Актуално Други

Росарио Досън ще бъде Асока Тано

Добави коментар

Росарио Досън ще бъде Асока Тано във вторият сезон на The Mandalorian по Disney+.

Съобщава се, че Розарио Доусън се присъединqwa към актьорския състав на втория сезон на The Mandalorian и ще влезе в ролята на Асока Тано.


Асока Тано направи своят дебют във вселената на “Междузвездни войни" във филма "Междузвездни войни: Войните на клонираните" от 2008, който доведе до хитовия телевизионен сериал със същото име. Сериала бе възроден за последния си сезон, който в момента се излъчва по Disney + в САЩ. Асока Тано се появи и в “Междузвездни войни: Бунтовниците”.

 

Добави описание


Първоначално тя е падауана на Анакин Скайуокър и не е особено добре приета от феновете на “Междузвездни войни”. С течение на времето обаче тя бързо става любимец на феновете. Сега тя се смята за един от най-популярните герои в целия франчайз и се появява в множество сериали, комикси и книги развиващи се във селената на “Междузвездни войни”, включително романа фокусиран върху нея - “Star Wars: Асока” от автора Е. К. Джонстън.


През годините феновете горят от нетърпение да видят Асока в игрален филм - нещо повече появяването на нейния глас в „Междузвездни войни: Епизод IХ“ (където тя беше един от гласовете на джедаите, говорещи с Рей). Розарио Доусън е една от фаворитките на феновете за ролята от много време, а ролята на Асока е нещо, към което актрисата е проявявала интерес многократно.

 

Добави описание


По-рано Доусън беше попитан за интереса ѝ да се присъедини към дългогодишния научнофантастичен франчайз като Асока през 2017 г. в Twitter, като отговори, че ще бъде супер заинтересован от представянето на героя, заедно с хаштага „#AhsokaLives“, и сега това се потвърждава и мечтите на питащия фен се сбъдват.

 


В момента не е известно колко фенове могат да очакват да видят от героя в предстоящия втори сезон на хитовия сериал. Очевидно подробности за ролята на Асока в „The Mandalorian“ засега се пазят в тайна. Логично е обаче да се предположи, че тя ще бъде замесесена с Бебето Йода в някаква роля.


Новината за избора на Росарио Досън за ролята на Асока Тано бе съобщена първо от /Film и потвърдена от Борис Кит, репортер на “The Hollywood Reporter“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Росарио Досън , The Mandalorian , Disney +

Сериалът The Family Stallone по SkyShowtime от 2 октомври

"Ким срещу Кание: Разводът" в HBO Max от днес

Нетфликс подновява "One Piece" за втори сезон

Нов трейлър на "Уроци по химия" с участието на Бри Ларсън

SkyShowtime представя нови хитови филми и ексклузивни сериали до края на 2023