Сериали Исторически Сериали Драми

Бандитката | La Bandida

Добави коментар

Вдъхновена от 30-те години, теленовелата "Бандитката" разказва за историята на Грасиела Олмос, „Бандитката” – една от най-влиятелните жени в мексиканското изкуство и политика.

Марина Ахедо е твърдоглаво и непокорно момиче; тя не понася несправедливостите, а още по-непримирима е с идеята, че жените са родени да се подчиняват на шефа, на баща си и на мъжа си. Въпреки че изглежда сякаш съдбата ѝ вече е предначертана, Марина ще намери начин да я вземе в ръцете си.

Тя е преминала през много: била е прислужница, сирак, революционер, крадец, комарджия, трафикант, певица, композитор и дори собственик на най-известния бордей в Мексико сити.

Никога не си е представяла през какви изпитания и препятствия ще я изправи животът; а още по-малко, че един ден това скромно момиче ще се превърне във великата Грасиела Олмос, „Бандитката” – една от най-влиятелните жени в мексиканското изкуство и политика.

В ролите: Сандра Ечевериа, Хулиета Грахалес, Янис Гереро, Марсия Коутиньо, Ариел Лопес Падийя, Алби де Абреау, Иван Арана и др.

"Бандитката" ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч. по Diema Family от 15 февруари.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58