Актуално Какво ще се случи...

Тъмни сделки бележат съдби в „Пътят на честта“

Добави коментар

Скъп диамант ще сложи началото на нова сюжетна линия в предстоящите епизоди на сериала

 

Скъп диамант ще сложи началото на нова сюжетна линия в предстоящите епизоди на сериала

Тази седмица в „Пътят на честта“ влиза неочакван бизнес партньор на Киро Християнина. В ролята на богатия предприемач Петко като гост-звезда ще се превъплъти Джуди Халваджиян. Киро Християнина отново ще се представи за честен търговец на диаманти и ще въвлече в поредната си схема семейството на Петко, който обаче няма да стои безучастен в създалата се ситуация. Привидно сделката ще започне добре, но за зрителите на сериала ще остане изненада чия съдба ще бъде променена от един много скъп и красив диамант.

„Обади ми се Зоран Петровски, един от режисьорите на сериала. Каза ми, че докато четял сценария, си представял мен в този конкретен образ. Доста мислих дали да приема. Все пак аз не съм актьор. Винаги съм бил от другата страна на камерата. И всъщност точно заради това приех, за да усетя мястото на актьорите, да разбера по-добре това, което правят. И разбира се заради предизвикателството. Не знам дали съм се справил, нямам търпение да видя новите епизоди на сериала“, сподели Джуди Халваджиян за първото си актьорско превъплъщение. 

От понеделник до сряда в 22 часа зрителите на „Пътят на честта“ ще станат свидетели на странни действия на един от любимите си герои от сюжетнта линия в София, който ще се окаже поставен между живота и смъртта. С цел да предпази най-близките си хора, той ще опита да скрие необичайното си поведение и да запази притесненията си в тайна, което може да се окаже фатално за живота му.

В престоящите епизоди на сериала ще бъде разкрито развитието на една от основните сюжетни линии – опитите на Бонка и Димитър да върнат Марти в Царево.

Феновете на „Пътят на честта“ ще разберат дали сигналът в социалните служби е достатъчен да се сбъдне желанието на Бонка или ще трябва да бъде измислен втори план. Изходът от действията им обаче ще се окаже неочакван и за двамата. Междувременно Кера ще открие неподозирано силна подкрепа в създалата се ситуация от човек, на когото от този момент нататък ще може винаги да разчита за помощ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​