Лица За звездите

Турска актриса Йозге Йозберк отложи майчинството си, за да участва в „Пламъкът на сърцето"

2 коментара

Изпълнителят на другата главна роля в "Пламъкът на сърцето" - Синан Тузчу, не устоял на изкушението да се снима в проекта на двама от най-известните творци в турската филмова индустрия...

Йозге Йозберк ииСинан Тузчу
За да участва в „Пламъкът на сърцето",  популярната турска актриса Йозге Йозберк отложи майчинството си

Изпълнителят на другата главна роля в сериала - Синан Тузчу, не устоял  на изкушението да се снима в проекта на двама от най-известните творци  в турската филмова индустрия...


За да участва в излъчвания по Нова ТВ сериал „Пламъкът на сърцето", популярната турска актриса Йозге Йозберк отложи майчинството си. Тя се омъжи през 2007 г. за бизнесмена Хаим Садъоглу и планираше още следващата година да стане майка, но не успя да откаже на предложението на режисьора и сценарист Чаган Ърмак и на продуцентката Томрис Гиритлиоглу да изпълни главната роля в „Пламъкът на сърцето".

Йозге Йозберк
34-годишната Йозге

започнала да се снима едва на 13-годишна възраст и вече е много популярна в Турция

особено след участието си в няколко касови игрални филма и сериали. Тя не могла да откаже на Ърмак и Гиритлиоглу, едни от най-известните творци в турската филмова индустрия, чиито имена са гаранция за успех.

„Пламъкът на сърцето" е малко комедия, малко драма”, казва Йозге, която не може да се нахвали от екипа, с който е работила по време на снимките в средиземноморското градче Айвалък. Дори продължителната раздяла със съпруга ѝ била поносима, тъй като с колегите си много се забавлявали. В Айвалък Йозге снимала по-рано сериала „Прекършени криле" и си казала, че никога повече няма да се върне там.

„Сега за мен Айвалък стана много специално място”
, казва актрисата. Тя нарича невероятен екипа, с който е работила в „Пламъкът на сърцето".

Резултатите също са невероятни –


седмици наред сериалът е заемал първо място в рейтинга на тв, изпреварвайки дори мачове

Йозге Йозберг изпълни мечтата си да стане майка и през март роди сина си Лео. „Решихме да го кръстим така, защото и двамата с Хаим сме зодия лъв". Актрисата обожава съпруга си и казва, че е готова да гледа с него дори най-дългия и отегчителен филм.

Смятам, че съм човек с голям късмет: „Намерих точния човек. Запознахме с на едно парти и веднага щом го видях, си казах: „Това е мъжът, за когото ще се омъжа". След като заживяхме заедно се влюбих силно в него"...

Изпълнителят на другата главна роля в „Пламъкът на сърцето" - актьорът Синан Тузчу също не устоял на изкушението да се снима в проект на Чаган Ърмак и Томрис Гиритлиоглу.

Синан ТузчуАктьорът, който имал по това време много ангажименти, приел поканата само защото идвала от двамата филмови творци.

 33-годишният Синан, който е предимно театрален актьор, играе в Дуру Тиатро - частния театър на Емре Кънай, познат на българските зрители от „Семеен сарай". От 2006 г.

Синан е щастливо женен за актрисата Долунай Сойсерт

Снимки на двамата в реклама на бяла техника, в която Долунай е бременна, предизвикаха слухове, че младата двойка очаква дете. Засега обаче те са се посветили на професията си и планират съвместни театрални, филмови и рекламни проекти.

„С Долунай се запознахме на сцената. Искам пак да играем заедно. Тя е един от най-добрите партньори, които може да си пожелаете. Взима сериозно работата си, но не пренебрегва забавленията. Единственото място, където не искам да играя с Долунай, са сериалите”, казва Синан и добавя: „Ще дойде ред и на бебето". Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пламъкът на сърцето