Архив Рокади

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

1 коментар

След като Венета Райкова обяви, че няма да води повече "Горещо", моментално гръмна новината, че конкурентката ѝ Николета Лозанова ще заеме мястото й.

След като Венета Райкова обяви, че няма да води повече "Горещо", моментално гръмна новината, че конкурентката ѝ Николета Лозанова ще заеме мястото й.

Венета Райкова

Венета Райкова беше водеща на "Горещо" по Нова тв 10 години, говори се, че тя ще се пробва като водеща на изцяло ново предаване, което иска сама да продуцира.

ВИЖТЕ кои са били гостите на "Горещо" и Венета Райкова >>>

Венета Райкова беше водеща на 'Горещо' по Нова тв 10 години

В момента Райкова подготвя пилотни издания на новото си предаване, за да ги представи на шефовете на "Нова", пишат от "Труд". Дали продукцията ще намери място в есенната програмна схема на телевизията тепърва ще се разбере.

Идеята на Венета Райкова била да представя човешки истории на неизвестни българи, а не да набляга на интимните подробности от живота на популярните лица, както правеше досега в "Горещо".

Венета Райкова

Във фейсбука си Венета написа:

"Приятели, от няколко дни ме питате защо няма вече "Горещо". Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам.

Щастлива и готова съм да продължа пътя си сама, а къде - ще видите през септември."

Досега Венета Райкова работеше с продуцентската къща "Телеман". Компанията продължава да стои зад Сашо Диков и неговото предаване "Дикoff" и поредицата "Ничия земя" по Нова тв.

От една година конкуренция и правеше предаването "Поверително от NL" по TV7 с водеща Николета Лозанова.

Николета Лозанова

Тези дни тя подсили слуховете, че ще седне на стола на Райкова, като публикува свои снимки с руса коса и надпис: "Ето това е новото ми ГОРЕЩО русо".

Пред "Блясък" обаче, хора близки до "Нова" дадоха ясно да се разбере, че до този момент няма никакви разговори с Николета за това тя да стане част от телевизията.

Продуцентите на "Горещо" също не мислели да канят съпругата на Божинов да замести Райкова.

Интересно от "Горещо":
На 14 юни 2008 година в предаването "Горещо" Николета Лозанова показа чисто новия си бюст... и сподели, че нейния тип мъже са футболистите и ако Алисия остави Валери Божинов, тя на часа ще го хване :)

Венета и Николета в Горещо

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Николета Лозанова , Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“