Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 47 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Някой стреля в Миран, а Реян разбира, че ако се случи нещо с него, тя не знае как ще живее без него! Вижте още какво ще се случи в еп.47 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 16 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран и Реян

Миран и Реян

© ATV

46 серия завърши с плесницата и предупреждението на Джихан към Реян, който я видя, че се среща с Миран. Той и казва, че не е добър като баща му и ако не е направил нещо на Миран, то е заради Азат,... Но той не е приключил с тази работа, той ще е смъртта за Асланбей.

Султан заплашва Азизе и казва, че ако още един път чуе, за онова място където я е била затворила... за болницата, за да не се окаже лицето под възглавницата, която и показва.

Азизе и отговоря, че тя не я е заплашвала, а само предупреждавала, че в последно време я глада, че със здравето не е добре и много да внимава, ако не се събере, да не я изпрати отново в онази болница.

Хандан разбира от Наз, която и предава новостите от Асланбей, че Азизе и Насух са се срещали при Хашмет, но не са се договорили и сега животът на Азат е в опасност....

Хандан не може да си намери място и виждайки Реян, която седи пред къщата след заплахата от чичо и Джихан и се нахвърля върху нея, че отново заради нея живота на сина ѝ е в опасност, че Азезе не е искала да я приеме за снаха, а Азат се е застъпил за честта ѝ и сега трябва да се пролее неговата кръв!

Хандан я заплашва и казва, че как е започнала всичко сама, така и трябва да го и приключи, ако трябва дори ще умре, но ще спаси живота на Азат!

Реян отива да говори с Хашмет. А той я пита, защо иска да говори с него в този късен час, а тя му отговоря, че е чула, че се иска смъртта на Азат. Хашмет и казва, че ако едното семейство разреши на дъщеря си, да се ожени за сина на др. семейство, война няма да има. Ако няма брак ще се лее кръв и това ще бъде и кръвта на Азат, и на Миран! (При името на Миран, Раян започва да плаче)

Азезе и Реян

Азезе и Реян

© atv
Азизе е в имението на Шадоглу, в същото време в имението пристига и Реян и виждайки Азизе, я пита какво търси в тяхната къща, а тя и отговоря, че това имение вече е на Асланбей.

Реян я пита, защо толкова ги мрази и какво иска от тях? И нали целта ѝ е била да отмъсти на Шадоглу, като използва нея? Не и ли стига? Азизе и казва, че се е заклела, че докато не умрат всички от Шадоглу все ще и е малко.

Реян и казва, че тя никога повече няма да се докосне до нейното семейство! Ядосана Азизе я пита, защо е толкова уверена, дали защото е взела сърцето на Миран или защото баща ѝ е убиец. Реян и отговоря, че първо трябва да запомни, че баща и не е убиец, а второ много скоро след като Миран „прогледне“ ще види истинското и лице!

Азизе и казва, че дори сърцето на Миран да прелива от любов към нея, тя никога няма да я пусне в къщата, а камо ли да и даде фамилия та си!

След отдалечаващата се Реян, Азизе казва, че тя си мисли, че може да и се противопостави, но не знае, че всички са играчки в нейните ръце, и тя ще пише правилата, а те ще играят по тях!

Реян

Реян

© ATV
Хандан, която чака с нетърпение да се върне Реян, я пита дали е говорила с г-н Хашмет и какво ѝ е казал той? Виждайки, че Раян мълчи, Хандан я пита, какво ще направи, за да спаси сина й? Но Реян влиза в къщата, къде Мелике я пита какво иска от нея Хандан, а Реян и отговоря, че иска от нея, тя да се жертва, за да не се лее кръв!

Реян моли Азат да се скрие и ако поне малко мисли за нея, ще го направи...

Гюнул дава подписаните документи за развод на Азизе и я пита дали ще сдържи ли думата си, защото досега нито една не е спазила, но сега ако го направи всички ще разберат... Но в същото време думите на Гюнул са чути от Миран и той иска да разбере, какво става? А Гюнул му казва, че иска доброволно да се разведе с него!

Миран казва на Азизе, че ще ходи да говори с Насух Шадоглу, дори ако трябва ще го помоли да му прости... Азизе побеснява от думите ми... и му казва, че тя няма да му прости ако той склони глава пред враговете им!

Есма, Фърат и Елиф го молят да не излиза извън имението, че може да го убият, но Миран им казва, че той ще ги освободи от този страх.

Азизе иска да говори с някой по телефона... и след това стрелят по Миран!

Хазар пита, дали Джихан е наредил да убият Миран

Хазар пита, дали Джихан е наредил да убият Миран

© atv
Насух разбира, че по Миран са стреляли и мислейки, че Джихан го е направи се нахвърля против него, как може да направи такова нещо, да престъпи през неговата дума, всички са изненадани, още повече Джихан... Хазар пита, дали Миран е умрял, но Нясух му отговаря, че не знае.

Разбирайки, че по Миран са стреляли, Реян не е на себе си.... Тя казва на Мелике, че ако нещо се е случило с него, тя няма да може да живее без него! Тя му звъни по телефона... но никой не ѝ вдига... - Той никога не е пропуска моите обаждания! Убили са го... И се свлича на пода! Мелике се сеща, че може да позвъни на Фърат, за да разбере какво се е случило!

Отново се връщаме в имението на Асланбей, което се оглася от виковете на Азизе, която казва на Миран, че го е предупредила, но той не искал да я чуе!

Странно колата е на решето, а на Миран му няма нищо! Но по-натъкат в сериала, ще разберем, виновникът за стрелбата по Миран, този който пише правилата на играта : )

Фърат връща обаждане на Мелике и казва, че Миран е жив!

Реян изпраща съобщение на Миран, че иска да го види... Виждайки го тя се хвърля в обятията му и го пита дали всичко е наред, а той и отговоря, че сега след като е усетил нейния аромат, нейното дихание вече е добре! И когато стреляли по него, той не се уплашил от смъртта, а от това, че никога повече няма да я види, да погледне в очите й...
"Вятърничав", еп. 48 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 48 (Diema Family) - какво ще се случи...

Реян се съгласява да се ожени за Миран. Вижте още какво ще се случи в еп.48 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 17...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...