Актуално В програмата

Секс, наркотици и Rock’n’Roll в “Поверително от NL”

Добави коментар

Авторът на скандалната поредица „Дневниците на една курва“ Калина Паскалева разкрива имала ли е връзка с Гонзо

Авторът на скандалната поредица „Дневниците на една курва“ Калина Паскалева разкрива имала ли е връзка с Гонзо

Още ексклузивни разкрития от тайния живот на известните ще бъдат показани в “Поверително от NL“. Във втората част от интервюто си Калина Паскалева ще коментира спекулациите за отношенията ѝ с Гонзо и какво е да си красива жена в света на богатите и влиятелните в България.

Добави описание

В нова светлина ще се покаже една от най-обичаните български звезди – Део. Пред смаяния поглед на гост-водещия Витомир Саръиванов Део сподели, че ще се снима с новата си половинка Мариана само срещу пари.

“Може да е брутално и скандално, може да ме обявят за луд, но ако ще се показваме заедно с Мариана, искам да е ексклузивно и да изкарам пари от това” - сподели блондинът пред Витомир Саръиванов. Водещият на дейли епизодите в Музикална Академия разкрива още, че изпитва вина и отговорност към родителите на Лора и споделя за връзката си с нея и новата любов:

“Имахме кризи и в петата, и в седмата година. Знам само, че един ден, като се обърна назад, ще мога да оценя какво точно ми се е случило. Този опит ми помага да се насладя на човека, с когото съм в момента. Когато се запознах с Мариана, все още бях с Елена. Имах чисти подбуди, исках да я снимам в наш клип. Сега е с мен!”

Още в “Поверително от NL” тази събота от 22.00 часа по TV7:

Добави описание

Среща с гаджето на най-коментираната Златка. ММА боецът Георги, както и всички бивши любовници на русото изкушение. Кой е мъжът до Кристина Димитрова? Върна ли се Луиза Григорова при Явор Бахаров, или това е поредния епизод от стария рекламен трик?

Добави описание

Само Николета Лозанова знае подробности около профила на Благой Георгиев в социалната мрежа и новото семейство на Митко Андонов – бившият съпруг на поп-фолк дивата Мария. Клюкарката ще разкрие пикантни подробности от рождения ден на Мис Силикон, както и детайли около това кой отсвири Силвия Кацарова.

Поверително от NL, събота, 22:00, TV7

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров