Инфо ТВ канали

Epic Drama

Добави коментар

Новият дом на епичната драма. Epic Drama е дом на най-завладяващите и специални драматични сериали от цял свят.

Можете да гледате Epic Drama в мрежите на A1 България: 60 (DTH) 214 (DTV Cable) 201 (IPTV Premium); Vivacom 55 (DTH) 76 (IPTV); NET1 - 129; ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ HD 228, SD 185; NetWorx – 230.

Epic Drama e великолепен канал с популярни и завладяващи драматични поредици, 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, в различни жанрове: от крими и мистерии, през екранизации по класически литературни творби, политика и власт, исторически и военни до екшън и приключенски, както и фентъзи заглавия. Историите от миналото за велики събития, впечатляващи хора и изумителен епос, преразказани по модерен начин, чрез завладяващи разкази за страст, омраза, предателства, любови и загуби правят Epic Drama един канал с драма в сърцето си.

Epic Drama стартира в ключови пазари за Viasat World през декември 2017 г., стъпвайки на експертизата в подбора на съдържание, с която компанията е известна, като събра над 600 часа от най-добрите драматични сериали от целия свят. В дома на високобюджетните, драматични HD сериали, по-голямата част от съдържанието е произведено в последните три години и е ексклузивно за съответния пазар.

Създаден за почитателите на драмата в най-широк смисъл, Epic Drama предлага на зрителите си популярни и впечатляващи драматични поредици в множество поджанрове, включително крими и мистерии, екранизации по класически литературни творби и по реални исторически събития, политика и власт, военни, екшън и приключенски, както и фантъзи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър