ТВ анонси Нова ТВ

„Супергероите на DIEMA” се впускат в епично приключение от 13-и януари

Добави коментар

За трети път DIEMA ще отведе зрителите на фантастично приключение в „Супергероите на DIEMA”. В продължение на 10 седмици ленти, вдъхновени от най-известните и обичани комикси в световен мащаб, ще превземат вечерите във филмовия канал. Всеки четвъртък и петък от 22:00 ч. предстоят зрелищен екшън, мащабни сцени и космически битки.

Старт на кампанията „Супергероите на DIEMA“ от 13-и януари ще дадат двата филма от поредицата за „Капитан Америка“ – „Първият отмъстител“ и „Завръщането на първия отмъстител“. Първият филм ще разкаже за приключенията на Стив Роджърс (Крис Евънс), който става доброволец в експериментална програма, която го превръща в супер войник, известен като Капитан Америка. Той се обединява с Бъки Барнс (Себастиан Стан) и с Пеги Картър (Хейли Атуел), за да обяви война на зла организация, предвождана от Червения череп (Хюго Уийвинг). В петък супергероят ще се озове във Вашингтон, където се опитва да се приспособи към съвременния свят след катастрофалните събития в Ню Йорк. Когато негов колега от ЩИТ бива нападнат, Стив се забърква в интриги, които излагат на риск целия свят.

Следващата седмица, на 20-и и 21-и януари, „Пазители на Галактиката“ ще се заемат с предпазването на света от злото. Хитовият екшън с две номинации "Оскар" включва звезден актьорски състав от холивудски любимци. Филмът в четвъртък ще пренесе зрителите във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюрист Питър Куил (Крис Прат) ще поведе новите си космически приятели в безразсъдна и смела битка срещу злото. В петък „Пазители на галактиката Vol. 2“ героите Питър Куил, Гамора, Дракс и Ракета ще трябва да се сражават с огромен звяр, докато се грижат за бебе Грут.

Част от кампанията „Супергероите на DIEMA” ще станат още героичните приключения на героите във филмите „Спайдърмен“, „Черната пантера“, „Отмъстителите“, „Тор: Рагнарок“, „Ант-мен“, „Два патлака“ и „Мъже в черно“.

Освен първокласното телевизионното изживяване, на което феновете на фантастичните филми ще се насладят в следващите 10 седмици, предстоят още изненади. Те ще могат да спечелят и редица атрактивни награди от специална игра, която могат да проследят във Facebook страницата на DIEMA.

Не пропускайте „Супергероите на DIEMA“ от 13-и януари в 22:00 ч. в четвъртък и петък.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър