Архив Dancing Stars

Второ място за Ути със счупената ръка в Dancing Stars

Добави коментар

Първото място на вечерта грабнаха Михаела Филева и Светльо. Сани Жекова превзе „пистата” на Dancing Stars

Първото място на вечерта грабнаха Михаела Филева и Светльо. Сани Жекова превзе „пистата” на Dancing Stars

Напрежение, драма, желание за победа и състезателен хъс - на всичко това станаха свидетели зрителите на Dancing Stars 2014 миналата вечер. Ути Бъчваров взе изключително смело решение - той ще остане в хитовото предаване, въпреки всички лекарски предупреждения и забрани. "Това шоу заслужава нашия танц" сподели Ути пред журито, секунди след като завърши перфектната си самба, която го класира на второто място.

"Танците се научават, душа не се преподава" отвърна Галена Великова, а 10-ката на Илияна Раева каза всичко и без думи. Водещият превъзмогна болката с усмивка, наложи си желязна самодисциплина и на всичкото отгоре, поднесе по един коктейл на журито!

Вечерта беше белязана и от първото изпълнение на Сани Жекова, което беше на олимпийска висота. Тя успя да отключи срамежливостта си и показа изключително поведение и невероятна увереност и артистичност в танца. След изпълнението си Сани получи заслужено признание от всички членове на журито, а Илиана Раева я нарече „велика личност”.

Албена Михова получи прозвището „жената хеликоптер”, заради феноменалното си изпълнение, а нейният партньор Петко нарече „шофьорът на хеликоптера”.

Мариан се подложи на подводни упражнения за самба ханш, а Нана вдъхнови зрителите със своя джайв и накара Мутафчиев да я нарече „дивак”. Той изрази възхищението си към нея и самоиронията, с която тя преминава през трудностите в живота и трудните тренировки на сцената на Dancing Stars.

 

ВИЖТЕ снимки от невероятните танци на участниците в Dancing Stars>>>

Dancing Stars

Най-много точки обаче събра сексапилната самба на тандема Михаела и Светльо и стана победител на вечерта. Най-малко точки от журито получиха Милко и Елена, Мика и Тодор. Учудващо победителите от първия лайв Дарин и Ани също са застрашени от елиминации и ще се борят за зрителския вот.

Кой ще отпадне на вторите елиминации в Dancing Stars, ще разберем в четвъртък от 20.00 часа по Нова. Утре ще видим и двама от танцьорите в световноизвестния цирк Елуаз, които пристигат специално за участие в Dancing Stars. Еми и Батист ще демонстрират невероятната среща между момичето-каучук и брейк танцьора.

Dancing Stars 2014 – елиминации, в четвъртък от 20.00 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Звездно жури ще оценява танцьорите в Dancing Stars по bTV

Суперзвездите на България ще танцуват в „Dancing Stars“

Александра Раева и Краси Радков се впускат в ритъма на „Dancing Stars“

Световноизвестният формат „Dancing Stars“ се завръща тази пролет по bTV

Албена Денкова е победителят в Dancing Stars 2014