Лица Други

"Младият Папа" с Джъд Лоу по НВО | HBO GO и в България

Добави коментар

Представен току що на филмовия фестивал във Венеция, новият сериал „Младият Папа“ | The Young Pope от носителя на „Оскар“ Паоло Сорентино...

Представен току що на филмовия фестивал във Венеция, новият сериал „Младият Папа“ | The Young Pope от носителя на „Оскар“ Паоло Сорентино ще бъде излъчен по HBO и ще бъде достъпен в онлайн услугата HBO GO и в България.

В сериала участват Джъд Лоу, Даян Кийтън, Силвио Орландо, Хавиер Камара, Скот Шепард, Сесил де Франс, Людвин Сание, Тони Берторели и Джеймс Кромуел.

„Младият Папа“ е историята на Лени Белардо или Пий XIII – първият папа американец в историята. Млад и харизматичен, неговото избиране е резултат на проста, но ефикасна медийна стратегия от страна на Колегията на кардиналите. Но външността се оказва лъжлива. Особено на място и сред хора, които са избрали голямото божие тайнство за ориентир в съществуванието си.
 

Добави описание
 

Това място е Ватикана и тези хора са лидерите на църквата. И Пий XIII се оказва най-мистериозният и най-противоречивият сред тях. Умел и наивен, ироничен и педантичен, старомоден и модерен, съмняващ се и решителен, меланхоличен и суров, Пий XIII се опитва да пресече безкрайната река на човешката самота, за да открие Бог, когото да даде на човечеството. И на себе си.

 

Добави описание

“Ясните знаци за божието съществувание. Ясните знаци за божието отсъствие. Как вярата може да бъде търсена и изгубена. Величието на святото, твърде голямо, за да бъде разбираемо, когато се бориш с изкушения и когато всичко, което би могъл да направиш, е да им се отдадеш. Вътрешната битка между ограмната отговорност като Глава на католическата църква и нещастието на обикновения човек, когото съдбата (или Светият дух) са избрали за Папа. И най-сетне, как да боравиш с властта в държава, където догмата и моралният императив са отричането на властта и безрезервната любов към ближния. Ето за това става дума в „Младият папа“. Паоло Сорентино

Сериалът е ко-продукция на Sky, HBO и Canal+.
Точните дати на излъчване по ще бъдат обявени допълнително.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Младият Папа , Джъд Лоу , Даян Кийтън

Анна Каренина