Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.123: „Не мога да си затворя очите за това, Сомер!“

Добави коментар

Тъмни облаци надвисват над любовта на Сомер и Тюркян. Сомер е много ядосан на Тюркян, след като разбра, че тя си партнира с любовницата на баща му. Това обстоятелство се превръща в препъни камък за отношенията им. Рючхан се надява, че този път Сомер няма да прости на Тюркян, а за да е уверена в това настройва Сомер против Тюркян, без той да се усети. Разберете още какво ще се случи в епизод 123 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 122 на „Три сестри“ Доверието на Сомер в Тюркян е разрушено. Рючхан придърпва сина си на своя страна. И докато Тюркян, на която постоянно ѝ се гади, не може да осмисли случващото се, Айла ѝ напомня, че може да е бременна.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 123 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 24 април по Diema Family от 20:00 часа.

Сомер е много ядосан на Тюркян, след като научи, че тя си партнира с любовницата на баща му. Това обстоятелство се превръща в препъни камък за отношенията им. Рючхан се надява, че този път Сомер няма да прости на Тюркян, а за да е уверена в това настройва Сомер против Тюркян, без той да се усети.

Несрин казва на Мустафа, че иска да спре да се вижда с Дерия.

Тюркян разговаря със Севилай и решава да прекрати партньорството.

Рючхан и Несрин си разменят местата.

Всичко за „Три сестри“

Действието се пренася в къщата на Садък, където Фериде е влюбена в Сердар и пита Дьонюш, дали има телефона му, защото иска да му пожелае лека нощ. Дьонюш предлага да се обади на Сердар, а тя да поговори с него. Фериде отговаря, че е размислила, защото ще изглежда доста странно, защото те едва днес са се запознали. Фериде казва на Дьонюш, че е казала на майка си за Сердар, а тя е била много изненадана, защото Фериде никога не е имала приятел.

-А, ти можеш да говориш за това с майка си? – учудена е Дьонюш.

-Да! Какво има в това? Вие не си ли говорите? – учудена също е и Фериде.

-Не, това ще създаде само проблеми.

-Ой, Дьонюш, аз направих голяма грешка, като казах на леля Несрин, че Дерия си има приятел?! – досеща се Фериде. -Тя затова така се ядоса. Моля те, да ми простиш!

-Не се притеснявай, аз обясних на мама, че е недоразумение…

Действието се пренася в имението. Тюркян, която е заспала, докато чака Сомер, се събужда и вижда, че той не е в леглото. Тя става и го намира да спи на дивана. Тюркян го завива със завивката и отива в кухнята, където моли Айла да ѝ направи сандвич, защото много ѝ се гади.

-Айла, в колко се прибраха, снощи? – пита Тюркян, но в този момент влиза Рючхан и ѝ казва, че ако се интересува в два часа по среднощ са се прибрали. Тюркян излиза от кухнята, а Рючхан пита Айла, дали има какво да облече за годежа довечера. Тя ѝ казва, че роклята от сватбата на Тюркян и Сомер. Рючхан ѝ казва да отиде и да си купи нещо от бутика на г-жа Мюжгян. Айла много ѝ благодари.

Сомер се събужда, а Тюркян го пита, къде е бил.

-Ти, сметка ли ми държиш?

-При нея ли беше? Убийцата на бебето ми!

-Аз бях с дъщеря си.

-До два часа през нощта!

-Ако е нужно от сутрин до вечер, Тюркян! Аз ще прекарвам толкова време с дъщеря си, колкото искам! Ти какво правиш? Опитваш се да ме контролираш ли? -крещи Сомер.

-Не е нужно да викаш!

-Тогава не ме карай да крещя!

-Казваш, че си бил с Кираз, но тя е много малка, рано си ляга. Какъв е смисълът да оставаш до късно? Не мога да си затворя очите за това Сомер!

-Ти също много неща направи, за които не мога да си затворя очите! Не се опитвай да ме заплашваш!

Сомер с трясък напуска стаята.

В същото време Рючхан казва на Йозер, че трябва да прекъснат договора си с МК Логистик (фирмата на Йозер, която той прехвърли на Мустафа, а Рючхан не знае за това), защото са си вдигнали много цените. Йозер ѝ обяснява, че са сключили договор с тях за 6 години и ако го прекъснат, те трябва да платят огромна компенсация.

Несрин, която е научи от Фериде, че Дерия и Мустафа са гаджета, отива в къщата на Севилай и разговаря с майката и сина.

-Ти си добро момче, но ти и Дерия не сте подходящи един за друг. Ето защо искам да престанеш да се виждаш с нея възможно най-скоро.

-Вижте, моят син е син на Йозер Корман, брат на Сомер – казва Севелай. Ние нищо лошо не сме направили. Намеренията на синът ми са ясни. Тюркян сигурно ви е разказала какво съм преживяла, дори и да не знаете, вие не можете така да ме осъждате.

-Г-жо Севилай, това което е било в миналото, там си е и останало! Аз не знам за какво мислите сега. Но, аз не мога да игнорирам несправедливостта по отношение на г-жа Рючхан. Вие се сближихте и с дъщеря ми! Аз не знам какви са ви плановете относно семейство Корман, но вие забъркахте и Дерия в това. Аз не мога да си затворя очите и да позволя това да се случи.

-Г-жо Несрин, вие не сте дошли да поговорим, а да изхвърлите отровата си!

-Г-жо Севилай, вие поставихте Тюркян в много трудно положение, затова дръжте се по-далеч от нашето семейство!

Несрин се среща с Тюркян, когато излиза от къщата на Севилай. Майка и дъщеря отново се изправят лице в лице заради нежеланото партньорство.

Тюркян разговаря със Севилай и решава да прекрати партньорството, като моли Севилай да ѝ каже колко месечно плаща за машините, за да си поделят разходите.

Мустафа се противопоставя на Тюркян, като ѝ казва, че майка му не се нуждае от помощ. Тюркян също така казва на Мустафа, че и тя като майка си и против връзката им с Дерия. Севилай я пита, дали затова, че е била любовница на Йозер.

-Не ме разбирайте неправилно, но аз съм снаха на Корман и тази ситуация няма да бъде приета добре от двете семейства! – казва Тюркян.

-Аз мислех, че ти не си като тях, но ти си същата! – казва Мустафа.

-Добре, како Севилай, ти не ми се обиждай! Хайде да отидем до банката! – предлага Тюркян.

-Дългът е наш. Ние не се нуждаем от никого! Аз ще го платя! – заявява Мустафа.

Сомер признава на Селчук, че е направил грешка като е повярвал и доверил на Тюркян и сега не знае как ще продължи нататък.

Рючхан отива при Несрин и ѝ казва, че Сомер е разбрал всичко и са се скарали лошо с Тюркян. Тя е предупредила Тюркян за това, но тя се държи с нея като с враг.

-Аз забелязах – казва Несрин.

-Аз много съжалявам за това което направих в миналото! Много! Аз си получих заслуженото, г-жа Несрин. Мислех си, че вече всичко ще бъде много хубаво. Защитавах снаха си! Вие сама знаете как вейвах с Мине!

-Аз казаха на Тюркян, че тази работа трябваше да приключи, когато ние отидохме при тази жена! Няма прошка, от която и страна да го погледнеш!

-Да, тя направи голяма грешка, но ѝ простих, и ще я защитавам като своя снаха! Но, Сомер, той е така обиден, разстроен и как тя ще върне любовта му? Как ще го накара да ѝ прости?

Наивната Несрин благодари на Рючхан за всичко, което прави за дъщеря ѝ.

При тях нахлуват Дьонюш, Месут и Фериде, която снима с камерата. Фериде казва, че снимат мечтите на Месут.

Месут казва, че има мечта Несрин и Рючхан да си разменят местата… и за радост на Месут, двете го правят.

В същото време Севилай разбира, че бившият ѝ съпруг е пристигнал в Айвалък. Тя казва за това на Йозер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 141: Рючхан приема предложението на Йозер! - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.140: Какво предлага Йозер на Рючхан, за да я измъкне от ареста?

„Три сестри“, еп. 139: Рючхан пада в ямата, която сама си изкопа!

„Три сестри“, еп. 138: „Нека останем добри приятели!“ – какво ще се случи…