ТВ анонси bTV

Ситкомът "Теория за големия взрив"

Добави коментар

Историята за двама умни приятели, които знаят и най-малките подробности за квантовата физика, но що се отнася до ежедневието на Земята, се чувстват като пълна нула, ще забавлява зрителите

Историята за двама умни приятели, които знаят и най-малките подробности за квантовата физика, но що се отнася до ежедневието на Земята, се чувстват като пълна нула, ще забавлява зрителите на bTV Comedy с един от най-популярните ситкоми – „Теория за големия взрив”. Поредицата стартира на 7 ноември, епизодите ще се излъчват всеки делник от 23:00 часа.

„Теория за големия взрив” е носител на редица престижни награди, сред които „Еми” и „Златен глобус”. Нейни създатели са Чък Лори („Двама мъже и половина”, „Дарма и Грег”, „Сибил”, „Огнената Грейс”) и Бил Пради („Момичетата Гилмор”, „Дарма и Грег”, „Фантазьорът”).

В „Теория за големия взрив” участват Джони Галеки („Розан”, „Ванила Скай”, „Сестри по неволя”), Джим Парсънс („Съдия Ейми”, „Гардън Стейт”), Кейли Куоко („Чародейки”, „8 прости правила да излизаш с дъщеря ми”, „Виртуален убиец”), Саймън Хелбърг („Джоуи”, „На женска територия”, „Ван Уайлдър”) и театралният актьор Кунал Нейяр.  

Ситкомът

Леонард (Калеки) и Шелдън (Парсънс) са съквартиранти, брилянтни физици, истински „мозъци”, които са наясно как работи вселената. Но тази тяхна гениалност не им помага при комуникацията с хората, особено с жените. Всичко това започва да се променя, когато една свободолюбива красавица на име Пенни (Куоко) се заселва в съседния апартамент. Шелдън е напълно щастлив да прекарва вечерите си в игра на специалната игра с думи, която си устройват със социално неадекватните си приятели – колегите-учени Хауърд Уоловиц (Хелбърг) и Кутрапали (Нейяр). Обаче Леонард вижда в Пени цяла нова вселена от възможности…включително за любов.

Ще отговори ли и тя със същото, зрителите на bTV Comedy ще разберат в „Теория за големия взрив” - от 7 ноември, всяка делнична вечер от 23:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Теория за Големия взрив

Премиера: Сезон 8 – 9 на сериала "Теория за големия взрив" от 14 януари

Колко взимат актьорите от сериала “Теория за Големия взрив“?

„Досиетата Грим”, „Теория за големия взрив” и „Пожарникарите от Чикаго” с премиерни сезони по Diema

Сериалът "Теория за големия взрив" ще донесе милиони на актьорите

10 популярни сериала за маниаци

В програмата: