Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.108: Новогодишни изненади - какво ще се случи…

Добави коментар

Йозер разказва на Тюркян за страданията на Сомер в детството му и ѝ разкрива къде може да го намери. Тюркян решава да отиде при Сомер. В същото време Мине се досеща къде може да е любимият ѝ и тръгва с Кираз, за да го изненада. Разберете още какво ще се случи в епизод 108 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 3 април по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 107 на „Три сестри“ Сомер си играе с чувствата на Тюркян, а тя го обвинява, че не умее да обича и не знае какво е да се бори за нечия обич. За Сомер това е прекалено. Той си събира багажа и напуска имението, без да обръща внимание на молбите на Рючхан. Не е трудно да се досетим към кого Рючхан ще насочи целия си гняв. Какво ще направи Тюркян, дали ще върне ли в родния си дом?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 108 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 3 април по Diema Family от 20:00 часа.

Рючхан е бясна на Тюркян, че е причинила болка на Сомер. Обвинява я за страданията на сина си и се стига до размяна на остри реплики.

Нова година наближава. Тюркян крие от семейството си, че Сомер я е напуснал.

На нова година Рючхан и Йозер са сами в имението. Йозер не може да понесе постоянните обвинения на Рючхан и отива в дома на Календер.

Йозер разказва на Тюркян за страданията на Сомер в детството му и ѝ разкрива къде може да го намери.

Тюркян решава да отиде при Сомер. В същото време Мине се досеща къде може да е любимият ѝ и тръгва с Кираз, за да го изненада.

Рючхан изненадва Календер с посещението си. В същото време Сомер е посетен от неочакван гост.

Всичко за „Три сестри“

Действието продължава от предния епизод. След като Рючхан не успя да спре Сомер да си тръгне тя се връща в къщата, като крещи името на Тюркян.

-Ти не можеш да причиняваш болка на сина ми! За една единствена негова сълза съм готово да запаля целия свят! - крещи Рючхан.
-Точно в това е вашият проблем! Ако не бяхте го запалили, сега нямаше да страда нито Сомер, нито вие! – отвръща Тюркян.
-Замълчи! – крещи Рючхан и побесняла иска да удари Тюркян, но Йозер хваща ръката ѝ навреме.

Не можейки да овладее гнева си, Рючхан дърпа покривката на масата в хола, а след това се обръща към Йозер и го обвинява, че всичко това се случа, заради това което е станало в миналото.

Настъпва новогодишната вечер. Всички се събират на вечеря в дома на Календер.

Пристига и Сердар, Дьонюш е изненадана, че той е поканен от родителите ѝ.

Тюркян крие от семейството си, че Сомер я е напуснал.

-Тюркян, кога ще дойде Сомер? – интересува се Незехат.
-Сомер е в Измир, лельо – отговаря Тюркян.
-Как така в Измир? Днес е нова година, Сомер работи ли? – чудена е Несрин.
-Мамо, нали ти казах, че за няколко дни замина за Измир! – казва Тюркян, а майка ѝ отвръща, че си е мислила, че Сомер няма да я остави в такъв особен ден.

В същото време в имението Рючхан и Йозер сядат на празничната маса.

-Само ние двамата ли сме? – пита Йозер.
-Да, само двамата – отговаря Рючхан.-Защото г-жа Тюркян изгони Сомер, а сама отиде при родителите си, за да празнува с тях нова година, а кои сме ние за нея? – Рючхан не спира да мърмори, а Йозер казва, че няма да може да издържи това цяла вечер и напуска също имението.

С букет в ръце Йозер пристигна в дома на Карендер. Тюркян му отваря вратата, която е изненадана да го види. Той я пита, дали на тяхната маса ще се намери стол и за него. Тюркян радостна го кани да влиза. Несрин пита, къде е г-жа Рючхан, а той обяснява, че я боли главата.

Гледайки щастливия брак на леля си и майка си, Тюркян се натъжава и си представя как танцува със Сомер.

Йозер вижда колко е тъжна Тюркян и решава да поговори насаме със снаха си, и ѝ разказва, че Сомер е страдал много като дете заради него, и разкрива къде се крие синът му, когато не се чувства добре. Тюркян решава да отиде там.

Несрин изпраща Тюркян, а в същият момент пристигат Севилай и Мустафа. Тюркян им пожелава весело посрещане на новата година и излиза.

Йозер също вижда сина си и любовницата си и прави знак на Севилай, че не одобрява, че тя е дошла.

Междувременно Мине се обажда в имението и научава от Айла, че Сомер е напуснал къщата. Мине се усмихва доволна, защото се досеща къде може да е любимият ѝ и набързо облича себе си и Кираз, за да отидат при Сомер.

В същото време Дьонюш научава от разстроения Фатих, че дъщеря му се нуждае от трансплантация. Без да знае за кръвната връзка между тях, тя предлага сама да стане донор, като го предупреждава да не казва на родителите ѝ.

В момента, в който Рючхан изненадва Календер с посещението си, защото не иска да прекара тази специална нощ сама, то Сомер е посетен от неочакван гост в къщата в планината.

Рючхан е изненадана да види Севилай сред гостите, а също така, пита Мустафа, защо е там. Йозер пояснява, че той е син на Севилай. Рючхан отговаря, че не е знаела, че са майка и син.

Мустафа казва, че е щяло да бъде ако и Тюркян и Сомер са били тук, за да отпразнуват заедно нова година. Несрин обяснява, че те са поискали да останат насаме.

Гостът на Сомер се оказва Тюркян. Мъжът обаче не иска да види жена си, нито да говори с нея и не я пуска да влезе вътре. Упоритото момиче чака навън, въпреки студа и тъмнината наоколо.

Сомер най-накрая се смилява над нея и решава да ѝ позволи да влезе, но е много изненадан, защото не открива Тюркян пред къщата.

  • Какво ще се случи с Тюркян и Сомер? Ще успеят ли да се помирят?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.124: Рючхан и Несрин си разменят местата - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.123: „Не мога да си затворя очите за това, Сомер!“

„Три сестри“, еп.122: Бременна ли е отново Тюркян? - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.121: „Тази жена е любовница на баща ми! И ти с нея…“

„Три сестри“, еп.119, 120: Тюркян няма намерение да се предаде пред Рючхан!