Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.157 : Рючхан предлага работа на Тюркян!

Добави коментар

Рючхан предлага на Тюркян работа в компанията си, за да ѝ помогне да се справи с трудностите. Дьонюш е ядосана на Тюркян и я обвинява, че е виновна за нейното влошено здравословно състояние. Рючхан е съсипана от новината, че Йозер живее със Севилай. Разберете още какво ще се случи в епизод 157 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 156 на „Три сестри“ Ще успее ли любовта на Сомер и Тюркян да преодолее всички препятствия? Информация, която Незахат ще научи, ще промени хода на събитията и над приказката, в която живеят Тюркян и Сомер, ще се спуснат тъмни облаци. Какво ще каже Тюркян на Сомер? Защо Сомер търси утеха в прегръдките на Мине? Дали това е правилният ход?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 157 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 11 юни по Diema Family от 20:00 часа.

С идването на Сомер при Мине, в сърцето на Мине се ражда нов лъч надежда. Мине е решен този път да не загуби Сомер и предприема стъпки, сякаш Тюркян никога не е влизал в живота им.

Сомер не може да разбере какво иска да направи Тюркян и решава да затвори напълно тази страница от живота си.

Рючхан е съкрушена, защото разбира, че Йозер живее със Севилай.

Рючхан е решена да помогне на Тюркян, която ѝ подаде ръка в труден за нея момент и ѝ предлага работа в компанията.

Дьонюш е ядосана на Тюркян, че е причинила стрес на майка им, и я обвинява, че е виновна за нейното влошено здравословно състояние.

Всичко за „Три сестри“

Действието се пренася в къщата на Мине. Сомер седи умислен на масата. Щастлива Мине пърха около него.

-Скъпи, направих ти яйца за закуска, точно като го обичаш! Ще опиташ ли? Сега ще ти сложа?

-Аз не искам нищо! – отвръща Сомер.

-Сомер, ако не си зает, може да отведем Кираз на лятна почивка, ще ѝ се отрази добре!

-Няма ли да попиташ какво се случи? – пита Сомер.

-Сомер, ти си взел решение и това за мен е достатъчно! Не искам повече нищо да знам!

-Аз излизам! – казва Сомер.

-Скъпи, къде ще вечеряме у нас или на ресторант? – Сомер мълчи, а Мине пояснява. -Аз те питам, заради Кираз, защото ако излизаме да не я приспивам.

Сомер ѝ казва, че ще се чуят.

Садък казва на Дьонюш, че състоянието на майка ѝ се е влошило, но тя не иска да я оставят в болница. Несрин казва, че и там ще ѝ дават същите обезболяващи, които тя може и сама да приема вкъщи.

-Татко, защо състоянието на мама се влоши? – пита Дьонюш.

-Заради притеснение и стрес! Лекарят каза майка ти да не става, затова ние трябва да я наблюдаваме и грижим за нея, леля ти също ще помогне, докато аз съм на работа, а ти на училище – обяснява Садък и тръгва на работа.

Дьонюш се обажда на Дерия и я предупреждава, че трябва много да внимават с Мустафа, за да не разбере майка ѝ че се е оженила, защото заради сестра им Тюркян здравето ѝ се е влошило, а ако разбере, че и тя се е омъжила, може да получи инфаркт.

Сомер се прибира в имението като в същото време казва на Селчук да изпрати някой, който да наблюдава за къщата на Тюркян и ако има нужда да я защити, защото преди дни са се опитали да я нападнат.

В този момент излиза Рючхан и го пита, дали се прибира от Тюркян. Сомер отвръща на майка си, че не иска да чува за Тюркян, защото тя е затворена книга за него. Рючхан е изненадана и пита сина си, какво е станало, като преди два дни са смятали да се преместят в имението. Сомер отговаря, че при тях с Тюркян всичко е мимолетно, защото тя не знае какво иска. Тюркян живее в някакъв измислен свят, а той вече се е уморил от нейните игри и непостоянство, дори не иска да види лицето ѝ вече и добавя:

-Мамо, всичко свърши между мен и Тюркян! Край! Ти също не ме притискай по този повод, моля те!

Рючхан веднага се обажда на Тюркян и я моли да отиде при нея в имението, за да поговорят.

Тюркян пристига в имението, а на входа се разминават със Сомер. Тюркян се обръща и пита ядосана Сомер, кога ще си събере нещата от дома ѝ.

-Изхвърли ги на боклука! – отвръща Сомер и се качва в колата си.

Тюркян влиза в къщата, където я посреща Рючхан, която я пита, какво е станало, че е бледа като платно. Тюркян отговаря, че е добре. Рючхан кани Тюркян на закуска и ѝ казва, че е поръчала да приготвят всичко, което Тюркян обича.

В този момент човекът на Рючхан ѝ се обажда и ѝ съобщава, че както тя е предполагала г-н Йозер живее със Севилай. Рючхан се поддава на чувствата си, когато разбира, че Йозер е останала при Севилай, и казва на Тюркян, че каквото и да е ставало в минало между тях, от тук нататък независимо от Сомер, тя винаги ще я подкрепя.

-Тюркян, не ми остана сила и търпени, за да бъда губещата! И нека всички да престанат да прехвърлят граховете си върху мен! Стига! Аз ще се погрижа за тези, които ме обичат, а тези които не ме обичат… - Рючхан не довършва защото започва да плаче с глас. Тюркян притеснена я пита, дали е получила лоша новина. Рючхан ѝ признава, че Йозер живее със Севилай.

Тюркян се опитва да успокой свекърва си.

Рючхан предлага на Тюркян да започне работа при нея. Тюркян не иска, защото няма нужната квалификация. Рючхан ѝ казва, че ще ѝ наеме учител, за да може, когато се роди внучето ѝ, Тюркян да може да управлява акциите, които Рючхан ще му подари.

Тюркян казва, че баща ѝ също е обещал да провери на едно място за работа и ако нищо не се получи ще приеме предложението ѝ.

Тюркян отива да види майка си, а когато разбрала от леля си, че състоянието на Несрин се е влошило, Тюркян ѝ съобщила, че е решила да се разведе със Сомер.

Дьонюш, от друга страна, се дистанцира от сестра си и ядосана я упреква с думите: -Какво право имаш да разстройваш майка ми толкова много? Лекарят е казал, че трябва да остане в болницата! А вие не спирате със своите проблеми! Вие станахте тежест за нея! Како, стига!

-Дьонюш, мама е болна от миналата неделя.

-Да! Мама е в това състояние заради стрес и притеснение! Тя постоянно мисли за теб! Колко още ще продължава това?! Кога мама ще се оправи? Ами ако винаги остане на легло?!

-Дьонюш, аз също съм разстроена, заради мама, но не разбирам, защо ме обвиняваш? Ти знаеш ли през какво преминах?

-Но, майка ми, никой не я разбира! Вие всички се връщате в своя свят, след като ѝ кажете проблемите си! А, мама, след това много нощи не спи! Какво ще стане с Тюркян? Тя се разболя, защото непрестанно мисли за теб! Не идвай известно време!

Моля те, дай ѝ време, за да се оправи!

-Какво искаш да ми кажеш? Да не идвам да се виждам с мама ли?

-Да, како! Ако ѝ разказваш за проблемите си, по-добре не идвай! Аз не искам да изгубя майка си! Не искам да изпитвам тази болка! – крещи Дьонюш, че Несрин я чува

След разговора с Дьонюш Тюркян си тръгва веднага.

Несрин се карана Дьонюш и я моли да се обади на сестра си и да ѝ се извини.

-Аз не съм казала нещо, за което трябва да се извинявам, мамо! – отвръща Дьонюш. Несрин настоява да се извини на Тюркян. Фатих защитава Дьонюш, а Дьонюш плачейки отива в стаята си.

Вечерта Тюркян се прибира вкъщи и събира багажа на Сомер. Всяка една негова вещ предизвиква спомени у Тюркян.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

„Три сестри“, еп.158 : Тюркян приема предложението на Рючхан! Сомер е шокиран!

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!

„Три сестри“, еп.155 : Несрин е решена да раздели Сомер и Тюркян!