Кино

„Съдилището“ с кампания в България и САЩ

1 коментар

„Съдилището“ с кампания в България и САЩ

Стефан Командарев получи финансиране за „Съвместимост“

След „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, който достигна до последния етап преди номинациите за чуждоезичен "Оскар" - късата листа от 9 заглавия, сега Стефан Командарев е устремен да стигне до финалните пет претендента с последния си филм „Съдилището“, който е тазгодишната номинация на България.

На 22 септември е ТВ премиерата на лентата по Канал 1 на БНТ.

В момента екипът на Стефан Командарев работи по кампанията на филма в надпреварата за чуждоезичен Оскар, която ще се случи едновременно в България и САЩ.

„Идеята ни е да привлечем компании и партньори, които искат да получат популяризиране както в България, така и в Америка. Вече имаме подкрепата на БНТ, Столична община, Дарик радио, Метрореклама и БГ Радио, които ще участват активно в кампанията у нас. В САЩ започнахме работа с агенцията, с която работихме по „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“. С нейното съдействие реализираме ключовите етапи от представянето на филма в Америка –  организиране на прожекции, срещи с представителите на Филмовата академия и водещи американски журналисти. Нашите партньори са неизменна част от развитието на кампанията“, споделя Командарев.

В началото на седмицата пък стана ясно, че новият проект на Командарев - „Съвместимост“, ще получи финансиране, а снимките вероятно ще започнат още през пролетта на 2016-та. Историята се случва в рамките на двадесет и четири часа, като в шест софийски таксита се случват шест истории, повлияни от абсурдите и проблемите на днешната българска действителност и обединени от една смърт, която ще даде шанс за нов живот.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съдилището , Стефан Командарев

Асен Блатечки подкара цистерна за мляко