Актуално В програмата

Световноизвестният формат „Dancing Stars“ се завръща тази пролет по bTV

• • Добави коментар

bTV придоби правата за излъчване на “Dancing Stars” – една от най-популярните и бляскави шоупрограми в телевизионния ефир. Предаването е по лиценз на BBC Studios и проследява известни личности от различни сфери, които научават, овладяват и изпълняват със своя професионален партньор вълнуваща и забавна комбинация от бални и латиноамерикански танци пред публика на живо.

В шоуто на bTV, което се завръща в ефира на медията след 15 години, ще участват известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. Изпълненията на участниците ще се оценяват на живо както от жури, така и от зрителите на bTV чрез гласуване, а победителят ще бъде отличен със специална титла.

“Dancing Stars” е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен, който се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни. В САЩ популярното шоу е носител на 18 награди „Еми“ в категориите режисура, кинематография и костюми, а през 2021 г. за най-добра хореография за риалити програма. Във Великобритания печели „Златна роза“ за най-добро вариететно шоу за 2007 г., като се състезава с риалити програми от още 12 страни. Печели две награди за най-добро риалити шоу на наградите Tric, а през 2022 г. печели наградата „Must-See Moment“ на БАФТА (Британска академия за филмово и театрално изкуство). През 2023 г. поредицата печели националната телевизионна награда за най-добро предаване за таланти и наградата на БАФТА за най-добър екип на развлекателно предаване.

„Dancing Stars“ е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено и забавно развлекателно съдържание, което ще събере пред малкия екран цялото семейство.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV