Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.183 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе успява да спаси Хазар, но душата му е много наранен. Азизе кара Насух да ѝ обещае, че няма да каже на Хазар, че тя е негова майка. Миран намира писмо от майка си сред нещата, които му даде Азизе, в което Дилшах го моли, много да обича баща си. Вижте още какво ще се случи в еп.182 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 22 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Азизе и Насух

Азизе и Насух

В 182 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе признава на Насух, че тя е Айше и синът му Хазар, трябва да умре. Насух казва на Азизе, че Хазар е нейният син, че той не е загинал в пожара.


НА КРАТКО какво се случва в 183 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 септември 2021 по Diema Family:

Азизе успява да спаси Хазар, но душата му е много наранен.

Хазар не може да повярва, че Азизе слага край на отмъщението си.

Насух разбира, че майка му го е излъгала, че Айше е загинала в пожара.

Хазар разбира, че Джихан е разрушил къщата, която Насух искаше да даде на Миран и Раян.

Азизе кара Насух да ѝ обещае, че няма да каже на Хазар, че тя е негова майка.

Азизе казва на Есма, че Хазар е нейният син, който мислела, че е загинал в пожара.

Азизе дава на Миран бебешките му дрешки, оставени от майка му.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
„Вятърничав“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе се надява, че един ден Миран и Хазар ще и простят. Оказва се, че Фърат е Асланбей и Азизе казва на Есма да разкрие истината...

Азизе успява да спаси Хазар, но душата му е много наранен.

Хазар идва на себе си и моли Махмуд да не прави това. Махмуд му казва, казва че ще изпълнил думата, която е дал на Азизе, че като е умрял нейният син, така ще умре и той и запалва огъня... Хазар вика за помощ...

След като Азизе разбра, че Хазар е нейният син и не е загинал в пожара, с Насух се втурнаха да го спасяват, но на Насух по-пътя му стана лошо и я помоли да побърза, за да спаси сина им. Азизе е пред чифлика, но вижда, че портата е заключена с катинар и го чупи с един камък. Вътре я чака още едно препятствие, вратата на постройката, в която Махмуд затвори Хазар, също е заключена. Азизе взема камък и чупи и този катинар, а след това с голи ръце маха нажежения катинар, но тя мисли само за сина си и не чувства болката. След това без страх влиза вътре в огъня като си представя, че спасява бебе си, а след това и я виждаме, отвънка как е измъкнала Хазар от горящата сграда и го гледа и гали нежно с изгорените от огъня ръце.

В този момент идва Махмуд и Азизе му заповядва да развърже ръцете на Хазар. Хазар идва на себе си и пита Азизе, какво иска от него? Махмуд хваща Хазар, но Хазар му взема пистолета и насочва в Азизе, като повтаря, какво иска тя от него? Махмуд иска да спре Хазар, но Азизе му заповядва да не се намесва!

Всичко по темата вижте в potv.bg

Хазар не може да повярва, че Азизе слага край на отмъщението си.

Идва Насух и виждайки сина си с насочен пистолет в Азизе, го моли да не го прави... Хазар казва на баща си, че тя е искала до го убие, а след това пита Азизе, защо е размислила и се е отказала.

Насух със сълзи на очи се опитва да обясни на сина си, но Хазар е като полудял и не го слуша. Хазар пита Азизе, какво още иска от него, след като му е отнела любимата жена и сина му?!

- Искаш моята душа ли? - пита Хазар и опира пистолета в главата си.

Азизе моли Хазар да не го прави, защото тя се отказва от отмъщението си и повече нищо лошо няма да направи нито на него, нито на децата му....

- Синко, тя казва истината, всичко свърши! Ние сключихме мир, синко!
- Кога свърши, татко?! Сега ли?!
- Всичко свърши, всички свърши, аз на никой нищо лошо няма да направя, моля те хвърли пистолета! – моли Ализе сина си.
- Татко и ти ли, повярва на тази жена?!
- Синко, това е твоята... - опитва се Насух да каже истината на Хазар, но Азизе му казва да не го прави...
- Каква ми е тя... - иска да знае Хазар.
- Синко, тя не иска никой да умира, а от днес всички, ще забравят за отмъщението, ние сключихме мир.

Плачейки Азизе казва на Хазар, че Насух казва истината...

Хазар все още не може да повярва и пита баща си, дали е повярвал на тази жена, а Насух му отговаря, че той ѝ вярва, затова и той трябва да повярва!

Хазар хвърля пистолета и напуска чифлика, а Насух тръгва след него, но след това се връща, защото Азизе плаче безутешно...

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Насух разбира, че майка му го е излъгала, че Айше е загинала в пожара

Азизе моли Насух, да ѝ разкаже всичко, как се е спасил сина ѝ и как са стигнали до това положение. Насух си спомня, че майка му е казала, че Айше заедно със сестрите ѝ са загинала в пожара, а тя е могла да спаси само внука си и затова той трябва да се погрижи за сина си и тъй като, той е много малък, има нужда от майка, а той от жена, затова трябва да се ожени, а тя всичко е планирала и ще го ожени за Назлъ, която знае всичко, но е съгласна да се ожени за него. Те трябва да заминат за Истанбул, а след 2 години да се върнат, все едно е тяхно дете, а баща му не трябва да знае истината. Насух казва, че не може да го направи, а тя му казва, че това е единственият изход!

Азизе казва на Насух, че те с Ханифе са се спасили, а майка му ѝ е казала, че синът ѝ е загинал в пожара, а тя месеци наред го е чакала да дойде при нея..., но той не дошъл.

- Къде да дойда, Айше, аз мислех, че ти си мъртва!
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Азизе кара Насух да ѝ обещае, че няма да каже на Хазар, че тя е негова майка.

- Насух, искам да ми дадеш дума, не на мен, а на Айше, че Хазар няма да разбере, че аз съм негова майка! Аз ще му върна, всичко, което му взех, но ти няма да му казваш! Може, тогава, да ми прости, да ми каже мамо! Моля те, Насух, не ме наказвай, аз заради болката по загубения си син станах Азизе, моля те, позволи ми да стана Айше, благодарение на любовта на сина ни!

Насух се съмнява, че Хазар, децата и внуците му ще могат да простят на Азизе, но обещава да пази тайната им.

Миран намира колата на Хазар и се чуди какво се е случило, но вижда Хазар и го пита, какво е станало с него, защо изглежда така.

Хазар се нервира, че Миран все още не го приема за баща и го пита, какво го интересува, какво се е случило с него, какъв му е той на него, та той дори не е баща на любимата му жена.

Миран се опитва да му каже нещо, като го нарича г-н Хазар, а Хазар му отвръща да не повтаря г-н Хазар, защото той е негов баща и много ядосан му казва, че не е могъл да му бъде баща, признава, че е виновен, че не е попитал Дилшах, но любовта му към майка му, никога не е умирала в сърцето му.... След което му казва, че Азизе е искала да го убие, но след това го е спасила и е сложила край на отмъщението.

Азизе дава на Миран бебешките му дрешки, оставени от майка му.

Азизе тъкмо да разкаже на Есма, че бог е чул молитвите ѝ, идва Миран и я пита, какво означава, че слага край на отмъщението, защо първо е искала да убие, а след това спасила? Азизе му казва, че е премислила и сега, когато Аслан е мъртъв, тя е решила да сложи край на отмъщението си. Миран не може да повярва и ѝ казва, че Азизе не може да се откаже от 30 годишното си отмъщение, а само чака удобен момент....

- Аз се отказах, защото нямам внуци, които да отмъщават! Аз на никой нищо лошо няма да направя, няма да се приближа до Шадоглу.

Миран тръгва да си ходи, но Азизе моли Есма да донесе, това което ѝ е оставила Дилшах. Есма носи малко вързопче, а Азизе му казва, че е чула, че ще има бебе, тя иска да му даде, това, което е оставила майка му, неговите бебешки дрешки. Миран ги взема, а Азизе го пита, дали един ден, ще може да ѝ прости?

- А, ти, можеш ли, да върнеш майка ми?!

Азизе си мълчи, а Миран я предупреждава да стои далече от Шадоглу!

Азизе казва на Есма, че Хазар е нейният син, който мислела, че е загинал в пожара.

- Ти, поиска, Миран, да ти прости?! Повече нищо няма да правиш? Отказа се от отмъщението си? - невярваща Есма пита Азизе.
- Хазар се оказва, че е мой син, Есма, а Миран е мой роден внук! Моят син е жив! Жив!

Есма е направо шокирана от новостите...

Фисун иска да си отмъсти на Азизе.

Миран казва на Раян, че Азизе му е казала, че слага край на отмъщението си и му дала неговите бебешки дрешки.

- Няма ли, да ги разгледаш?
- Ами ако е поредната лъжа на Азизе, Раян?!

Раян казва на Миран да не се страхува от лъжите на Азизе, защото тя е до него, а също така и тяхното неродено дете.

Хазар разбира, че Джихан е разрушил къщата, която Насух искаше да даде на Миран и Раян.

Хазар се прибира в Шадоглу, а Зехра притеснена го пита какво е станало с него, но преди той да и разкаже му се обаждат и Хазар разбира, че някой е разрушил, тяхната къща при градините с нарове, а Хандан казва, че това може да направи само Азизе, а Джихан, който заповяда да разрушат къщата, защото Насух искаше да я даде на Миран и Раян стои с наведена глава и когато Хазар се заканва да намери, този който го е направил, Джихан си признава, че е бил той. Хазар го пита, защо го е направил, а Джихан казва, че тази къща е била за Азат, но баща му решил да я даде на Миран и Раян, без да попита Азат.

- Ти не си защитавал правата на Азат, това е завист! Ти на Миран си, почти като баща! - казва му Хазар.
- Аз не съм му никакъв! Той, дори не иска, да те признае за баща, а ти искаш да му бъда чичо! Ти винаги си бил любимец на баща ми, а сега се появи и по-големият му внук..., аз няма да позволя!

Хазар казва на Джихан, че се е уморил от неговата ревност и несправедливост. Миран е негов син и няма да го дели от Азат, а той след като не иска да признае Миран, да забрави, че има брат!

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Миран намира писмо от майка си сред нещата, които му даде Азизе.

Миран отваря вързопа, който му даде Азизе и вътре намира снимка и писмо от майка си. В него Дилшах му пише, че с нетърпение чака момента, когато той ще се срещне с баща си и знае, че той много ще го обича..., а тя иска от него, силно да обича баща си!

Епизод 183 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 22 септември 2021 по DIEMA FAMILY
Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятър от долината