ТВ анонси AMC

Вечери на Джейсън Стейтъм по AMC през септември

Добави коментар

За феновете на Джейсън Стейтъм AMC ще предложи няколко специални вечери с негови филми през септември.

На 8 септември в 23.00 ч. Джейсън Стейтъм и Джет Ли ще се сблъскат като противници в подземния свят на азиатската мафия в „Единакът“ (Канада/ САЩ, 2007) – изпълнен с напрежение и с изящни сцени с бойни изкуства екшън, режисиран от Филип Атуел.

На 9 септември в 23.00 ч. Джейсън Стейтъм ще бъде въвлечен в гореща романтична история с участието на Джесика Бийл и Крис Евънс в копродукцията на САЩ и Великобритания „Лондон“ (2005). В интригата ще участват и Джой Брайънт, Софи Монк, Пола Патън, Лина Еско, Дейн Кук, Айла Фишър и Кели Гарнър.

На 10 септември в 23.00 ч. очаквайте взривяващия екшън „Огън в кръвта“ (САЩ, 2006). Джейсън Стейтъм е в ролята на наемия убиец Чев, който мечтае да скъса с престъпността и да започне нов живот с приятелката си Ив (Ейми Смарт). Но тъй като е отровен от гангстера Рики Верона, сега му се налага да се движи непрестанно, за да остане жив, защото единственият начин да забави действието на отровата е да поддържа високо нивото на адреналина си… Той трябва да опази Ив, да надиграе враговете си и да открие противоотрова, с която да спаси живота си.

В програмата на канал AMC можете да очаквате още един филми с Джейсън Стейтъм!

Научнофантастичният екшън „Единственият“ (САЩ, 2001) с Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Делрой Линдо и Карла Гугино заслужава вниманието на феновете на екшън пътешествията в бъдещето, на перфектните бойни сцени и на зашеметяващите визуални ефекти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър