Предавания Риалити шоу

Стефан Рядков и Станимир Гъмов – новите участници в „Като две капки вода”

Добави коментар

Стефан Рядков и Станимир Гъмов са новите участници, които ще бъдат част от хитовото шоу „Като две капки вода”.

Експертът по превъплъщенията Стефан Рядков и актьорът с изключително чувство за хумор Станимир Гъмов са новите участници, които ще бъдат част от хитовото шоу „Като две капки вода”.

Боб Марли и Лили Иванова бяха първите роли, в които те трябваше да влязат специално за официалното им представяне днес – така двамата не само дадоха сериозна заявка за своето участие, но и сериозно вдигнаха летвата за останалите участници – Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи.
Като две капки вода

На първия лайф тази сряда /06 март/ на сцената ще излязат и още две имена, които до последно ще останат в тайна – дама, която обожава да пее и танцува, и актьор, който си пожелава само едно – да не му се паднат песни на китайски или корейски. Кои са те обаче, зрителите на Нова ТВ ще разберат на 06 март, когато точно в 20.00 ч. започва „Като две капки вода”.

Като две капки вода

В продължение на три месеца шоуто ще отправя различни предизвикателства към участниците. На всички тях им предстоят изключително тежки репетиции – Етиен Леви ще отговаря за музикалното обучение, Георги Низамов, който е и единственият учител по имитация и превъплъщения у нас, ще им дава ценни съвети за това как да влизат в чужда роля, а усъвършенстването на танцувалните им умения ще бъде поверено на Алекс Енева. Екип от гримьори и стилисти ще се грижи за пълното им преобразяване, като някои от най-сложните трансформации ще отнемат приблизително осем часа.


Гласуването в „Като две капки вода” ще става на три нива – оценка за всяко едно изпълнение ще дават журито, зрителите, както и самите участници, които също ще могат да дават своя глас за преобразяването, което най-много им е харесало. Кой е най-добрият имитатор ще стане ясно на финала, когато ще бъде обявен и победителят – той ще получи голямата награда от чисто нов автомобил.

Изненадите не спират дотук – във всеки епизод ще присъстват и различни гост-звезди. Всяка седмица една известна личност ще се присъединява към осемте участника, като тя също ще бъде скрита под образа на световноизвестна музикална икона.


И докато звездите активно се подготвят за голямото преобразяване, екипът на журито вече е разпределило своите роли – Маги Халваджиян признава, че ще следи стриктно за актьорските превъплъщения, Хилда Казасян – за музикалното представяне, а Любен Дилов-син ще оценява до каква степен трансформациите се доближават до зададените образи. Тримата заедно обаче ще следят и за още нещо – да има гарантирано забавление. Доказателство за това ще бъде още първият епизод тази сряда, когато и участниците, и зрителите ще станат свидетели на специална изненада, която журито е приготвило.

„Като две капки вода” – от 06 март, 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“