Актуално Какво ще се случи...

„Семейството“, епизод 5 – какво ще се случи…

Добави коментар

Аслан и Девин стават все по-близки… но ходът на събитията се променят неочаквано и Девин с гръм и трясък напуска Аслан. Хюлия заявява на Аслан, че следващата жена, която ще доведе да седне на масата на семейството, ще е неговата жена, но отрича, че това ще бъде Девин. Разберете още какво ще се случи в епизод 5 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате на 15 декември 2023 от 19:00 часа по bTV Story.

В епизод 4 на турския сериал „Семейството“ Аслан разбира, че Девин иска да скъса с него, и всячески се опитва да избягва да говори с нея. Хюлия научава, че Джейлан е организирал партито в имението, и пристига да го прекрати с пушка в ръка.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 5 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате от 19:00 часа всяка делнична вечер по bTV Story.

Аслан и Девин стават все по-близки… но ходът на събитията се променят неочаквано и Девин с гръм и трясък напуска Аслан.

Хюлия, чайката на Аслан заявява на Аслан, че следващата жена, която ще доведе да седне на масата на семейството, ще е неговата жена, но отрича, че това ще бъде Девин

Ибрахим приема предложението на Атила да неправи документален филм за семейство Сойкан.

Ягмур, сестрата на Девин е разстроена, че баща ѝ не е отговорил на поздравлението ѝ за рождения му ден.

Девин отива на рождения ден на баща си, където неочаквано пристига и Аслан.

Хюлия се среща с големия си син Джихан, какво ще си кажат двамата?

Всичко, което трябва да знаете за "Семейството"
Девин, Аслан

Девин, Аслан

© Семейството

Девин и Аслан напускат партито на Атила и се забавляват, като си спомнят какво се е случило на него.

Аслан променя темата на разговора им.

-Виж, цветното небе, пълната луна над него. Чистият въздух е добро лекарство. Освен това до мен е най-красивата и шантава психоложка.

Аслан се приближава и като отмята косата на Девен назад, нежно я целува и ѝ предлага да вървят.

Аслан и Девин се качват на яхтата.

Девин изпраща съобщение на Аслан, в което го пита, дали къщата му е наблизо.

Действието прескача. Аслан води Девин в дома си. Той ѝ обяснява, че къщата му все още не е напълно обзаведена, защото той не бърза.

Девин вижда грамофон и пуска плочата сложена на него, а след това отива в банята.

Аслан се връща с чаша вода и е изненадан да види срещу себе си Девин с червената рокля, която той ѝ купи за партито на Атила, а тя не пожела да облече.

Аслан се приближава до нея и я прегръща.

Действието прескача. Аслан и Девин лежат облечени в леглото.

- Ти ме караш да искам да правя големи грешки – казва Девин. Аслан я целува по челото и ѝ предлага да правят грешките заедно.

-Коя ще е най-голямата? – любопитства Девин.

-Най-голямата ще бъде аз да ти предложа и ти да ми кажеш "да".

-Това е грешка, която дори аз няма да направя.

-Ще я направиш.

-Няма да я направя.

-Ще я направиш.

-Хайде, предложи ми!

-Сега?

-Сега.

-Но, внимавай.

-Защо?

-Защото ако отговорът ти не ми хареса, тази книга ще бъде затворена и никога повече няма да бъде отворена!

- Мисля, че си заслужава да опиташ!

-Девин.

-Аслан.

-Ще се омъжиш ли за мен?

-Не…

Девин

Девин

© Семейството

Действието прескача на сутринта. Девин се събужда сама в леглото, става и слиза на долния етаж, където на огледалото е написано: НАЙ-ОПАСНОТО ЖИВОТНО НА СВЕТА!

Идва Аслан и обяснява на Девин, че това е написано от сестра му Джейлян, която обича много глупавите шеги. Аслан я подканя да закусят.

На масата Аслан ѝ предлага да приключат връзката си, защото тя е много важна за него и не иска да я нарани.

-Кой, по дяволите, си ти, че да ме нараниш? – ядосва се Девин, която се преоблича и иска да си тръгне.

Аслан я сипа и я пита, защо му се е ядосала, нали вчера тя е искала да го изостави в яхтата, но може би се е ядосала, че той я е изпреварил.

-Майната ти! – отвръща му бясна Девин и си тръгва с гръм и трясък.

Аслан, Сехер

Аслан, Сехер

© Семейството

Действието прескача. Аслан се връща в имението и заварва баба си Сехер и сестра си Джейлян да гледат стари филми.

Сехер пита внук си, как е докторката Девин. Аслан е учуден, че баба му е запомнила името на Девин, а баба му отвръща, че нищо не забравя и пита Аслан, дали я е запознал с баща си и добавя.

-Следващия път я доведи, когато баща ти е вкъщи, за да може да му целуне ръка.

-Дали Хюлия Сойкан ще го понесе? Не съм сигурна, бабо. Знаеш нашето правило. "На масата може да седне само тази, за която ще се ожениш!“ – отбелязва Джейлян.

-Въпреки това. Бъдете щастливи, щастливи. Но не ѝ казвайте нищо. Не казвай на майка си. Тя унищожава красивите неща! – казва Сехер.

-Аз също не съм лош в унищожаването – отвръща Аслан.

-Какво се случи? Оплел си конците, а? Глупак! Това момиче беше високо. Щеше да роди красиви деца – казва баба му.

Джейлян и Аслан се смеят на казаното от баба им.

Сехер казва на Аслан, че е видяла в очите на Девин болка и го съветва да отиде да хване ръката ѝ и да не я пуска.

Аслан, Хюлия

Аслан, Хюлия

© Семейството

Действието прескача. Аслан пита майка си, дали е успяла да реши въпроса с брат му Джихан. Хюлия му отговаря, че ще го реши и на свой ред пита сина си, дали Девин е казала нещо за него. Аслан ѝ отговаря, че Девин не е спряла да говори за нея, а също така му е казала, че иска отново да седне на масата им.

-На масата ни не тече мед и мляко! Не събираме гладните да ги храним! Ясно ли е? Следващата жена седнала на масата ще е жената, за която ще се ожениш – зарича се Хюлия.

-Откъде може да си толкова сигурна, че Девин не е жената, за която ще се оженя?

-Не може, защото не е подходяща за теб! – отсича Хюлия.

Ягмур

Ягмур

© Семейството

Действието прескача в дома на Девин, където Девин и сестра ѝ Ягмур се карат. Ягмур заявява на сестра си, че си търси работа, за да се махне от дома ѝ, след това по-спокойна добавя:

-Ще поздравиш татко за рождения му ден, нали? Писах му тази сутрин, но той не ми отговори. Написах му: „Честит рожден ден, татко! От известно време се чувствам добре. Преместих се тук! Ако искаш да ме видиш, ще се радвам и аз да те видя, татко!“ Той видя съобщението, но не отговори. Ще поздравиш татко, нали?

Ибрахим, Атила

Ибрахим, Атила

© Семейството

В същото време чичото на Аслан Ибрахим се среща с Атила и го моли да му разкаже малко повече за документалния филм, който иска да направи за Сойкан. Атила му разказва, но казва на Ибрахим, че Аслан е бил категорично против да го заснеме.

-Докато аз съм жив, Аслан не може да взема решения за нашето семейство -отсича Ибрахим.

-И аз мисля същото като вас. С други думи, за създаването на тази империя вие имате най-голям принос като брат на Юсуф Сойкан. Не проправихте ли вие път за по-малкия си брат в най-критичния момент? Ние го знаем това! Затова искам всички да научат за Сойкан. Ако сте съгласен, аз съм готов. Ще поема отговорността. Разбирам ви, вие сте се издигнали на висока позиция, но мълчите от години. Сега няма ли да е чудесно, ако хората научат тази история от най-компетентния член на семейство Сойкан? Какво ще кажете?

-Документален филм?

-Да, документален.

-Документалните филми не са ли скучни?

-Ще е полудокументален филм, ще се базира на вашите думи, а професионални актьори ще ги представят.

Ибрахим отговаря, че това е добре, но иска Ерджан Кесал да го изиграе, защото много харесва този човек. Атила се съгласява, а Ибрахим казва, че заглавието на първия епизод трябва да бъде – „Как направих път на малкия си брат“. Атила отново се съгласява.

Девин пристига в дома на баща си рожденият му ден. Севилай я посреща и обяснява, че са решили да празнуват в зимната градина, защото вънка е много студено. Девин отива в градината и след малко чува някъде от вътрешността на къщата баща ѝ да пита жена си, защо я е поканила, като той много добре знае, че Девин няма да му се извини. Севилай го моли да се успокой, защото днес все пак има рожден ден. Двамата влизат в градината, а Девин поздравява баща си за рождения му ден, той ѝ благодари. Настъпва неловко мълчание на масата, когато на врата се звъни. Бащата на Девин пита, дали чакай още някой. Севилай му отговаря, че е поръчала някой неща и сигурно са те. В зимната градина със стик за голф в ръка влиза Аслан.

- Здравейте. Извинявам се на всички вас. Не успях да намеря място на паркинга. Аз съм Аслан Сойкан – казва с усмивка Аслан, а Девин е шокирана от появата на Аслан.

Аслан се запознава с всички, а след това поздравява бащата на Девин за рождения ден и му подарява стик за голф, като казва, че е разбрал, че в последно време се е увличал от голф, затова е решил да му подари стиг за голф, който бил един от най-добрите. Ергюн, бащата на Девин благодари на Аслан.

-Чудесно е, че дойдохте. Много ни е приятно. Девин, ти никога не си ни разказвала за него – казва Севилай.

- Девин е малко потайна. Все още не съм успял да изкореня този неин навик – отвръща Аслан. Девин шепнейки пита Аслан, как е открил къщата. Аслан отвръща, че ѝ е обещал.

Севилай е любопитна и пита Аслан как са се запознали с Девин. Защото Девин е известна с това, че бяга, без да се оглежда.

-Тя не може да избяга от мен! – отвръща Аслан.

- Наистина ли? Защо? – продължава с любопитството си Севилай.

- Защото се запознахме в самолет!

-О, Боже мой! Господин Аслан, кълна се, вие сте уникален. Тя можеше да скочи и от самолета. Нашето момиче е малко лудо, затова ви го казва! – смее се Севилай.

Ергюн пита Аслан с какво се занимава.

-Занимавам се със строителство, хотелиерски бизнес, развлечения... А, Вие?

-Аз съм педиатър. Това е детски лекар. Също така съм един от партньорите на болницата, в която работя. Вие не сте ли син на Юсуф Сойкан?

-Това е вярно!

-Смъртта му сигурно много е разтърсила семейството ви?! – пита Ергюн.

-Предполагам, че имате предвид самоубийството му? – уточнява Аслан. -Вярно е, че самоубийството му силно ни разтърси. Продължава да ни тресе!

-Е, не е лесно да ги опознаем, докато са живи. Не е лесно да си без баща – казва Ергюн.

-Изобщо не е лесно. Някои умират, когато умрат, други умират, докато са живи – подчертава Аслан.
Хюлия, Джихан

Хюлия, Джихан

© Семейството

Хюлия отива при сина си Джихан. Той ѝ казва, че е решил проблема с Айсел и тя няма защо да се притеснява.

-Кой ти каза, че се притеснявам? Затова ли непрекъснато ми пишеш съобщения, за бързо оздравяване?

-Мамо! Моля те, погледни ме. Мамо, толкова много ми липсваш. Човек така ли отписва детето си? Хм? Не съм добре. Не съм добре, мамо. Имам нужда от теб. Добре, не ме обичай, ако искаш. Мрази ме, ако искаш. Но не ме игнорирай.... Не мога да спя от онзи ден насам. Защото ме е страх. Знаеш ли защо? От това, че някой, когото обичам, ще умре, ако заспя. Мракът в мен расте, мамо. Вие някак си се грижите един за друг и някак си осветявате тази тъмнина. А аз какво да правя аз? Аз съм сам. Сам. Всички вие ми обърнахте гръб. Какво друго да направя? Хм? Какво друго да направя? Можех ли да кажа? „Мамо, татко е в тежка депресия, може да се самоубие?" Щеше ли нещо да се промени? Ще ти кажа. Нищо нямаше да се промени.

-Свърши ли? – пита Хюлия. -Прави каквото искаш, но стои далеч от Аслан. Ти с Айсел ли си? С кого си? Не знам. Аслан също не се интересува. Той е много щастлив в момента. Има Девин в живота си. Идеална е и аз я одобрявам! Надявам се, че скоро ще се оженят. Занимавай се със собствените си работи. Стойте далеч и от нас. Само това ще ти кажа! – казва Хюлия и става да си ходи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейството

„Семейството“, сезон 2, еп. 7: Девин се връща в имението на Сойкан!

„Семейството“, сезон 2, еп.6: Толга е мъртъв, а Лейла е обвинена в убийството му

„Семейството“, с.2, еп.5: Хюлия е свалена от трона!Девин бяга, Аслан я преследва

„Семейството“, сезон 2, еп. 4: Девин си отмъщава на Сойкан, а Аслан я отвлича!

„Семейството“, сезон 2, еп. 3: Девин напуска Аслан, след като разбира истината!