Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп146:Севилай пристига с куфар си в имението, което Рючхан напусна

Добави коментар

Възползвайки се от удобния момент, в който Рючхан напусна имението, Севилай с куфара в ръка пристига в имението Корман. Ще се разведат ли Сомер и Тюркян? Разберете още какво ще се случи в епизод 146 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 145 на „Три сестри“ Въпреки че Сомер заяви, че е разбрал грешките си, той продължава да наранява Тюркян. От друга страна, Рючхан разчупва леда с Тюркян.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 146 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 27 май по Diema Family от 20:00 часа.

Мустафа, който отиде да потърси сметка на Рючхан, научи неща, които не знаеше за собствения си баща.

Възползвайки се от удобния момент, в който Рючхан напусна къщата, Севилай с куфара си пристига в имението Корман.

Сомер се среща с Тюркян преди делото им и с думите си показва решимостта си да се разведат.

Йозер казва на Садък и Несрин, че той е предал видеозаписа на полицията.

Сомер отива да вземе Тюркян от дома ѝ, часове преди делото. Рючхан спира снаха си!

Всичко за „Три сестри“

Действието продължава от предния епизод Тюркян, която си намери нова работа, не каза на Сомер, какво работа си е намерила и къде отива. Сомер, веднага решава да я последва.

Сомер стига до къщата, в която Тюркян влезе. След малко Сомер я вижда да бърше прозорците на един от апартаментите в нея. Сомер почуква на вратата на въпросния апартамент.

Собственичката му отваря, Сомер разбирайки, че Тюркян си е намерила работа като чистачка, си тръгва, като казва, че е сбъркал адреса, за да не я обиди.

В същото време в къщата на Тюркян при Рючхан идва Мустафа. Той ѝ признава, че чувствал към нея възхищение, което се смесвало със страх. Но, разбрал, че я е доста надценил. Защото всъщност е много страхлива жена, въпреки факта, че е искала да убие баща му. Рючхан му отвръща, че тъй като е син на съпруга ѝ, тя го е уважавала и застанала зад него, но ако смята, че тя е искала да убие баща му, то той (Мустафа) е нямало да прекрачи прага на дома ѝ. Рючхан добавя, че трябва да запомни това, защото повече нищо друго няма да му каже.

Мустафа отвръща, че тя може и да не е познавала онзи мъж, но той го познава добре, защото Батал е човек, с който е живял под един покрив, който ежедневно пребивал и тормозел 5 годишно момченце, докато един ден не го наръгал с нож. Мустафа казва на Рючхан, че като е извикала Батал в Айвалък, той е можел да убие майка му, него… или Сомер.. Рючхан му разказва, че като малък баща му е пребивал с колана си Сомер.

-Вие за баща ми ли говорите? – изненадан е Мустафа.
-Да, аз за Йозер Корман говоря!
-Сомер ще ти разкаже за детството си! Попитай го!
-Искате да кажете, че аз нищо не съм изгубил в детството си? Какво сега да правя? Вас ли да подкрепя? Баща си ли да не обичам? Какво да направя? Да стана враг? Нима на този свят няма да мога да живея, без да воювам срещу някой?

Рючхан става от стола си казва на Мустафа, че за последен път ще му каже нещо и повече няма да говори! -Ако можеш да отговаряш за майка си, ако можеш да се справиш с нея, не бих повикала никого, за да я отведе оттук! Вие не ми оставихте друг начин, за да спася мъжа си и сина си! Това е всичко! – завършва Рючхан и показва вратата на Мустафа.

Дерия, която се срещна с Мустафа за последен път, преди да се върне в Измир, връща шнолите, който Мустафа ѝ е подарил, като му казва, че може да ги подари на новото си гадже.

-А, това ще ѝ сложиш на пръста в звездната нощ! - казва Дерия и връща пръстена, с който Мустафа ѝ предложи брак. -Ти си голям лъжец, Мустафа! – казва Дерия и бързо си тръгва, но се връща и добавя: -Да бъде проклет деня, в който се запознах с тебе! Леля може би е правя, че ти си намерил и дал записа на полицията, за да може да се отървеш от г-жа Рючхан! Майка ми се оказа виновна, всички я обвиняват, и с татко се скараха за това! Аз в този вид трябва да отида на училище, ти си всичко нагласил!

Мустафа е изненадан от чутото, а Дерия му казва, че не иска повече да го вижда.

Айла се обажда на Рючхан и я пита, дали иска нещо. Рючхан се радва, че момичето ѝ е останало предано. Рючхан иска от Айла да ѝ донесе семейния албума.

Мустафа отива при Йозер и му казва, че Дерия го е обвинила, че той е предал касетата в полицията, а майка ѝ е обвинявана от всички, че тя го е направила.

Йозер е разтревожен от факта, че всички смятат, че Несрин е тази, която е съобщила за Рючхан. Йозер отива в дома на Садък и Несрин и им казва, че той е този, който е предал Рючхан на полицията.

Тюркян се връща вкъщи и е приятно изненадана от Рючхан, която е приготвила супа. След малко пристига още една изненада Мине с Кираз. Тюркян ѝ отваря вратата и я пита какво иска, а тя ѝ казва, че е разбрала, че г-жа Рючхан е при нея, затова е довела Кираз, за да я разсее. Рючхан се радва да види внучка си. Мине е шокирана в мизерната къща, в която живее Тюркян, но Рючхан я поставя на място ѝ.

Вечерта Сомер идва при майка си и Тюркян само, и с думите си показва на Тюркян решимостта си да се разведат.

-Утре в 09,00 ч. В сградата на съда... Ще дойда и ще те взема – казва Сомер на Тюркян и се обръща към майка си. -Мамо, след делото ще дойда да те взема, защото повече не можеш да оставаш тук, защото след делото, няма да съществува никаква връзка между нас.

В същото време в имението на Корман Севилай пристига с куфара си. Айла ѝ отваря вратата, а Севилай я пита, зали Йозер си е вкъщи. Айла ѝ отговаря, че все още не се е прибрал. Севилай нарежда на Айла да ѝ внесе куфара. Момичето ѝ казва, че в къщата няма никой.

-Г-н Йозер ще се прибере, нали така? -казва Севилай и с цялата си наглост влиза в къщата.

В същото време Сомер се среща със Селчук и го моли поне той да има хубави новини, защото той е в много лошо настроение.

-Може да се каже, че са хубави, ако докажем, че майка ти се е подписала защото е била заплашена, то тя ще си върне всичко от баща ти!

Сутринта Сомер пристига в къщата на Тюркян. Тя му отваря, а той ѝ казва, ако е готова да вървят в съда. Тюркян му отвръща, че само ще вземе чантата и ще дойде.

Тюркян влиза вътре и с нежелание с взема чантата. В този момент Рючхан я хваща за ръката.

-Не прави това! Не тръгвай, Тюркян!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

„Три сестри“, еп.158 : Тюркян приема предложението на Рючхан! Сомер е шокиран!

„Три сестри“, еп.157 : Рючхан предлага работа на Тюркян!

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!