Актуално Какво ще се случи...

Тъмни сделки излизат наяве в „Пътят на честта“

Добави коментар

Неочаквани разкрития и лични вражди ще пренаредят събитията в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA.

Мистериозното минало на Киро Християнина продължава да преследва Жаки и я тласка неусетно и все по-дълбоко към подземния свят. След отвличането и загадъчното нахлуване в шоурума за диаманти, вдовицата ще се изправи пред действителност на задкулисни машинации и тъмни сделки, за които не е подозирала. Каква е причината за взлома в бутика и кой стои зад него? И с какви коварни истини ще се сблъска още Жаки?

Условията за развод, които Анелия споделя по време на срещата с адвокатите, няма да дадат мира на Калоян. Той все още е шокиран от исканията и не може да повярва на опита за изнудване. За бизнесмена споразумението, в което дава половината от компанията си на Анелия и няма право да вижда децата си свободно, не стои на дневен ред. Калоян осъзнава, че семейните конфликти застрашават все повече отношенията с децата му и много скоро трябва да вземе решение как да се справи с развода. Какво ще опита да направи той, за да прекрати изтезанието, на което го подлага Анелия? И има ли шанс да промени мнението си, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата от вторник до четвъртък в 20:00 ч.

В Бургас излизането на Страхил от затвора ще накара Симона и Дичо да потърсят правен съвет за издаване на ограничителна заповед. Двамата са истински притеснени какво би могло да се случи на Лазарина, ако той потърси отмъщение за показанията на момичето. Единственият факт, който им носи спокойствие е, че Димитър е все още зад решетките. Страхил обаче вече има изграден план за действие и се отправя към София. Какво го отвежда там и какво планира да стори?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​