Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.119, 120: Тюркян няма намерение да се предаде пред Рючхан!

Добави коментар

Когато Рючхан си мисли, че е победила Тюркян с играта си, тя е шокирана от неочаквана и опасна изненада. Освен това Тюркян се изправя срещу Рючхан и ѝ дава да разбере, че няма да бъде победена. Разберете още какво ще се случи в епизод 119, 120 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 118 на „Три сестри“ Рючхан осъзнава, че Тюркян става все по-трудна за контролиране по темата, свързана със Севилай, и тогава решава да предприеме други и по-строги мерки... Рючхан решава да разнообрази нещата за Тюркян и да ѝ напомни, че тя командва и снаха ѝ трябва да се подчинява.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 119, 120 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 18 и 19 април по Diema Family от 20:00 часа.

Когато Рючхан си мисли, че е победила Тюркян с играта си, тя е шокирана от неочаквана и опасна изненада. Освен това Тюркян се изправя срещу Рючхан и ѝ дава да разбере, че няма да бъде победена.

Пристигането на дъщерята на Фатих от Германия предизвиква тъга, от една страна, и радост, от друга. Въпреки упоритото си заболяване младото момиче внася радост в къщата, благодарение на нея цялото семейство Календер се събира заедно.

Тюркян разбира, че ако не се откаже от партньорството си със Севилай, връзката ѝ със Сомер може да бъде сериозно разклатена.

Тюркян се опитва да убеди Сомер, че той и Мустафа са братя и двамата имат нужда един от друг.

Всичко за „Три сестри“

Тюркян добавя, че хубаво, че е отишъл и се е видял с дъщеря си, но е можел да ѝ се обади, че ще закъснее.

-Миличка, кълна ти се, нямах намерение да остана, не усетих как мина времето. Не исках да ти звъня от там и да те разстройвам!

-Нищо, няма проблем…

-Тюркян, докато бях при дъщеря си, мечтаех да си до мен. Дано заедно да опознаем това щастие – казва Сомер и целува жена си…

Действието се пренася в хола, където Рючхан мърмори, че Тюркян ѝ е счупила кристалните чаши. Йозер казва на жена си да спре да наказва снаха им. Рючхан му отговаря, че тя много добре е обяснила на Тюркян и тя трябва да направи необходимото.

-А, ти защо не кажеш на Сомер, след като те притеснява? Защо си мъчиш?

-Не ти дължа обяснение, Йозер!

-Не му казваш, защото така и ти ще се компрометираш пред сина си, нали? Ако Сомер разбере, че си знаела от самото начало, че си използвала Тюркян, за да вземеш акциите му, няма какво да кажеш, нали?

Рючхан му казва да не е посмял да я заплашва, чрез сина им. Йозер ѝ отвръща, че ако продължи да тормози Тюркян ще получи друг отговор от него. Ядосана Рючхан го пита, какво ще направи, но Йозер излиза.

Действието се пренася на сутринта. Телефонът събужда Рючхан, някой ѝ се обажда, и ѝ казва, че това си е имало цена и той не обича нечестните игри. Рючхан му казва, че греши номера и бързо затваря. В този момент звъни стационарния телефон, Айла вдига, а Рючхан идва и ѝ казва да каже, че имат грешка. Влиза Тюркян, Рючхан отбелязва, че явно някой селянин си прави шеги.

Рючхан казва на Тюркян, че ѝ дължи сервиз от кристални чаши. Тюркян с усмивка на уста ѝ отговаря, че непременно ще ѝ купи.

Рючхан тръгва отново да се заяжда с Тюркян, но отново ѝ се обаждат и тя излиза.

Сомер отново кара Тюркян до къщата на Севилай и отново настоява да влезе вътре.

Севилай ги вижда и моли Мустафа да се скрие от него, за голямо облекчение на Тюркян, той се съгласява преди да го види Сомер.

На Мустафа не му харесва, че се крие от брат си, а Тюркян най-накрая започва да разбира, че наистина не постъпва добре със Сомер като не му казва истината и казва на Севилай, че не може да продължава така.

Севилай, която твърди, че я разбира, но трябва да отбележим, че е напълно непозната за Тюркян, я моли да не я изоставя, дори заради съпруга ѝ, защото е много отчаяна и има много заеми, и не знае как ще се справи сама, ако си тръгне.

-Ти не разбираш, в много трудно положение съм, боря се с много неща, г-жа Рючхан ме притиска, а за да ме нарани, започна да използва Мине срещу мен.

-Ти, не обръщай внимание на Рючхан, защото Сомер не сваля поглед от теб! Не се бой от това, Тюркян!

-Да, няма да обръщам внимание на г-жа Рючхан, но ако Сомер научи ще стане страшно… Наистина съм в безизходица, моля те разбери ме!

Севилай ѝ отговаря, че ѝ влиза в положението, но нека да довършат поръчката, а след това ще развалят съдружието и Сомер ще разбере всичко, но ако му каже сега, Сомер няма да ги остави да работят и добавя:

-Ако не бях притисната, нямаше да те моля Тюркян! Моля те!

В същото време Рючхан казва да следят къщата на Севилай и след като Мустафа се появи веднага да ѝ каже.

В същото време Фатих разбира от лекаря на дъщеря си, че Дьонюш не може да стане донор за Фериде, защото като малка е имала трудно детство, защото ѝ се е наложило да се пребори с левкемията. Фатих плаче и казва, че не е знаел, че болестта на Дьонюш е била толкова сериозна, защото тя му е много скъпа.

Докторът казва още една лоша новина на Фатих, че болестта на Фериде е в последна фаза и не се знае, дали ще имат време да намерят друг донор, но ще се състезават с времето.

По-късно Фатих казва на Дьонюш, че тя не може да бъде донор за Фериде, но я моли да не ѝ казва. Чувайки това Дьонюш се натъжава, защото много е обикнала Фериде.

Действието се връща в къщата на Севилай. Тюркян, която се остави да бъде успокоена от Севилай, чашата ѝ на търпение прелива, когато Йозер се появява, след като Сомер си тръгна, а Тюркян става свидетел на влюбените погледи на свекър ѝ и Севилай, която нагло заяви пред Тюркян, че двамата нямат нищо общо.

-Лельо Севилай, каквото и да ми е причинила г-жа Рючхан, никоя жена не заслужава това! Изнизвай, но посещенията на татко Йозер ме притесняват! – казва Тюркян след като Йозер излиза.

-Той дойде заради Мустафа, няма нищо общо с мен!

-Стига, лельо Севилай, виждам ви, как се гледате!

-За мен всичко е приключило, вече ти казах!

-Защо тогава не се отдалечиш?

-Аз съм се отдалечила!

-Но, явно не е така! – казва Тюркян и ядосана си тръгва.

-Тюркян! – опитва се да я спре Севилай.

-Моля те, лельо Севилай, ще се чуем!

Междувременно Сомер пита Селчук къде точно живее Мустафа. Последният отговаря уклончиво, по молба на Тюркян, която не иска съпругът ѝ да знае истината.

След малко Тюркян се появява в кабинета на Сомер. Той е изненадан да я види, тя му казва, че е дошла заради шофьорските курсове. Сомер ѝ отвръща, че той има работа за половин час, а след това ще отидат, за да я запишат. Тюркян казва, че ще го почака отвънка, а Сомер ѝ казва, че Селчук ще я почерпи кафе и прави компания докато той се върне.

Останали насаме Селчук моли Тюркян да каже истината на Сомер, защото ако той разбере от друг, те отново ще се върнат в началото, нима трябва да жертва всичко през което са преминали до тук. Тюркян му обяснява, че Севилай е в затруднено положение и тя не може да я остави.

Анонимните телефонни обаждания продължават и Рючхан отива при Садък, за да разбере кой я тормози с телефонни обаждания. Тук тя се среща с Ирфан и научава, че пощальонът иска най-накрая да помоли Айла да се омъжи за него. Рючхан се съгласява на срещата за годеж и съобщава за това на прислужницата. Айла не може да сдържи радостта си.

Тюркян и Сомер се разхождат и срещат Дьонюш и Фериде. Дьонюш снима всичко на камерата, която Фериде ѝ подари. Дьонюш запознава сестра си и зет си с Фериде.

Сомер предлага да ги закара до вкъщи. Сомер забелязва, че отношенията между Тюркян и Несрин са обтегнати. След като си тръгват Сомер я пита, дали има някакъв проблем между нея и майка ѝ, тя му отговаря, че му се е сторило.

На свой ред Йозер предава на Мустафа ръководството на фирмата МК, която той е основал преди години и все още управлява тайно, и за която твърди, че е създадена с мисъл за него. Момчето става директор и се гордее с положението си.

След като става директор Мустафа отива в Измир и гордо казва пред Дерия и Сердар, че пред тях стой новият директор на МК.

Тюркян и Сомер се връщат в имението, а Рючхан им казва, че за сряда нищо да не планират, защото ще дойдат да искат ръката на Айла.

Сомер продължава да настоява пред Тюркян с опитите да има дете, докато не получат желания резултат, затова като влизат в стаята им той започва да съблазнява Тюркян. Тя му казва, че въобще не е романтичен и е можело да я покани да отидат някъде.

-А, значи искаш да отидем на хотел?

-Може, например да вечеряме някъде.

-Мама ни чака, вечерята е готова.

-Боже, виж се само в какъв мъже си се превърнал, Сомер?!

-Но, ти харесваш този мъж, нали? – пита Сомер като целува страстно Тюркян.

-Но, Сомер! – кокетничи Тюркян.

-Добре, добре ще отидем на вечеря! А, след това…

-Какво след това? – пита любопитна Тюркян. Ние не чуваме какво Сомер казва тихичко на ухото на Тюркян, само предполагаме.

Тюркян и Сомер излиза заедно, а Тюркян не пропуска триумфално да подразни свекърва си, която се надява, че ще вечерят семейно. Тюркян ѝ казва, че вече е поръчала чашите, които счупи, затова Рючхан може да счупи, колкото си иска.

Рючхан посяга към една от чашите, за да я счупи, но я връща на мястото ѝ и казва на Айла да сервира вечерята.

Рючхан взема телефона си и се обажда на Мине, като ѝ казва, че ѝ е уредила среща тази вечер с психолога, за когото ѝ е споменала.

В същото време Фатих се прибира пиян в къщата на Садък и казва на брат си и снаха си, че всичко е свършено, няма вече надежда. Несрин го моли да не губи надежда.

-Дъщеря ми, умира пред очите ми! – казва през сълзи Фатих.

Садък му казва, че нищо не е свършило, защото утре сестра им ще отида да се изследва. Несрин казва на Фатих, че и тя ще отида да си направи изследвания и ще направят всичко каквото е по силите им, защото тя е тяхна племенница.

-Но, дали тя ще доживее до тогава? Аз я излъгах Дьонюш, казах ѝ, че няма съвпадение и не може да стане донор! Ако не беше болна, тя е идеалният донор за Фериде! Едната дъщеря щеше да подари живот на другата, но не се получи! Вие ме обвинявахте, че нямам съвест, но аз не съм такъв! Ако искам Фериде да живее, ще застраша живота на Дьонюш. Не искам нищо да се случи на Дьонюш, но моята Фериде ще умре!

Междувременно в ресторанта Тюркян признава на Сомер, че Дьонюш е дъщеря на Фатих, а майката на Дьонюш е била приятелка на майка ѝ, а след като Фатих я е оставил и заминал. Майката на Дьонюш се разболяла, а Несрин ѝ дала дума, че ще се погрижи за Дьонюш и отгледа като родна дъщеря, но Дьонюш не знае за това.

Сомер се досеща, че майка му е споменала за това, но той не ѝ обърнал внимание. Тюркян е изненадана, че Рючхан знае за това.

-Затова Фатих враждува с баща ти – досеща се Сомер.

-Враждуваше, защото татко, заради Фериде ги прибра в къщи. Надявам се, че Фериде ще се излекува, защото не знам какво може да направи чичо Фатих – обяснява Тюркян.

-Поздравления за майка ти, как само се държи с Дьонюш, кой ще каже, че тя не ѝ е родна дъщеря. Аз винаги съм казвал, че връзката и любовта, която съществува в твоето семейство, не съм я видял в никое друго. А, сега и за Фериде са се погрижили. Видя ли, колко близка е станала Дьонюш с нея.

-Сомер ти също имаш брат, вие също може да бъдете като Дьонюш и Фериде!

-Това не е едно и също!

-Едно и също е Сомер! Няма разлика! За всичко, което се е случило нямаш вина нито ти, нито Мустафа!

-Тюркян, аз не мога да забравя, това което мама преживя в миналото. Не мога да забравя, как плачеше до сутринната заради него, чакайки да се върне. Аз много добре знам, какво трябваше да изтърпи майка ми, за да запази семейството ни! Но, къде беше баща ми? До онази жена и Мустафа!

-Но, това е направил баща ти, а не Мустафа! Мустафа също е пораснал без любов като теб. Той дори с години не е виждал баща си, а сега е той е застанал пред него. Помисли си сега Мустафа може да е даже в по-лошо положение! Вие с брат ти сте ранени в едно и също място, Сомер!

-Престани да го наричаш мой брат!

-Сомер, вие имате нужда едно от друг!

-В такъв случай той трябваше да дойде при мен и да ми каже, че ми е брат, а не да върши неща зад гърба ми! Да се среща с теб и Дерия!

-Добре, но той не е имал нищо общо с мен, Сомер! Нека да затворим тази тема! Да го наречем просто лошо съвпадение!

-Добре, Тюркян, но аз не мога да бъда толкова добър като теб, затова не се бъркай повече в това, защото не искам да ти разбивам сърцето! – казва ядосан Сомер.

В този момент Сомер и Тюркян виждат Мине с някакъв мъж да влиза в ресторанта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 141: Рючхан приема предложението на Йозер! - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.140: Какво предлага Йозер на Рючхан, за да я измъкне от ареста?

„Три сестри“, еп. 139: Рючхан пада в ямата, която сама си изкопа!

„Три сестри“, еп. 138: „Нека останем добри приятели!“ – какво ще се случи…