Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.107: Сомер напуска Тюркян - какво ще се случи…

Добави коментар

Сомер си играе с чувствата на Тюркян, а тя го обвинява, че не умее да обича и не знае какво е да се бори за нечия обич. За Сомер това е прекалено. Той си събира багажа и напуска имението, без да обръща внимание на молбите на Рючхан. Не е трудно да се досетим към кого Рючхан ще насочи целия си гняв. Какво ще направи Тюркян, дали ще върне ли в родния си дом? Разберете още какво ще се случи в епизод 107 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 2 април по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 106 на „Три сестри“ Сомер е решен да си върне дъщеря си, но е изправен пред трудности в откриването на Мине. Тюркан е изправена пред последиците от своите действия.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 107 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 2 април по Diema Family от 20:00 часа.

Сомер си играе с чувствата на Тюркян, а тя го обвинява, че не умее да обича и не знае какво е да се бори за нечия обич. За Сомер това е прекалено. Той си събира багажа и напуска имението, без да обръща внимание на молбите на Рючхан.

Дерия и Дьонюш разбират, че Мустафа е син на Севилай.

Мустафа убеждава майка си да посрещнат Нова година заедно със семейството на Тюркян, нейната съдружничка. Жената се чуди каква е целта на сина ѝ да направи това. На свой ред Садък кани Йозер и семейството му на гости за Нова година.

Всичко за „Три сестри“

Тюркан показва на майка си, леля си и сестрите си къщата на Севилай, където ще работи.

Дьонюш веднага разпознава жената, с която преди видя Йозер, с която тя се скара, а след това Рючхан я предупреди, да ѝ казва, когато идва при съпруга ѝ.

Скоро в къщата пристига Мустафа.

Дьонюш и Дерия с изненада научават, че той е син на Севилай.

Дьонюш признава на Дерия, че чичо им има друга дъщеря в Германия. Когато тя иска да разкаже за болестта ѝ, на Дерия се обажда Мустафа.

Виждайки вълнението на сестра си, Дьонюш се отказва от по-нататъшния разговор.

Тюркян е неутешима, тъй като е прекарала поредната нощ сама в леглото. Когато става, намира Сомер заспал на дивана в хола. Тюркян сяда срещу него и казва шепнешком:

-Много искам да вярвам, че това, което направих, е грешно. Тогава щях да се опитам да ти се извиня, да поправя всичко и да спечеля отново сърцето ти. Щях да направя всичко, което е по силите ми. Между нас се простира невидима нишка - продължава Тюркян. - Нишка на любовта, която ме движи и ме свързвас теб. Аз съм твоят Тюркян. Този, която винаги те е обичал и винаги ще те обича. Ако ти си огънят, аз съм морето, а сърцето ми е восъчна лодка, която винаги се е разтапяла в теб.

В този момент Айла влиза във всекидневната, искайки да приготви закуска. Тюркян я моли да бъде тиха, тъй като Сомер все още спи. Камерата приближава до лицето на Сомер, който за момент отваря очи. Той не е заспал, само се преструва, и е чул всичко, което е казала Тюркян.

Сомер моли Селчук да разбере всичко за Мустафа.

-С какво се е занимавал досега, къде е живял. Искам да знам всичко за него! - заявява той. - Разбери коя е майка му и с какво се занимава.
-Разполагаме с кадрови досиета. Първо ще прегледам тях, а след това ще търся по-нататък – казва Селчук.
-Едно важно нещо. Баща ми не трябва да разбере за това.

Междувременно Мустафа убеждава майка си да посрещнат Нова година заедно със семейството на Тюркян, нейната съдружница.

Жената се чуди каква е целта на сина ѝ да направи това.

На свой ред Садък кани Йозер и семейството му на гости за Нова година.

Сомер си играе с чувствата на Тюркян, преструва се, че много я желае, но само, за да я отблъсне в последния момент. Тюркан удря шамар на съпруга си.
-Ти си голямо разочарование за мен! -казва Сомер.
-Аз ли съм разочарование? Ти си неспособен да обичаш, Сомер! Когато те гледам, това, което виждам, ме наранява повече от гнева. Показваш любовта си като милост, защото си израснал, научен, че любовта е милост. Любовта обаче не е такава. Тя е спонтанно чувство, което не изисква условието за даване и вземане. Не аз съм голямото разочарование, а ти! – обвинява го Тюркян.
- Знаеш ли защо? Защото, когато ти се съгласи на този фалшив брак, аз бях тази, която премина през всичко. Аз ти простих. Аз възкресих предаденото си сърце. Невиждан и пренебрегван като дете, Сомер, лишен от любов, спеше на гърдите ми по цяла нощ. Гладех косата на това момче, обичах го! Успокоих сърцето ти, което бе пораснало с гнева на майка ти. Излекувах раните, които баща ти не беше в състояние да излекува. И какво направи ти? Веднага щом се върна към живота, ти ме хвърли в огъня! Тъй като те обичах безусловно, винаги се връщах при теб - продължава Тюркан.
- А ти мислиш, че любовта ми е милост. Не се опитвай да ме наказваш отново. Най-голямото ми наказание е да обичам човек като теб. - Тюркян забива показалеца си в гърдите на съпруга си, след което излиза на балкона, за да глътне малко свеж въздух.

В същото време Сомер събира вещите си в един сак и се изнася от имението, без да обръща внимание на молбите на майка си.

-Сомер, моля те, не тръгвай! Всичко, което тя каза са глупости! – моли го Рючхан.
-Не, всичко, което тя каза е истина, мамо! – казва Сомер и се качва в автомобила си и заминава.

Не е трудно да се досетим към кого Рючхан ще насочи целия си гняв.

  • Какво ще направи Рючхан след като не можа да спре Сомер да си замине? Дали ще пребие Тюркян? В какво ще обвини Йозер?
  • Какво ще направи Тюркян, дали ще се върне в родния си дом?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.114: Сомер купува къща на Мине - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.112 и 113: Тюркян се изправя срещу Севилай заради Мустафа!

„Три сестри“, еп.111: Рючхан разбира, че Йозер ѝ изневерява - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.110: Мине изпитва търпението на Сомер и Тюркян