Актуално Какво ще се случи...

Шест вечери с Камерън Диас

Добави коментар

От 11 до 16 август, всяка вечер от 21:00 ч. bTV Cinema ще предложи на своите зрители шест вечери, посветени на прелестната Камерън Диас.

От 11 до 16 август, всяка вечер от 21:00 ч. bTV Cinema ще предложи на своите зрители шест вечери, посветени на прелестната Камерън Диас.

 

От вторник до неделя Камерън Диас- любимката на поколения киноманиаци по цял свят ще властва в ефира на филмовия канал на bTV.

 

 "Гамбит"

Маратонът започва във вторник 11 август, от 21:00ч. с премиерния за България – "Гамбит". В криминалната комедия Камерън Диас, чийто екранен партньор е Колин Фърт, ще блесне с пълния си потенциал в образа на непредсказуемата и ексцентрична кралица на тексаското родео – П. Дж. Пузновски.

'Най-сладкото нещо'

В сряда, 12 август, отново от 21:00 ч. актрисата нагледно ще покаже кои правила е добре да бъдат следвани по време на среща, кои са строго забранени и кога правилата просто трябва да бъдат нарушени. Всичко това в романтичната комедия "Най-сладкото нещо"

Кутията

На 13 август от 21:00 ч. по bTV Cinema Камерън Диас ще влезе в ролята на Норма Люис, преподавателка в частна гимназия. Заедно със своя съпруг Артър(Джеймс Марсдън) тя ще попадне на кутия с бутон, който би им донесъл един милион долара с всяко натискане... Но едновременно с това отнема живота на някого, когото те не познават.

Кутията

Какво ще направят Норма и съпругът ѝ и какви ще бъдат последиците от тяхното решение – ще стане ясно в мистерията "Кутията".

Ангелите на Чарли

В петък и събота, от 21:00 ч. bTV Cinema ще излъчи двата филма, които до голяма степен наложиха горещия образ на Камерън Диас в киното. Натали (Камерън Диас), Дилън (Дрю Баримор) и Алекс (Луси Лиу) не само са красиви, но и вършат брилянтно работата си за Чарли. Скокове от самолети, бойни умения, работа под прикритие и още много други са само част от ежедневието им.

Добави описание

Всичките им приключения зрителите могат да проследят на две порции, съответно на 14 и 15 август в: "Ангелите на Чарли" и "Ангелите на Чарли: Газ до дупка".

 

Сватбата на най-добрия ми приятел

Като за финал на 6-те горещи летни вечери Камерън Диас, в ролята на Кимбърли Уолъс, ще влезе в сблъсък с най-добрата приятелка (Джулия Робъртс) на любимия си мъж в романтичната комедия – "Сватбата на най-добрия ми приятел" – в неделя, 16 август, 21:00ч. по bTV Cinema.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сватбата на най-добрия ми приятел , Най-сладкото нещо , Кутията , Камерън Диас , Гамбит , Ангелите на Чарли: Газ до дупка , Ангелите ми говорят

Истинска измама / Knight & Day (2010) - премиера 2 юли 2010

Жена разговаря с ангели в новата поредица на TLC

Празнична програма на bTV през декември

Очаквай неочакваното | What to Expect When You`re Expecting - премиера 1 юни 2012

В "Очаквай неочакваното" пичовете не забравят децата си в парка...те им дават свобода