Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 82: Тюркян решава да направи аборт и информира Сомер

Добави коментар

Тюркян решава да направи аборт и информира Сомер. Как ще реагира той? Междувременно писмото на Нихат до Тюркян, което даде на Фахит попада в ръцете на Садък и той разбира всичко от него. Садък веднага отива в имението на Корман с намерението да прибере дъщеря си. Ще се върне ли Тюркян в родния си дом? Разберете още какво ще се случи в епизод 82 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 27 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 81 на „Три сестри“ Сомер прави още един опит да се извини на Тюркян и да я убеди в любовта си. Писмото на Нихат до Тюркян, което Нихат даде на Фахит, попада в ръцете на Садък и той разбира всичко!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 82 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 27 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Тюркян решава да направи аборт и информира Сомер. Как ще реагира той?

Междувременно писмото на Нихат до Тюркян, което даде на Фахит попада в ръцете на Садък и той разбира всичко от него. Садък веднага отива в имението на Корман с намерението да прибере дъщеря си. Ще се върне ли Тюркян в родния си дом?

Мине идва в съзнание и иска да говори с Тюркян.

Всичко за Три сестри

Тюркян се обажда по телефона в болницата, за да направи аборти. След това казва на Сомер, че няма да роди детето им.

-Не можеш да вземеш това решение сама - казва твърдо Сомер, като хваща съпругата си за ръката.
-Аз вече съм решила. Пусни ръката ми!
-Да поговорим!
-Нямаме за какво да говорим!
-Това е нашето бебе!
-Не искам да родя твоето дете! Достатъчно ли ясна съм? - Тюркян се отдръпва от мъжа си и излиза.

Сомер удря юмрук в огледалната врата на шкафа. От раните по кокалчетата му потича кръв.

Между Несрин и Садък възниква ожесточена караница, след което мъжът се качва в колата си и пристига в имението на Корман. Без да го поканят, той влиза вътре. Във всекидневната намира дъщеря си и зет си.

-Татко? – изненадана е от посещението на баща си Тюркян. Сомер реагира по същия начин.

-Никога повече не смей да ме наричаш татко! – бесен е Садък, сочейки с показалеца си към зет си.
-Тюркян, събирай си багажа! Прибираме се у дома!

Рючхан се появява във всекидневната. Тя отправя въпросителен поглед към Садък.

-Татко Садък, недей да правиш това! - моли го Сомер. -Това не е правилният начин да го направиш.
-Все още имаш наглостта да се обръщаш към мен! Как не те е срам от това, което си направил с дъщеря ми! Ти, нагло и неморално копеле! Дъще, ти очевидно не знаеш нищо, нали? Виж, този човек е написал всичко тук! -Садък подава на дъщеря си писмото от Нихат. - Прочети го. Прочети го на глас, нека всички чуят за неморалните им постъпки! - Садък посочва Сомер и Рючхан.
„Г-жо Тюркян, трябва да знаете истината. – Тюркян започва да чете. -Когато нарекох Мина змия, бях дори прекалено нежен. Не вярвайте на тази жена, тя иска да ви отнеме съпруга ви Сомер. Бащата на Кираз е Сомер. Имате право да знаете това, дори да е твърде късно. Тази жена ще направи всичко, за да ви раздели. Тя е тази, която те е въвлече в играта с Ферит. Тя е тази, която подсказа на репортерите да ви снимат, за да бъдат поставени под съмнение доброто ви име и чест във вестниците. Не позволявай повече да се отнасят към вас несправедливо. Нихат Ергюнер."

Тюркян остава безмълвна.

-Хайде, дъще -казва Садък. -Вече нямаш нищо общо с такива хора! - Той хваща Тюркян за ръка и иска да я повлече със себе си, но тя стои твърдо на краката си, сякаш иска да каже, че няма да тръгне никъде. - Тюркян, ако сега не минеш през тази врата с мен, няма да ти простя. Ще кажа, че вече нямам дъщеря, която да се казва Тюркян, и ще си тръгна оттук!

Тюркян поглежда към свекърва си и мъжа си, после спира поглед на баща си и отговаря: -Няма да си тръгна оттук!

-Дъще, ти сама го прочете! Мъжът е написал всичко, което се е случило! А ти продължаваш...
-Няма да си тръгна, татко! - повтаря Тюркян.
-Не знаеш какво говориш, защото си шокирана! - възразява баща ѝ. -Хайде, тръгвай с мен. Не можеш да останеш с тези хора!
-Татко, не настоявай, моля те!
-Страхуваш ли се от тях? Затова ли, не искаш да си тръгнеш, нали е така? Аз съм тук, не трябва да се страхуваш. Хайде, да се прибираме вкъщи, побързай!
-Моят дом е тук, а Сомер е моят съпруг. Не се страхувам от никого!

Садък поглежда невярващо дъщеря си, а на лицето на Рючхан се появява усмивка. Точно такова отношение е очаквала от снаха си.

-Как не те е срам! - Садък хвърля към дъщеря си пренебрежителен поглед и си тръгва.

Тюркян побягва към стаята си. Сомер иска да я последва, но майка ѝ му казва да я остави на спокойствие.

-Всичко стана още по-лошо - заявява Сомер. -Това не трябваше да се случва!
-Напротив, всичко е станало е много добро! - твърди Рючхан. - С поведението си Тюркян доказа, че е снахата на семейство Корман. Тя каза: Сомер е моят съпруг и това е моята къща.

-За теб няма значение, че Тюркян е застанала на моя страна. За теб е важно, че тя се дистанцира от семейството си!

-Точно така! - потвърждава Рючхан. - Ако снахата не се дистанцира от бащината си къща, тя няма да се чувства добре в дома на съпруга си. Аз се борих за това от самото начало. Виж, бях права. Господин Садък си тръгна, без да погледне назад.
-Как можеш да се радваш на това? Нима е нормално, че Тюркян и баща ѝ са стигнали дотук? Той се превърна в мой враг. Мамо, така ли ще бъдем щастливи?
-Ти наистина не виждаш каква голяма услуга ти е направил господин Садък. Ако той не беше донесъл това писмо, Тюркян щеше да те напусне. Когато Мине се възстанови, ще се откаже от дъщеря си и ще отиде в дома на майка си. Нихат е постъпил правилно, като е написал това писмо. Сега всичко е изяснено!

Когато Садък се връща вкъщи, Несрин му съобщава, че Тюркян е знаел всичко предварително. -За Мине, за бебето, за всичко - казва тя.

-Наясно ли си с това, което казваш? - пита Садък, а възмущението му достига максимални нива. -Как е възможно Тюркян да живее там, като знае всичко това? И как ти като майка можеш да приемеш тази неморалност?
-Нищо не съм приела! Ако днес не беше отишъл в онази къща, не беше предизвикал скандал и не беше дал писмо, Тюркян щеше да се върне при нас веднага щом тази жена дойде в съзнание! Но след това, което направи, Тюркян никога повече няма да дойде тук!
-Аз съсипах плана на майката и дъщерята, така ли? - пита Садък. -Ако не си могла да отвориш очите на Тюркян, ако тя остане там, знаейки цялата мръсотия, не аз ще се срамувам! А когато дойдоха тук, за да поискат ръката ѝ, дори тогава не ме сметнаха за достоен! Само защото са богато семейство, ти бързо им даде дъщеря си като някаква стока! Аз си тръгвам, Несрин!
-Ако излезеш през тази врата, не смей да се върнеш! - заявява Несрин.

Садък си тръгва и се отправя към къщата на сестра си.

Несрин се обажда на Тюркян.

-Как си? Какво си направила? - пита Несрин.
-Не се чувствам добре - отговаря Тюркян с разплакан глас. - Татко дойде днес. Дойде с писмо от онзи човек, че иска да ме вземе. Казах му, че няма да дойда!
-Не си постъпила правилно, като не дойде с баща си. Казах ти да оставиш това дете и да се върнеш в дома си!
-Проблемът не е в детето. Аз вече съм в тази къща. Видях това, което трябваше да видя, и преживях това, което трябваше да преживея!
-Какви са тези думи, Тюркян?" - не разбира Несрин. -Какво си видяла? Какво си преживял?
-Това няма значение, майко. Не ми е мястото в дома на баща ми. Няма смисъл да говоря за миналото!
-Не се вписваш в родния си дом, но се вписваш в този ад?
-Няма значение дали съм там, или тук. Престани да настояваш да направя избор, омръзна ми да живея по средата. Ако избера едното, ще загубя другото. Заради това ще се съсредоточа върху пътя си, няма да остана в дома на съпруга си или да се върна в дома на баща си. Имам достатъчно от всичко!
-Какво имаш предвид, че ще тръгнеш по своя път? Искаш сърцето ми да спре ли?
-Когато си тръгна, ще бъде по-лесно за всички! - заявява Тюркян и плачът ѝ се засилва. - Омръзна ми да бъда нещастна, само за да не е тъжен баща ми и да не е разбито сърцето на майка ми. Аз самата съм се примирявала с големи проблеми. И когато разбрахте, че нещата са излезли извън контрол, ми казахте да се върна. Какво се случи, когато го направих? Не можеше да вдигнеш глава от срам пред съседите. Сякаш най-голямото бедствие на света беше сполетяло семейството ни. Ето защо не ми казвай да се връщам отново. Ще тръгна по собствения си път. Не искам нито Сомер, нито вас до себе си. Напускам всички ви!

Мине идва в съзнание в болницата. Когато се възстановява донякъде, тя е посетена от полицейски служители. Тя обаче заявява, че не се чувства добре, и ги моли да дойдат по-късно. След това се обръща към медицинската сестра:

-Сестра, може ли да се обадите на г-жа Тюркян? Трябва да говоря с нея.
  • Какво иска да каже Мине на Тюркян?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.114: Сомер купува къща на Мине - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.112 и 113: Тюркян се изправя срещу Севилай заради Мустафа!

„Три сестри“, еп.111: Рючхан разбира, че Йозер ѝ изневерява - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.110: Мине изпитва търпението на Сомер и Тюркян