Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!

Добави коментар

Ще успее ли любовта на Сомер и Тюркян да преодолее всички препятствия? Информация, която Незахат ще научи, ще промени хода на събитията и над приказката, в която живеят Тюркян и Сомер, ще се спуснат тъмни облаци. Какво ще каже Тюркян на Сомер? Защо Сомер търси утеха в прегръдките на Мине? Дали това е правилният ход? Разберете още какво ще се случи в епизод 156 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 155 на „Три сестри“ Несрин побеснява, когато разбира, че Сомер живее при Тюркян. Какво ще си кажат Сомер и Несрин? Рючхан прави трогателен жест към Тюркян. Ще провали ли Дьонюш сватбата на Дерия, която е решена да се омъжи за Мустафа?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 156 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 10 юни по Diema Family от 20:00 часа.

Мустафа и Дерия се женят без знанието на родителите си, Дьонюш пристига в последния момент крещейки, че двамата не могат да се оженят.

Ще успее ли любовта на Сомер и Тюркян да преодолее всички препятствия?

Докато напрежението между Сомер и Несрин продължава да расте, Тюркян се оказва между двамата. Макар че с пристигането на Сомер Тюркян сякаш е попаднал във водовъртежа на любовта и сякаш е забравил лошите спомени от миналото, информация, която Незахат ще научи, ще промени хода на събитията и над приказката, в която живеят Тюркян и Сомер, ще се спуснат тъмни облаци.

Сомер търси утеха в прегръдките на Мине, но това ли е правилният ход?

Всичко за „Три сестри“

Мустафа изненадва Дерия с красива бяла рокля, която тя да облече за брачната им церемония днес. Дерия е на седмото небе от щастие. Но, изненадите на Мустафа не свършват само с булчинската рокля. Той е наел фризьор и гримьор за Дерия, а също така и фотограф, който да запечати щастливият им ден за спомен.

Действието прескача. Дерия и Мустафа пристигат хванати за ръце в залата за бракосъчетания. Там ги чакат Сердар и приятелката и съквартирантка на Дьонюш, която с удоволствие се съгласи да стане свидетел на Дерия, след като сестра ѝ отказа.

Тъкмо официалното лице да обяви Дерия и Мустафа за съпруг и съпруга в залата влиза Дьонюш.

-Стойте! – крещи Дьонюш. -Вие не можете да се ожените! – Мустафа и Дерия са изненадани. Дьонюш се доближава до сватбената маса и казва на длъжностното лице, че Дерия и Мустафа не могат да се оженят без свидетеля на булката.

Церемонията се повтаря отново и Дьонюш с усмивка се съгласява Дерия и Мустафа да се оженят. Така Дерия и Мустафа се женят без знанието на родителите си.

В същото време Сомер отива в имението, за да вземе важен документ от там и открива снимките, които Рючхан беше поръчала да направят на Тюркян и Мустафа. Ядосан Сомер пита майка си, какви са тези снимки. Рючхан се оправдава, че е взела мерки, но това е било много отдавна… Сомер пита майка си за какви мерки говори. Рючхан му отговаря, че ако той и Тюркян се разведат…

- Мамо, ти никога няма да поумнееш? Защо го правиш? - пита ядосан Сомер.

В този момент в имението пристига Незахат и чува част от разговора между Сомер и Рючхан.

-Синко, аз си помислих, че ще бъде добре, ако ние получим попечителството над детето… -оправдава се Рючхан. -Но, добре, аз ти давам дума, всичко ще бъде както искаш ти синко!

Айла съобщава, че Незахат е дошла. Сомер си тръгва, а Рючхан прибира снимките в един от шкафовете в дневната. Незахат внимателно следи Рючхан.

Незахат казва на Рючхан, че е дошла при нея защото тя и Садък искат Тюркян и Сомер да не се развеждат, но отношенията между Сомер и Несрин са много обтегнати. Тя моли Рючхан да поговори със Сомер да отстъпи малко, защото в края на крачищата Несрин обича зет си. Рючхан обещава да направи всичко, което може. В този момент идват от човек от компанията, който носи спешни документи за подпис от Рючхан.

Рючхан излиза, а Незахат се втурва и преглежда снимките, който Рючхан преди малко прибра в шкафа. Тя е шокирана, прибира ги в чантата си и бързо си тръгва.

Незахат веднага отива при Несрин и ѝ показва снимките и ѝ казва, че ако Сомер и Тюркян се разведат, те ще използват тези снимки пред съда, за да вземат детето на Тюркян.

-Незахат в какво се забъркахме?! – въздиша тежко Несрин.
-Не знам, как ние ще се измъкнем от това?! – отвръща Незахат.

Несрин веднага се среща с Тюркян и ѝ показва снимките, които Незахат тайно взе от Корман.

В същото време Сомер е в къщата на Тюркян, където докарват мебелите за детската стая, а Сомер казва на носачите къде да ги поставят.

Сомер се обажда на Тюркян, къде е, за да дойде и да я вземе, за да види как е станала детската стая. Тюркян хладно му отговаря, че след малко ще се прибере.

Сомер посреща щастлив Тюркян и я хваща за ръка, като ѝ казва, че иска да ѝ покаже детската стая, която е станала много красива. Тюркян го гледа с безизразно лице. Сомер я пита, дали е добре. В този момент на вратата се чука. Сомер отваря и вижда Ирфан, който му казва, че носи призовка за делото за развода им на г-жа Тюркян, а също така и неговото е занесъл в имението. Сомер взема призовката и казва, че не е трябвало да си прави труда и като я къса, заявява, че те с Тюркян няма да се разведат.

-Защо скъса призовката? – пита сериозна Тюркян. -Ти попита ли ме?
-Аз си помислих, че няма да отидем! Тюркян, какво отново е станало? – пита Сомер.

-Ти си моя проблем! Как можа да скъсаш призовката без да ме попиташ?
-Ние не можем да бъдем далече един от друг! Не става! Ние умираме от любов! За какво призовка питаш, нима не сме заедно?

-Не, не сме! Ние не сме си никакви! – отговаря ядосана Тюркян.
-Затова ли заспивахме всяка нощ държейки ръцете си? Затова ли мечтаехме…, карахме се за името на детето ни… Затова ли всяка нощ ме молеше да не си тръгвам? Какво правиш? Какво, аз играчка ли съм? Тюркян, ти наистина ли искаш да се разведеш с мен? – Тюркян мълчи. -Отговори ми! – настоява Сомер. -Ти наистина ли ще отидеш в съда?
-А какво ще стане ако отида? Ако се разведем, какво ще направиш… ще вземеш детето ли? Ще ме заплашваш с това ли?
-Що за глупости говориш? – пита Сомер, който не разбира какво става.
-Не, аз не говоря глупости! Ти ме попита, а аз ти отговарям! Аз ще се разведа с теб! Край! И ти нищо няма да ми направиш! Ти няма да ми вземеш детето! – заявява Тюркян.
-Ти май си се побъркала, аз не искам да говоря сега с теб! – казва Сомер и тръгва да излиза.
-Да, аз съм се побъркала! Аз отворих сърцето си и се побърках! – казва през сълзи Тюркян. -Побърках се от своята човечност и добро отношение, и вие всички заедно ме побъркахте! – крещи Тюркян. -Заради вас се побърках!
-Добре, Тюркян, разбрах, ти не си се побъркала, но сега не искам да говора с теб! - Сомер отива в кухнята. Тюркян отива при него.
-Сомер, моля те, върви си! Напусни дома ми!

Сомер заявява, че никъде няма да ходи и ѝ признава, че знае какво е преживяла тя в тази къща, че всичко знае. Той е тук, за да я защити. Тюркян му отговаря, че не се нуждае от неговата помощ.

-Да, кой си аз за теб?! Какво ще направиш, ще се обадиш на Мустафа и ще го помолиш за помощ ли?
-Да, аз нямам нужда от теб, защото ти нямам доверие! – отсича Тюркян.

Сомер е много обиден от думите на Тюркян.

-Ти ми даде надежда и мечти, за да ми отмъстиш, така ли? – пита ядосан Сомер. -Аз те ненавиждам и не искам да те видя никога повече! – Сомер ударя с юмрук в стената и напуска къщата на Тюркян.
Сомер пристига в къщата на Мине. Мине виждайки в какво състояние е Сомер, нежно го прегръща, а Сомер прегръща Мине.
Сомер, който потърси утеха в Мина, направи необратима грешка.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…