Актуално В програмата

Нови три сезона на "Теория за Големия взрив"

Добави коментар

Шелдън и Ленард ще ни радват още дълги години в "Теория за Големия взрив" след като CBS и Warner Bros TV сключиха споразумение за подновяване на сериала.

Шелдън и Ленард ще ни радват още дълги години в "Теория за Големия взрив" след като CBS и Warner Bros TV сключиха споразумение за подновяване на сериала с три нови сезона, съобщава variety.com.

Сделката за най-гледаната комедия обхваща сезон 2016-2017 и ще бъде гвоздеят на CBS. Седми сезон на "Теория за Големия взрив" (The Big Bang Theory) е регистрирал най-високите си рейтинг до момента, средно 20 милиона зрители за епизод.

„Теория за Големия взрив“ е американски комедиен сериал, създаден от Чък Лори и Бил Прейди, който дебютира на 24 септември 2007 г. по CBS. Той разказва за ежедневието на двама физици от Калтек, живеещи срещу руса сервитьорка със стремежи към шоубизнеса.

"Теория за Големия взрив" е най-ярката звезда в съзвездието на CBS комедиите на Чък Лори. Продуцентът изглежда има добра година, като се очаква да поднови с CBS и другите си три комедии "Двама мъже и половина", "Майк и Моли" и свежото попълнение "Mom".

Нови три сезона на 'Теория за Големия взрив'

"Двама мъже и половина" е бил договорен на база година за година, след подновяването му през 2011 г. с Аштън Къчър, който замени оригиналната звезда Чарли Шийн. Имаше опасност този сезон на сериала да бъде последен, но сега има надежда за 12-ти сезон.

В момента у нас се излъчва трети сезон на "Теория за големия взрив" по bTV Comedy. В България сериалът се появява през 2008 г. по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Теория за Големия взрив

Премиера: Сезон 8 – 9 на сериала "Теория за големия взрив" от 14 януари

Колко взимат актьорите от сериала “Теория за Големия взрив“?

„Досиетата Грим”, „Теория за големия взрив” и „Пожарникарите от Чикаго” с премиерни сезони по Diema

Сериалът "Теория за големия взрив" ще донесе милиони на актьорите

10 популярни сериала за маниаци