Актуално В програмата

Тринайстия сезона на „Столичани в повече“ стартира с нов кмет на село Извор

Добави коментар

Георги Стайков влиза в ролята на силовия престъпник Калоянов, който ще „дърпа конците“ в новите финансови схеми в селото

В петък, 1 март, точно в 21:00 часа най-дълголетния български комедиен се завръща в ефира на bTV със своя 13-ти сезон. Феновете на „Столичани в повече“ ще разберат кой от любимите забавни персонажи ще заеме поста кмет на село Извор. Останали сами и без деца вкъщи, Чаканови и Лютови разполагат с време и спокойствие, за да обърнат внимание на себе си. Но идилията им няма да продължи дълго. А Отец Григорий ще се захване с ново, противоречиво бизнес начинание – ще сади бял равнец на църковната нива. 

 

Добави описание


В първия епизод на „Столичани в повече“ Рангел Чеканов ще бъде отвлечен и изнудван с компромати от всички негови предишни постове от персонажа на Георги Стайков - Калоянов. За да се спаси, бившият министър председател ще трябва да убеди съседите си да спечелят конкурса за строеж на нова магистрала, която ще минава през района. В противен случай бизнесменът ще бъде безкомпромисен, а затворът ще бъде само част от наказанието на корумпирания управник. Рангел ще трябва да намери подставено лице за собственик на строителната компания, да разпредили„справедливо“  процентите печалба и да накара милионера Пацо да инвестира в „преговорите с администрацията“, където връзките не работят.

 

Добави описание


Междувременно, Славка и Гълъбина ще устоновят, че и двете са оставили по един богаташ заради съпрузите си. Дамите ще се амбицират да станат независими и да изкарват пари. Разбира се, те ще потърсят пост, а не работа, защото е важно какво ще запишеш в трудовата си книжка след народен представител. Къде ще открият своето място за реализация, зрителите ще видят в петък от 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.

 

Добави описание


Каква е мотивацията на гражданите да гласуват за местна власт,  ще подкрепи ли Българската православна църква производството на хапчета за полова мощ и колко зле може да се отрази на секса един халат?  Възбуждаща ли е властта и как се мести магистрала – в петък от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“