Сериали Драма-комедии

Тук и сега | Here and Now

Добави коментар

Новият сериал „Тук и сега“ събира звездния тандем Тим Робинс и Холи Хънтър

На пръв поглед Одри и Грег от Портланд, Орегон, са пример за прогресивно, многорасово семейство. Грег (Тим Робинс) е уважаван професор по философия и писател, а съпругата му Одри (Холи Хънтър) - бивш терапевт и настоящ консултант по разрешаване на семейни конфликти в средните училища. Грег и Одри имат три осиновени деца - Ашли, Дюк и Рамон и биологична дъщеря Кристен. Докато Одри подготвя отбелязването на 60-тата годишнина на Грег, в подреденото им ежедневие започват да се появяват пукнатини, заплашващи да разтърсят живота им. Грег и Одри търсят помощ за сина си Рамон от д-р Фарид Шокрани, психиатър от мюсюлмански произход, който обаче има собствени демони, с които да се бори.

 

Добави описание

 

Драматичният сериал, оригинална продукция на HBO, е с премиера на 12 февруари, понеделник, от 21:00 часа. Десетте епизода от сценаристкото перо на Алън Бол („Еми“ за „Два метра под земята ООД“ на HBO и „Оскар“ за „Американски прелести“) повеждат Тим Робинс („Оскар“ за „Мистичната река“) и Холи Хънтър („Оскар“ за „Пианото“) в провокираща ума черна комедия, оплитаща междукултурни особености и расово поляризираната съвременна американска култура, изследвайки какво е да бъдеш „друг“ днес. 

 

 

Сред актьорите, които ще видим в сериала са и Джерика Хинтън („Анатомията на Грей“ Даниел Зовато („Не дишай“ Реймънд Лий („Моцарт в джунглата“ Соси Бейкън (дъщерята на Кира Седжуик и Кевин Бейкън Джо Уилямсън („В търсене“на HBO Питър Питър Макдиси („Два метра под земята“ на HBO).

 

 

Сценарист на сериала е Алън Бол, познат на нашата публика с „Истинска кръв“ и „Два метра под земята ООД“ на HBO, както и с наградения с „Оскар“ – „Американски прелести“.

 

Добави описание

 

„Тук и сега“, епизод 1

 

Докато Одри Байер (Холи Хънтър) подготвя 60-тата годишнина на Грег, синът им от колумбийски произход Рамон (Даниел Зовато който стартира връзка с бариста Хенри (Анди Бийн започва да вижда непрекъснато комбинацията „11:11“. Осиновеният от Виетнам Дюк (Реймънд Лий има успешна кариера, но прекаленото му безгрижие тревожи майка му. Роденатат в Либерия Ашли (Джерика Хинтън все повече затъва в проблеми с брака си, а животът на 17-годишната Кристен (Соси Бейкън) бледнее пред проблемите, които създават по-големите ѝ братя и сестра.  След смущаващ инцидент на празненството на Грег родителите завеждат Рамон на терапевт, откъдето сюжета се заплита.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тук и сега