Актуално Други

Анастасия Цилимпиу от „Великолепният век: Кьосем": Би било истинско удоволствие да посетя България

Добави коментар

До навършването на 12 години тя има над 100 фотосесии, а на 8 получава първата си роля в гръцки сериал…

Родена е в Атина, но е наполовина румънка. Наричат я детето-чудо, което стана султанка. Тя е само на 19 години, изпълнява ролята на Кьосем в излъчвания по bTV сериал „Великолепният век: Кьосем" и много би искала до посети България. Това красивата 19-годишна актриса Анастасия Цилимпиу казва в интервю за btvnovinite.bg.


Героинята ѝ е гръцко момиче, отвлечено от дома ѝ и изпратено в харема на Ахмед Първи, в когото се влюбва. След като години наред страда в двореца, тя решава да превъзмогне обстоятелствата и да вземе съдбата си в своите ръце, за да стане най-голямата султанка в историята на Отоманската империя – Кьосем.

„Ролята ми беше абсолютно предизвикателство“, разказва Анастасия. Признава, че най-голямото препятствие пред нея бил турският език: „Трябваше да уча репликите си наизуст, да ги повтарям, да успея да вложа нужните емоции, докато се снимам в чужд град, какъвто беше Истанбул за мен. Но това не беше проблем, защото съм влюбена в професията си и играя още от дете. Опитвам се да давам най-доброто от себе си, за да постигна целите си. Бях много щастлива да съм част от тази продукция, научих много и се развих като артист“.

 

Добави описание


Анастасия не крие, че би искала да играе ролята на кралица и още – да участва в продукция, чието действие се развива през 40-те и 60-те години на миналия век.

 

„Имам и една забавна мечта – поне веднъж да участвам във филм на ужасите“, добавя тя.

 

Едва 5-годишна Анастасия Цилимпиу започва да се занимава с мода и има късмщастието да работи за издания като Vogue, Elle, Madame Figaro. Докато навърши 12 години вече над 100 фотосесии. На 8 получава първата си роля в гръцки сериал, след като се явява на кастинг. Героинята ѝ е жертва на трафик на органи. Оттогава участва в гръцки сериали и театрални пиеси.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Великолепният век: Кьосем , Анастасия Цилимпиу

Великолепният век: Кьосем | Muhteşem Yüzyıl: Kösem- втори сезон (снимки)

Великолепният век: Кьосем | Muhteşem Yüzyıl: Kösem- първи сезон (снимки)

Драми, любов, войни, предателства и борба за власт в „Великолепният век: Кьосем“ по bTV