Актуално Какво ще се случи...

Шест вечери с Камерън Диас

Добави коментар

От 11 до 16 август, всяка вечер от 21:00 ч. bTV Cinema ще предложи на своите зрители шест вечери, посветени на прелестната Камерън Диас.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

От 11 до 16 август, всяка вечер от 21:00 ч. bTV Cinema ще предложи на своите зрители шест вечери, посветени на прелестната Камерън Диас.

 

От вторник до неделя Камерън Диас- любимката на поколения киноманиаци по цял свят ще властва в ефира на филмовия канал на bTV.

 

 "Гамбит"

Маратонът започва във вторник 11 август, от 21:00ч. с премиерния за България – "Гамбит". В криминалната комедия Камерън Диас, чийто екранен партньор е Колин Фърт, ще блесне с пълния си потенциал в образа на непредсказуемата и ексцентрична кралица на тексаското родео – П. Дж. Пузновски.

'Най-сладкото нещо'

В сряда, 12 август, отново от 21:00 ч. актрисата нагледно ще покаже кои правила е добре да бъдат следвани по време на среща, кои са строго забранени и кога правилата просто трябва да бъдат нарушени. Всичко това в романтичната комедия "Най-сладкото нещо"

Кутията

На 13 август от 21:00 ч. по bTV Cinema Камерън Диас ще влезе в ролята на Норма Люис, преподавателка в частна гимназия. Заедно със своя съпруг Артър(Джеймс Марсдън) тя ще попадне на кутия с бутон, който би им донесъл един милион долара с всяко натискане... Но едновременно с това отнема живота на някого, когото те не познават.

Кутията

Какво ще направят Норма и съпругът ѝ и какви ще бъдат последиците от тяхното решение – ще стане ясно в мистерията "Кутията".

Ангелите на Чарли

В петък и събота, от 21:00 ч. bTV Cinema ще излъчи двата филма, които до голяма степен наложиха горещия образ на Камерън Диас в киното. Натали (Камерън Диас), Дилън (Дрю Баримор) и Алекс (Луси Лиу) не само са красиви, но и вършат брилянтно работата си за Чарли. Скокове от самолети, бойни умения, работа под прикритие и още много други са само част от ежедневието им.

Добави описание

Всичките им приключения зрителите могат да проследят на две порции, съответно на 14 и 15 август в: "Ангелите на Чарли" и "Ангелите на Чарли: Газ до дупка".

 

Сватбата на най-добрия ми приятел

Като за финал на 6-те горещи летни вечери Камерън Диас, в ролята на Кимбърли Уолъс, ще влезе в сблъсък с най-добрата приятелка (Джулия Робъртс) на любимия си мъж в романтичната комедия – "Сватбата на най-добрия ми приятел" – в неделя, 16 август, 21:00ч. по bTV Cinema.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сватбата на най-добрия ми приятел , Най-сладкото нещо , Кутията , Камерън Диас , Гамбит , Ангелите на Чарли: Газ до дупка , Ангелите ми говорят

Истинска измама / Knight & Day (2010) - премиера 2 юли 2010

Жена разговаря с ангели в новата поредица на TLC

Празнична програма на bTV през декември

Очаквай неочакваното | What to Expect When You`re Expecting - премиера 1 юни 2012

В "Очаквай неочакваното" пичовете не забравят децата си в парка...те им дават свобода