Лица За звездите

Сабрина Паризи и Анастейша си поръчват бижута в България

Добави коментар

Холивудската дива Сабрина Паризи и нейната приятелка, поп звездата Анастейша, останаха възхитени от бижутата на „Sea of Silver and Gold”.
Eкипът на предаването „Поверително от...” направи уникална фотосесия на яхтеното пристанище „Марина Диневи” в Свети Влас. Фотосесията, която продължи повече от 12 часа, бе поредната блестяща работа на култовия фотограф и режисьор Васил Къркеланов.

направи уникална фотосесия на яхтеното пристанище „Марина Диневи” в Свети Влас.


Авангардната фотосесия започна на яхта, собственост на „Venid Yacht”. Снимачният материал е предназначен за следващия сезон на предаването „Поверително от...” на което Васил Къркеланов е съпродуцент, заедно с Татяна Педерсен и „Expose Models” - агенцията с най-търсените в чужбина български модели.

чаровната Мис България 2007 - Юлия Юревич

Модели за нестандартната фотосесия разбира се бяха топ моделите на „Expose Models” -  чаровната Мис България 2007 - Юлия Юревич и българската Никол Кидман - Гергана Малкоданска.

Фотосесията бе излъчвана на живо в шикозния „Planet Yacht - Bar de Luxe”. Определено такъв спектакъл не е правен досега в България. Гостите на заведението се насладиха не само на атрактивните танцьорки, но и на страхотния мултимедиен спектакъл, включващ интервюта на живо с моделите от фотосесията, които се намираха на яхтата, с гостите и с партньорите на събитието.

Заедно с моделите блестяха и многобройните диаманти, в бижутата на „Sea of Silver and Gold”, а ефектните дрехи бяха от новите колекции на „La Perla”, „Versace”, „Stefanel” и „Нов Силует”.

българската Никол Кидман - Гергана Малкоданска.


Холивудската дива Сабрина Паризи и нейната приятелка, поп звездата Анастейша, останаха възхитени от бижутата на „Sea of Silver and Gold”.
Двете приятелки, които в момента се разхождат из Италия, с новото Ламборгини на Сабрина, са видели шикозните бижута в лайфстайл предаването „Поверително от...”. Самата Сабрина е част от екипа на култовото предаване, което още с първите си епизоди бе много обсъждано и копирано.

Сабрина, която се очаква да пристигне в България през месец септември, за да представи новата си книга, вече си е харесала няколко диамантени комплекта на „Sea of Silver and Gold”. Тя няма търпение да започнат епизодите от новия сезон на „Поверитено от..” и сподели, че ни очакват интервюта с Парис Хилтън, Джесика Симпсън и разбира се с Анастейша.

Радващо е, че дори в Холивуд оценяват уникалното и красивото... макар то да е от малка България.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сабрина Паризи , Поверително от

Поверително от...

Зара от „Биг брадър” се завръща в компанията на Виктория Джумпарова с ексклузивна сесия в „Поверително от...”

Кайли Миноуг, DJ Тиесто и DJ Свен Вет в „Поверително от...”, 10:00 ч, неделя по Нова Тв

„Поверително от...” представя премиерата и кадри от мейкинга на „Чиракът на магьосника” с Джери Брукхаймър и Никълъс Кейдж

В „Поверително от...“ – кой е последният писък на модата в Холивуд