Спорт Спорт по ТВ

Телевизия РИНГ прави в четири поредни дни студия на живо

Добави коментар

Телевизия РИНГ прави в четири поредни дни студия на живо по повод първия мач на националите ни начело с новия треньор Станимир Стоилов
Телевизия РИНГ прави в четири поредни дни студия на живоСедмица след като треньорът на Литекс – Станимир Стоилов – бе избран да оглави и националния ни отбор, българската единайсеторка се изправя в приятелска среща срещу отбора на Швейцария на 11 февруари в Женева.
Мачът е от изключително значение, тъй като това е последната контрола, която трикольорите ни имат преди старта на квалификациите в края на март за световното първенство в Южна Африка догодина. Проблемите в националния ни отбор са много, очакванията също.

Спортната телевизия на България е подготвила за феновете на родния футбол четири поредни студия на живо, в които ще се търсят отговори на въпросите какви бяха проблемите в националния ни отбор досега, и какво би могло да се промени благодарение на различните стратегии и треньорски способности на новопостъпилия в длъжност треньор. Той връща в отбора позабравени от предходния си колега играчи, и това раздвижване би било предпоставка за надежди да гледаме нашите момчета и на световното догодина.

Извънредните вечерни студия на РИНГ ще са от понеделник до четвъртък с водещи Петя Кузева и Йордан Георгиев. Във вторник и сряда зрителите ще имат възможността да видят и преки интервюта, и коментари с националите ни, и техния нов треньор благодарение на Йордан Георгиев, който ще следи събитията от близо специално за РИНГ.

Студиата на РИНГ ще са със следните часове:
Понеделник - 21:00 часа
Вторник -  20:30 часа
Сряда и Четвъртък - 19:00 часа
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър