докато се върне.

Махфуз казва на Миран, че е разбрал къде е Фюсун и е време да тръгват.

Фюсун хваща Азизе и Джихан и им казва, че и те ще умрат от ръцете, които са убили Хазар.

В същото време Азра излиза, за да се срещне с Фюсун, а Джихан, Азизе и хората им тръгват след нея, за да стигнат до Фюсун.

Хората на Фюсун се изправя срещу хората на Азизе и Джихан и ги побеждават и хващат Азизе и Джихан.

Фюсун им казва, че двамата ще умрат от ръцете, който са убили Хазар и казва на Халит да застреля Джихан и подпали Азизе, защото тя много обичала да си играе с огъня, но да го направят когато тя напусне Медиат.

Азра я моли да не ги убива, а тя доброволно ще тръгне с нея. Фюсун ѝ казва, че е в безопасност и да се наслаждава, а Азра и казва, че я ненавижда!

Раян се притеснява за Миран и тръгва след него.

Раян си мисли, че Миран иска да застреля Фюсун и го моли да хвърли 
пистолета и той го прави, но идва полицията и арестува Фюсун. Миран 
казва на Ра...

Раян си мисли, че Миран иска да застреля Фюсун и го моли да хвърли пистолета и той го прави, но идва полицията и арестува Фюсун. Миран казва на Раян, че всичко е било постановка, за да може Фюсун да си признае и не е пролята нито една капка кръв

Миран се изправя пред колата, в която са Фюсун и Азра. Колата спира, а Азра слиза от колата на Фюсун и моли Миран да се махат от тук, Миран ѝ казва да се качи в колата му.

Фюсун се изправя с оръжие пред Миран и му казва, че ще го убие и замине с дъщеря си, а Миран я пита: -Татко беше най-невинният, защо го уби?

-Аз не убих баща ти, а баба ти! Уредих си сметките с Азизе!
-Ти отрови жена ми, уби детето ми, отвлече Умут и всичко това ли е, за да си уредиш сметките?
-Азизе е виновна за всичко!
-Ти си виновна за всичко и си мислеше, че така лесно може да си заминеш, че аз ще го позволя?!

В същото време пристига Раян и му казва да остави пистолета, и да се връщат вкъщи. Миран хвърля пистолета си, но в същото време идва полицията и арестува Фюсун.

Фюсун казва, че домът им ще бъде разрушен, защото е изпратила армия от свои хора, което притеснява Раян, но Миран я успокоява, че всичко е било постановка, за да може Фюсун да си признае и не е пролята нито една капка кръв, както той ѝ обещал.

Щастлива Раян прегръща Миран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...