Филми Романтични

Ваканцията

Добави коментар

Аманда живее в Лос Анджелис и, въпреки успешната си кариера, е нещастна. Въобще не ѝ върви с мъжете и очевидно и тази Коледа ще е сама. Почти същото се случва с Айрис, който живее в уютна къща в Англия, води колонката с обяви за сватби и е безкрайно самотна, след като разбира, че мъжът, в когото е влюбена, ще се жени за друга.


The Holiday, САЩ, 2006

романтична комедия

реж. Нанси Майерс
с Камерън Диас, Кейт Уинслет, Джъд Лоу, Джек Блек

ВаканциятаАманда живее в Лос Анджелис и, въпреки успешната си кариера, е нещастна. Въобще не ѝ върви с мъжете и очевидно и тази Коледа ще е сама. Почти същото се случва с Айрис, който живее в уютна къща в Англия, води колонката с обяви за сватби и е безкрайно самотна, след като разбира, че мъжът, в когото е влюбена, ще се жени за друга.

ВаканциятаДвете попадат една на друга през интернет сайт и спонтанно решават да опитат да надхитрят лошия си късмет, като си разменят домовете за коледните празници. Така Аманда се озовава в Съри, където се натъква на брата на Айрис и между двамата пламва любов. Междувременно Айрис вече е в Ел Ей, където се запознава с възрастен сценарист, който ѝ помага да върне самоуважението.

Малко след това се запознава и с филмовия композитор Майлс, в когото се влюбва. Камерън Диас твърди, че това филмът, в който е положила най-много физически усилия, защото е имала много сцени с тичане.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ваканцията , Камерън Диас , Кейт Уинслет , Джъд Лоу

"Младият Папа" с Джъд Лоу по НВО | HBO GO и в България

Кейт Уинслет за първи път пред българска камер

Шест вечери с Камерън Диас

Истинска измама / Knight & Day (2010) - премиера 2 юли 2010

Анна Каренина

Още по темата

Филми по Коледа 2020 Филми по Коледа 2020