Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 78: Тюркян разкрива картите си - какво ще се случи...

Добави коментар

Тюркян разкрива картите си на Сомер и му казва, че знае, че Кираз е негова дъщеря. Мина бяга от имението заедно с Кираз. Разберете още какво ще се случи в епизод 78 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 21 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 77 на „Три сестри“ Рючхан разкрива на Фатих коя е дъщеря му! Родителите на Месут са загинали в автомобилна катастрофа.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 78 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 21 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Тюркян разкрива картите си на Сомер и му казва, че знае, че Кираз е негова дъщеря.

Мина бяга от имението заедно с Кираз. Айла веднага съобщава на Рючхан.

Мине обаче се озовава на парти в един клуб, а на сутринта отива пиян с дъщеря си в болницата, където среща Несрин. Несрин я води в дома си. Какво ще си кажат двете?

Тюркян открива в телефона на Сомер съобщенията му до Мина и така научава, че са планирали да се срещнат, докато тя спи. Тюркян изпраща съобщение на Мине от телефона на Сомер да дойде в хотела.

Виждайки съобщението от Сомер Мина се втурва, оставяйки дъщеря си на дивана в хола в къщата на Несрин, а когато почуква на вратата на стаята, в която са отседнали Сомер и Тюркян и вратата се отваря, тримата най-накрая се срещат.

Всичко за Три сестри

Сомер и Тюркян вечерят в ресторанта.

-Много вкусна, надявам се нашето бебече да обича риба! – Тюркян мълчи. -Скъпа, искаш ли да ти я нарежа, за да можеш по-лесно да си похапнеш? – Сомер поставя в чинията на любимата си парче риба. -Като я изядеш още ще ти сложа.

Тюркян слага хапка в устата си и казва: - Кираз също ще я обикне!

Сомер я гледа учуден и казва, че не я разбира.

-Мине, нали също обича риба?

-Нас какво ни засяга това, Тюркян!

-Как се запознахте?

-С кой?

-С Мине.

-Скъпа, аз съм ти разказвал по-рано. Не разбирам, защо сега говорим за Мине?

-Интересно ми е?!

-Какво ти е интересно, Тюркян? – ядосва се Сомер.

-Защо така се ядоса?

-Не, не съм ядосан, няма за какво да се ядосвам! Ние дойдохме тук, за да вечеря ме, а ти ми говориш за Мине!

-А какво друго да ти кажа?! А и ти как я наричаше любима, единствена…?

-Не говори глупости, Тюркян!

Действието се пренася в имението. Рючхан казва на Айла да ходи да каже на лудата да дойде и да хапне нещо.

-Вие г-жа Мине ли имате предвид? – пита Айла.

-А, ти да знаеш някой друг луд тук? – отвръща Рючхан.

Айла отива в стаята на Мине и разбира, че Мине и Кираз са изчезнали от имението.

-Г-жо Рючхан, г-жа Мине я няма!

-Надявам се някъде да е умряла!

-И Кираз също!

-Какво каза?!

-Аз навсякъде прегледах! Страхувам се, че тя е взела бебето и е избягала!

Следва кратка сцена, в която виждаме как Мине се забавлява в един бар и пие алкохол. Къде е Кираз? Чува се бебешки плач.

Рючхан се опитва да се свърже с Йозер, но той не ѝ вдига. Тя се обажда на Селчук и му казва, че Мине е избягала с бебето и го моли да направи нещо, но да не казва на Сомер.

Действието се връща при Сомер и Тюркян, които вечерят в хотела. Тюркян разкрива на мъжа си, че знае цялата истина.

-По време на брачната ни нощ ти се закле, че никога няма да бъдеш мой съпруг. - припомня момичето. -Защото ти обичаше само Мине. Помниш ли, когато беше подпийнал и ме попита: Тюркан, какъв баща ще бъда?... Оказва се, че в онзи момент Мине е била бременна, затова си ме попитал това. Аз глупаво си помислих, че искаш да имаш дете от мен.

-Аз се върнах в къщата на майка ти, за да избегеш неприятности, за да не спориш с неразбрани хора. - продължава Тюркян, като през цялото време хвърля към Сомер изпълнен с презрение поглед. -Ти обаче през цялото време се бореше за Мине. Заради нея се караше с мъжа ѝ, забърка се в неприятности. Преструваше се на прекрасен, добър съпруг. Засрами се! Без никакъв срам ти доведе тази жена в къщата, където живеех аз. Ходеше с нея по магазините, успокояваше детето ѝ... Е, да, все пак е твое дете... Добрата новина е, че мога да отговоря на въпроса, който ми зададе преди няколко месеца. - Тюркян продължава да разказва. -Не си се превърнал в лош баща, но си пълно разочарование. Ти си измамник! Лъжец! - Тя става, хвърля салфетка по мъжа си и се връща в хотелската стая.

Тюркян си събира нещата, защото иска да си тръгне. Сомер се опитва да я спре, като заключва вратата на стаята и ѝ обяснява всичко, но единственото, което чува от устата на любимата си жена, е, че всичко е приключило.

-Дали, ще отвориш или не тази врата, ти не си повече в живота ми! - заявява Тюркян.

Йозер отвежда Мустафа в къщата, в която се е преместила майка му. Те вечерят заедно. Момчето разказва за трудното си детство и за голямата си неприязън към родителите си. Той казва на Йозер да стои далеч от майка му.

Сердар изненадва Дьонюш с неочаквано посещение. На следващия ден момичето започва първия си работен ден в компанията "Корман".

Незахат разказва на Несрин за вчерашната си среща с Рючхан и за това, че жената знае истината за Дьонюш.

Йозер е в имението и говори по телефона.

-Тя си тръгна с детето - казва той в слушалката. -В момента тече разпитът на съпруга ѝ. Да, става дума за установяване на бащинство, резултатът ще стане известен след няколко дни. Добре, чакам да ми се обадите. – Йозер приключва разговора и се обръща към Рючхан:

-Трябва да се обадим на Сомер.

-Не можем! - забранява Рючхан. -Ако Сомер разбере, не можем да го задържим. Той и без това има проблеми с Тюркян, да не му добавяме още неприятности. Още няколко дни и те ще се върнат. Наистина не разбирам. Охраната е на вратата, има толкова много персонал, дори изпратих Айла да бъде с нея. Как е възможно тя да напусне къщата с бебето и никой да не забележи?

Сомер все още не позволява на Тюркян да напусне хотелската стая. Когато отива в банята, Тюркян взема телефона си в ръка и прочита съобщението от Мина, което момичето е изпратило през нощта: „Скъпи, побързай, чакам те. Каза, че ще дойдеш веднага щом Тюркян заспи“.

-Всичко свърши, нали, Сомер? - казва на себе си разтреперана Тюркян. - Нали ти каза, че нямаш нищо общо с нея повече? Казваше, че всичко е минало.

Тюркян изпраща отговор и оставя телефона, преди съпругът ѝ да се върне от банята.

Междувременно Несрин е в болницата и вижда Мине, която не е на себе си. Мине ѝ казва, че таксито ги чака отвън. Несрин, която носи бебето, казва на Мине, че ще ѝ помогне да се качи в таксито. В таксито Несрин настанява Мине и бебето и след миг на колебания сяда до нея и казва на шофьора да кара за имението на Рючхан Корман.

-Не, не, аз повече няма да се върна там! – казва Мине.

-А, добре, къде ще отиде? – пита Несрин.

-На дъното на ада! – отговаря Мине.

Несрин води Мине и Кираз в дома си. Тя слага на Мине супа и взема бебето на ръце.

-Дъще, какво е състоянието ти? - обръща се към момичето, което не изглежда добре след прекараната нощ в бара -Как ще бъдеш майка на това дете в такова състояние? Не ти ли е жал за него?

-Това е добре за него. То и майка му ще научат колко горчив е животът. Така ли се успокояваш? Нима един здравомислещ човек би казал подобно нещо? Ако не се погрижиш за себе си, кой ще бъде майка на това дете? Знаеш ли колко много се нуждае то от теб?

-Толкова си млада, целият ти живот е пред теб. - продължава Несрин. - Трябва да се опомниш, нямаш право да се отказваш толкова рано.

-Мислиш ли, че ми е лесно? - пита Мина със сълзи в очите. - Знаеш ли какви бяха моите мечти? Исках да създам семейство, но не се получи.

-Нима нямаш майка, баща, семейство?

-Нямам. - Несрин подава на момичето носна кърпичка. "Имам, но те ме изхвърлиха от живота си. Нямам никого, останах съвсем сама. Семейството ми ме остави само, когато имах най-голяма нужда от него. Тюркян има късмет да има майка като теб. Ако моята майка ме подкрепяше така, защитаваше ме така, мислиш ли, че сега щях да съм такава?

-Слушай, подкрепата на семейството е наистина важна - Несрин прегръща ръката на Мине. -Но поради липсата на тази подкрепа не можеш да постъпиш така с детето си. Ако оставиш детето си, каква ще бъде разликата между теб и майка ти? Сега ти си майка, ще стоиш здраво на краката си заради детето си. Няма да се откажеш от себе си. Болката винаги идва и си отива. Има момент, в който дори аз не виждах края на болката и страданието. Един ден ще осъзнаеш, че си създала семейството, за което си мечтала.

-Сомер и аз бяхме много щастливи - заявява Мина. -Но майка му... Тя никога не ме хареса, никога не ме прие. Смяташе, че съм лоша, защото имам зад гърба си един неуспешен брак. Че съм неподходяща за нейното семейство. По-късно тя принуди Сомер да се ожени за Тюркян. Тя го превърна в мой враг.

-Знаеш ли, че Сомер и Тюркян очакват дете?

-Знам, Тюркян и аз сме жертви на семейство Корман, госпожо Несрин. Бъдете сигурна, че не искам да разрушавам брака на дъщеря ви, но Кираз е дъщеря на Сомер. Тя е внучка на това семейство. Омръзна ми от постоянните оплаквания, унижения и чувството, че съм излишна!

Когато Мине остава сама в стаята, тя прочита съобщението, което ѝ е изпратила Сомер (всъщност това е направила Тюркян, но Мине не знае): "Аз съм в хотела, чакам те".

Мине веднага си тръгва, оставяйки дъщеря си в къщата на Календер

Действието се премества в хотела. На вратата се чува почукване. Тюркян подсказва на съпруга си, че вероятно са донесли закуската, и му казва да отвори. Сомер отваря вратата и е шокиран, като вижда Мине да стои пред входа.

-Какво правиш тук? - пита Сомер.

-Ти ме извика – отговаря Мине.

-Не съм…. - Сомър обръща поглед към жена си, внезапно осъзнавайки кой го е направил. Тюркян стои до него със скръстени на гърдите ръце и казва:

-Не е нужно да чакате докато заспя, за да се срещнете!

С какво ще завърши опитът на Тюркян да изправи Сомер срещу любовницата му?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.114: Сомер купува къща на Мине - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.112 и 113: Тюркян се изправя срещу Севилай заради Мустафа!

„Три сестри“, еп.111: Рючхан разбира, че Йозер ѝ изневерява - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.110: Мине изпитва търпението на Сомер и Тюркян