Инфо ТВ канали

Viasat Explorer

1 коментар

Viasat Explorer е телевизионният канал, който отвежда зрителя на изпълнено с приключения пътешествие, за да изследва загадките на човека и природата.

Viasat Explorer е телевизионният канал, който отвежда зрителя на изпълнено с приключения пътешествие, за да изследва загадките на човека и природата. Този нов документален канал предлага разнообразни по съдържание и форма филми, което го отличава от други документални канали. Документални филми от водещите световни продуценти се подбират внимателно от програмните директори на Viasat, за да се гарантира впечатляваща комбинация от приключения, пътешествия, бързи коли, увлекателни науки и прочути криминални истории, филми за дивата природа и начина на живот.

Каналът излъчва 18 часа дневно, няма реклами и ежегодно представя премиери на нови програмни заглавия, подбрани сред най-добрите. Уникалният подбор и комбинацията от теми на Viasat Explorer (приключения сред дивата природа, търсене на силни усещания, престъпления и разследвания, убийци по природа, разгневената земя, играчки за момчета, неочаквани забавления) се харесват на многобройната и вярна публика. Филмите от основните жанрове се излъчват всеки ден по едно и също време в рамките на 18-часовата програма. Към основните теми се излъчват и месечни прегледи!

Viasat

Viasat Broadcasting е компания от международната медийна група Modern Times Group AB. MTG е водеща, вертикално интегрирана, медийна група, занимаваща се с радио и телевизионно разпространение, производство, услуги в областта на съдържанието и медийния бизнес, работеща в повече от 30 страни по света. В своята бизнес област Viasat, MTG е най-големият безплатен и платен телевизионен оператор в скандинавския и балтийския регион, има безплатни и платени телевизионни канали в Русия и Унгария, както и платени телевизионни канали в други страни от Източна и Централна Европа. MTG е най-големият търговски радио разпространител в Северна Европа, световният пазарен лидер в субтитрирането и дублирането на DVD и водещата международна продуцентска къща за филми тип Reality-TV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър