Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.118: Тюркян осъзнава, че е победена от свекърва си...

Добави коментар

Рючхан осъзнава, че Тюркян става все по-трудна за контролиране по темата, свързана със Севилай, и тогава решава да предприеме други и по-строги мерки... Рючхан решава да разнообрази нещата за Тюркян и да ѝ напомни, че тя командва и снаха ѝ трябва да се подчинява. Разберете още какво ще се случи в епизод 118 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 116,117 на „Три сестри“ Тюркян започва да работи със Севилай, независимо от заплахите Рючхан. Мине променя тактиката, за да се доближи до Сомер. Йозер решава да препише на Мустафа, фирмата си, за която Рючхан не знае.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 118 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 15 и 16 април по Diema Family от 20:00 часа.

Несрин и Садък не могат да приемат решението на Дьонюш да стане донор и се опитват да го предотвратят. Те отиват при лекаря на Фатих и му показват медицинския картона на Дьонюш, от който той разбира, че тя не може да бъде донор за дъщерята на Фатих. В този момент дъщерята на Фатих, която е била в Германия, се връща у дома. Тюркян осъзнава, че трябва да избере подходящия момент, за да каже на Сомер за роднинската връзка на Севилай и Мустафа. Само че тя отново е изправена пред необходимостта да вземе много трудно решение. Рючхан осъзнава, че Тюркян става все по-трудна за контролиране по темата, свързана със Севилай, и тогава решава да предприеме други и по-строги мерки...

Всичко за „Три сестри“

Новият епизод започва в ресторанта, където Сомер заведе Тюркян и Севилай, за да отпразнуват първата им поръчка. Сомер разпитва Севилай за синът ѝ, че е разбрал, че тя е идвала със сина си у тях, но не е могъл да се запознае с него, защото дъщеря му се разболяла. Севилай казва, че такава е съдбата и няма какво да се направи, но непременно ще го запознае със сина си.

-Защо не го поканите да дойде, за да се запознаем – предлага Сомер.

-Не, тази вечер няма да стане, защото е много зает – отговаря Севилай.

-Тогава ще се виждаме доста често на такива вечери, а и с мама доколкото знам се разбирате добре – казва Сомер, а Севилай поглежда притеснена към Тюркян.

-Скъпи, ние току-що започнахме работа, ще получим още поръчки и ще бъдем доста заети, но от време на време, може да се събираме на вечери – отвръща Тюркян.

В този момент Мустафа се обажда на майка си и я пита, къде е. Севилай се чуди как да се измъкне от ситуацията и казва, че е на вечеря с Тюркян и съпруга ѝ. Мустафа се нервира като разбира, че става дума за Сомер. Сомер пък моли Севилай да му даде телефона, за да поговори със сина ѝ и покани при тях. Севилай притеснена подава телефона на Сомер. Той го взема и се представя кой е, но Мустафа без да каже нищо му затваря.

В същото време в имението Рючхан седи сама на масата и се заканва, че ще направи черен живота на Тюркян. Защото се е обединила с жената, която иска да съсипе живота ѝ и е забъркала и синът ѝ в това.

На следващата сутрин Рючхан се появява в дома на Несрин и със сълзи на очи я кара да разбере, че дъщеря ѝ трябва да прекъсне връзките си със Севилай, с което учителката се съгласява и ѝ обещава да поговори с Тюркян. Рючхан добавя, че ако Сомер разбере за това с брака им е свършено.

В същото време Сомер учи Тюркян да шофира. Двамата се забавляват.

След като Рючхан си тръгва Несрин се обажда на Тюркян и я моли да дойде, за да поговорят. Сомер докарва Тюркян на новата ѝ кола. Несрин, Дьонюш и леля ѝ Незехат я посрещат. Дьонюш пита сестра си, дали това е колата, която Сомер ѝ е подарил, а Несрин я пита, защото Сомер ѝ е направил този подарък.

-Сомер ми я подари, в чест началото на новата ми работа!

-Подарък, за да си мълчиш! – отбелязва леля ѝ Незехат.

-Откъде се взе това, лельо? – пита Тюркян.

-Виж, той купи на Мине къща, а на теб кола, за да си мълчиш – отговаря леля ѝ.

-Как не те е срам лельо, така ли го разбираш? – засяга се Тюркян.

Несрин казва на дъщеря си, че иска да поговори с нея на четири очи. Тя ѝ казва, че веднага трябва да сложи край на партньорството си със Севилай. Тюркян ѝ отговаря, че знае какво прави и не е дете. Несрин ѝ казва, че не трябва да рискува брака си, заради жена, която е срещнала преди три дни е срещнала и която смята за приятелка. Усилията на Несрин да накара дъщеря си да сложи край на бизнес отношенията си с Севилай се провалят.

Тюркян се връща в имението и завява на Рючхан, че ще се справят и без нейните шевни машини. Рючхан я заплашва, че ако продължава така ще загуби не само Сомер, но и подкрепата на майка си и баща си.

-Аз няма да бъда лоша майка за Сомер и няма да му кажа и дума на тази тема, а ти продължавай да се държиш така! Но, с нетърпение ще чакам денят, в който ще останеш сама! – добавя Рючхан.

Несрин и Садък предоставят медицинските документи на Дьонюш на лекарят на Фатих, който се занимава с изследванията за донорството. Той ги преглежда и казва, че в този случай тя не може да стане донор за дъщерята на Фатих.

В същото време дъщерята на Фатих пристига от Германия в Айвалък. Фатих и Дьонюш я посрещат.

Рючхан решава да разнообрази нещата за Тюркян и да ѝ напомни, че тя командва и снаха ѝ трябва да се подчинява.

Рючхан отива с Айла на гости на Мине и Кираз, където казва на всички, че е чула първата дума на внучката си – „татко“. Рючхан вика Сомер и Йозер, за да празнуват първата думичка на Кираз в къщата на Мине.

Цялото семейство прекарва вечерта с Мине и Кираз, като вечерят заедно.

Рючхан с удоволствие се обажда на Тюркян като ѝ казва, че тя и Сомер ще вечерят в дома на Мине.

Останала сама и седнала на пищно подредената маса, Тюркян осъзнава, че е победена от свекърва си.

Тюркян побеснява и изпочупва съдовете на Рючхан, но когато Рючхан, Сомер и Йозер се връщат у дома, тя се овладява, тъй като забелязва, че свекърва ѝ иска да я изкара от равновесие. Рючхан е изненадана от нейното спокойствие, но когато забелязва състоянието, в което се намира холът, тя гръмко триумфира, като оглася имението с ужасния си смях.

Йозер разбира, че Рючхан нарочно е направила всичко това тази вечер, за да ядоса Тюркян.

Сомер, който не знае нищо, е щастлив, че Тюркян разбира неговите бащински нужди.

На връщане от болницата Несрин и Садък намират Фатих в къщата си... Фериде, неговата дъщеря. Момичето е много щастливо да ги види, щастливо е, че Дьонюш се е съгласил да ѝ дари бъбрека си, и дори признава на изненаданата Несрин, че знае, че дъщеря ѝ всъщност е нейна сестра.

Фатих обяснява, че лекарят е искал да види и Фериде преди операцията, докато се занимава с изследванията на Дьонюш.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 141: Рючхан приема предложението на Йозер! - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.140: Какво предлага Йозер на Рючхан, за да я измъкне от ареста?

„Три сестри“, еп. 139: Рючхан пада в ямата, която сама си изкопа!

„Три сестри“, еп. 138: „Нека останем добри приятели!“ – какво ще се случи…