ТВ анонси AMC

Какво ще дават по AMC през май

Добави коментар

Свежи комедии и хорър провокации по AMC през май…

Пази се от живите мъртви

Сезон 7Б

Всеки понеделник в 4.00 и 23.00 ч.

По AMC продължава премиерният сезон 7Б на хитовия сериал на AMC „Пази се от живите мъртви“. Изминали са месеци след ядрения взрив. Много от членовете на групата са пострадали изключително много, но от това произтича ожесточената им решимост да живеят. Ще успеят ли героите да възстановят своя свят и самите себе си след нещо толкова катастрофално като ядрена бомба?

Войната назрява и всеки ще трябва да вземе страна…

В ролите: Джон Глоувър, Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Карън Дейвид, Джена Елфман, Маги Грейс и др.

В света на хоръра

Сезон 3

Всеки понеделник в 00.00 ч.

Сезон 3 на поредицата „В света на хоръра“ с Илай Рот навлиза още по-дълбоко в дълбините на страховитото. Сериалът изследва тъмната сила и „страшното“ забавление, зложени в хорър филмите, като представя гледната точка на изявени личности в жанра към забележителни филми и култови класики. Водещият Илай Рот продължава да събира на едно място майсторите на хоръра – сценаристи, режисьори, актьори, майстори на специални ефекти, дали облик на жанра, за да се изследват най-значимите му теми и поджанрове. Сред представените поджанрове в сезон 3 на поредицата са т. нар. апокалиптичен хорър и празничен хорър, а специален акцент сред обсъжданите филми на ужасите е поставен върху тези, свързани с епидемии, медиуми и луди учени.

Филм на седмицата

През май AMC предлага щури комедии в селекцията „Филм на седмицата“

На 6 май в 21.30 ч. очаквайте свежата комедия с Кевин Джеймс „Пол Бларт: Ченгето от мола“ (САЩ, 2009)! Пол Бларт работи като охранител на мол и живее самотно с майка си и дъщеря си. Въпреки че никой не приема работата му на сериозно, Пол счита, че той има главна роля в опазването на сигурността. Когато в търговския център нахлува банда престъпници начело с новоназначения охранител Симс Векс, ченгето на мола трябва да се превърне в истинско ченге. Още повече, че сред заложниците са дъщеря му Мая и жената в която е влюбен - Ейми от щанда за перуки…

В друго превъплъщение ще видим Кевин Джеймс в „Тежка категория“ (2012) на 13 май в 21.20 ч. Тук актьорът влиза в ролята на гимназиален учител, който за да спаси училищната музикална програма се записва да участва в състезание за бойни изкуства. Освен изпълнител на една от главните роли Джеймс е продуцент и сценарист на филма, в който му партнира Салма Хаейк, а режисьор е Франк Корачи, познат от популярните комедии с Адам Сандлър „Сватбеният певец” и „Момче за всичко”.

На 20 май в 21.35 ч. можете да гледате Джим Кери в „Ейс Вентура: Зоодетектив“ (САЩ, 1994). Това е една от първите му комедийни роли наред с "Маската" и "От глупав по-глупав", които го направиха звезда от световна величина.

Когато един делфин, който е талисман на футболен отбор, изчезва точно преди най-важния мач за сезона, единственият по рода си зоодетектив Ейс Вентура получава задачата да разреши случая. Следва серия от комични ситуациr, които наистина не са за изпускане.

Не пропускайте и „Ейс Вентура: Повикът на природата“ (САЩ, 1995)

на 27 май в 21.35 ч. Филмът е продължение на "Ейс Вентура: Зоодетектив" (1994) и ще видим отново Джим Кери в едно от емблематичните му превъплъщения. Ейс е открит от мисионер в манастирска обител в Тибет, където се е оттеглил да търси духовно просветление, след като не е успял да спаси живота на един енот в зрелищна планинска каскада. Ейс осъзнава, че е въвлечен в най-предизвикателния случай на своята кариера. Той се впуска в изпълнено с рискове пътешествие из джунглите на Африка заедно с постоянната си компания - маймуната Спайк…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър