Сериали Исторически

Великолепният век: Кьосем | Muhtesem Yüzyıl: Kösem - втори сезон

Добави коментар

Война за власт между майка и син във втория сезон на „Великолепният век: Кьосем“

Сериалът „Великолепният век: Кьосем“ се завръща с втори премиерен сезон на 17 април по bTV. Рекорден бюджет от 1 милион лири е изразходван за заснемането на всеки от епизодите на един от най-успешните турски сериали по света.

 

>>>ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ - ВТОРИ СЕЗОН >>>

 

Главните роли са поверени на най-известните актьори в Турция. В образа на Кьосем ще се превъплъти Нургюл Йешилчай, позната като Гюлсерен от „Твоят мой живот“.

 

Добави описание

 

В първия сезон фокусът на сериала беше върху връзката на Кьосем султан и султан Ахмед Първи. Пристигнала в детска възраст в Истанбул като дар за султанския харем, на 15 години Кьосем вече е фаворитка на Султан Ахмед Първи, а острият ѝ ум, проницателността и силата ѝ бързо я превръщат във владетелка на султанското сърце.

 

Добави описание

 

Във втория сезон ситуацията в харема се променя след смъртта на султан Ахмед Първи. Валиде Кьосем иска да управлява империята от името на сина си Мурад. В историята на империята за първи път има война за власт между майка и син. Силата на Кьосем султан ще бъде разклатена от железния юмрук на султан Мурад, който ще направи всичко, за да поеме властта в свои ръце.

 

Добави описание

 

Султан Мурад ще плати скъпо за властта си – той ще изгуби децата си, ще потушава пожари, бунтове и дори война. Ще нареди да убият братята му, но по време на неговото управление Османската империя ще просперира.

 

Добави описание

 

Сериалът показва и  красивата любов на Мурад с принцеса Фария, изиграна от Фарах Зейнеп Абдулах. Родената през 1989 г. актриса е позната от  „Времето лети“ и „С Русия в сърцето“.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Великолепният век: Кьосем

Великолепният век: Кьосем | Muhteşem Yüzyıl: Kösem- втори сезон (снимки)

Великолепният век: Кьосем | Muhteşem Yüzyıl: Kösem- първи сезон (снимки)

Анастасия Цилимпиу от „Великолепният век: Кьосем": Би било истинско удоволствие да посетя България

Драми, любов, войни, предателства и борба за власт в „Великолепният век: Кьосем“ по bTV