Актуално В програмата

Кейт Уинслет за първи път пред българска камер

Добави коментар

Кейт Уинслет за първи път пред българска камера и актьорът Симеон Лютаков за живота пред и зад обектива – тази събота в „Като на кино”по bTV Cinema

Кейт Уинслет за първи път пред българска камера и актьорът Симеон Лютаков за живота пред и зад обектива – тази събота в „Като на кино”по bTV Cinema

Тази събота Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” с британската суперзвезда Кейт Уинслет. В едно откровено интервю носителката на „Оскар” ще разкаже за пътя си към актьорството, последната си роля в дългоочаквания филм „Стив Джобс” и ще си побъри със Стаси Кара чисто по женски от 18:00 часа по bTV Cinema.

Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” с британската суперзвезда Кейт Уинслет

Последното превъплъщение на Кейт Уинслет е маркетинг директор в компанията на компютърния гений и неговата дясна ръка – Джоана Хофман. Кейт си партнира с брилянтния Майкъл Фасбендър, който влиза в ролята на  Джобс.

“Станах актриса, защото не можех да си представя да правя нещо друго,” признава актрисата пред водещата на “Като на кино”. “Почти всички в семейството ми са актьори. Само майка ми не е. Когато ме избраха за “Прелестни създание” бях само на 17 години и не можех да повярвам! Животът ми много се промени след този филм, а когато направих и “Титаник”, той ме направи толкова популярна по света и ми даде възможност да избирам ролите си!”

Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” по bTV Cinema и с актьора Симеон Лютаков, с когото ще си поговори за последните му проекти, страстта му към пътешествията и дъщеря му Лия.

„Като на кино” ще надникне  и в историята на една от култовите филмови поредици – „Игрите на глада” малко преди последната част на сагата да излезе на голям екран, а Стаси Кара ще представи най-чаканите заглавия на големия и малкия екран  - тази събота от 18:00 часа по bTV Cinema.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стаси Кара , Кейт Уинслет , Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“