Кино

В "Очаквай неочакваното" пичовете не забравят децата си в парка...те им дават свобода

Добави коментар

"Очаквай неочакваното" е комедия за пет свързани двойки, чийто живот се преобръща с главата надолу в очакването им да станат родители.

Очаквай неочакваното | What to Expect When You're Expecting (2012)"Очаквай неочакваното" е комедия за пет свързани двойки, чийто живот се преобръща с главата надолу в очакването им да станат родители.

С изключително силен актьорски състав, "Очаквай неочакваното"  дава заявка за най-очакваната комедия това лято. Докато секси дамите във филма Камерън Диас, Бруклин Декър, Дженифър Лопез и Елизабет Банкс се подготвят за емоциите на майчинството, групата на пичовете, съставена от героите на Крис Рок, Родриго Санторо, Денис Куейд и Джо Манганиело изследва съвсем други „мъжки” измерения на родителството.

Вдъхновен от бестселъра „Какво те чака, когато чакаш дете” на Хайди Мъркоф, продаден в над 32 милиона копия по света, "Очаквай неочакваното" е комедия за пет свързани двойки, чийто живот се преобръща с главата надолу в очакването им да станат родители.

Очаквай неочакваното | What to Expect When You're Expecting (2012)

Във възторг от идеята да създадат семейство, Джулс (Камерън Диас) ТВ фитнес гуру и Еван (Дженезис Родригез), звезда в танцово шоу, откриват, че високоскоростният им звезден живот няма никакъв шанс срещу предизвикателствата на бременността. Адвокатката и луда на тема бебета писателка - Уенди (Елизабет Банкс), опитва собствените си войнствени съвети, когато хормоните на бременността започват да опустошават фигурата й. Същевременно съпугът ѝ Гари се бори да не бъде надминат от своя баща (Денис Куейд), който също очаква дете от значително по-младата си и красива съпруга Скилър (Бруклин Декър).
Очаквай неочакваното | What to Expect When You're Expecting (2012)

Фотографът Холи (Дженифър Лопез) се подготвя да обиколи света, за да осинови дете, а съпругът ѝ Алекс (Родриго Санторо)  се опитва да успокои връхлитащата го паника с посещения в групата на пичовете, където мъже, наскоро станали бащи, си говорят за нещата от бащинството такива, каквито са в техните очи. В същото време Роузи (Ана Кендрик), шеф на фирма за дистрибуция на храни и Марко (Чейс Крауфорд) са изненадани от неочакваните резултати след случайната им среща и попадат в дилемата: какво правиш, когато първото ти дете изпревари първата ти среща?


"Очаквай неочакваното"  излиза на голям екран в България на 1 юни 2012 г. в кината в цялата страна.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Очаквай неочакваното , Камерън Диас , Дженифър Лопес

Терминатор и предизвестен Хелоуин по TV1000 през октомври

Шест вечери с Камерън Диас

Истинска измама / Knight & Day (2010) - премиера 2 юли 2010

Дженифър Лопес се впуска във фатална афера с младеж – в "Съседското момче" в кината от 27 март

Бразилската звезда Клаудия Лейте,Питбул и Дженифър Лопес записват официалната песен за Мондиал 2014