ТВ анонси AMC

Снимките на най-новия сериал на AMC „Гибел“ ще започнат скоро в Будапеща

Добави коментар

Филмовата версия на антологията се продуцира от големи имена в бранша, а дебютът ѝ ще се състои минути след премиерата ѝ по AMC в САЩ

AMC придоби правата върху предстоящия драматичен сериал-антология “Гибел“/ „The Terror” – адаптация на бестселъра на Дан Симънс. Снимките на 10-те едночасови епизода започват тази зима в Будапеща. Ексклузивната премиера на сериала ще се излъчи по AMC в Европа, Средния Изток, Африка и Латинска Америка през 2017 година, минути след излъчването ѝ по AMC в САЩ. Продуценти на драмата са Скот Фрий (Scott Free), Emjag Productions и Entertainment 360 в сътрудничество с AMC Studios.

Действието във филма “Гибел“/“The Terror” се развива през 1847 година, когато екипажът на една Кралска морска експедиция, търсеща Северозападен път, е нападнат от тайнствен хищник, който дебне корабите и техния екипаж в напрегната и отчаяна борба за оцеляване.

Изпълнителни продуценти, сценаристи и ко-шоурънъри на сериала са Дейвид Кажганич („Истинска история“/“True Story“, „Голямото плискане“/“A Bigger Splash“) и Су Хю („The Whispers“, „The Killing“). Другите големи имена от бранша, поели ролята на изпълнителни продуценти на “Гибел“/“The Terror”, са Ридли Скот (“Добрата съпруга“/“The Good Wife”,“The Man in the High Castle”), Дейвид В. Зукър (“Добрата съпруга“/“The Good Wife,” “The Man in the High Castle”), Александра Милчън (“Вълкът от Уолстрийт“/“The Wolf of Wall Street”) и Гаймън Касади (“Игра на тронове“/“Game of Thrones,” “Стив Джобс“/“Steve Jobs”).

Номинираният за главната мъжка роля в драматичния сериал-антология Джаред Харис („Момчетата от Медисън авеню“/“Mad Men“, „Експериментът“/“Fringe“) ще изпълнява ролята на Франсис Крозиър, капитан втори ранг в командването на експедицията. Той е брилянтен моряк и капитан, но е ирландец, който е достигнал върха в кариерата си в британската кралска флота и се е разочаровал от излишната пищност и от политиката.  Останалите актьори, изпълняващи ролята на членове на екипажа на борда на корабите, са Сайрън Хайндс (“Игра на тронове“/“Game of Thrones”) в ролята на сър Джон Франклин; Пол Реди („Утопия“/“Utopia“) в ролята на Хенри Гудсър; Адам Нагайтис („Houdini and Doyle) в ролята на Корнелиус Хики. Тобайъс Мензис („Чуждоземецът“/Outlander“, (“Игра на тронове“/“Game of Thrones”) ще видим в ролята на Джеймс Фицджеймс – член на Кралската флота.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гибел