Актуално В програмата

Кайли Миноуг, DJ Тиесто и DJ Свен Вет в „Поверително от...”, 10:00 ч, неделя по Нова Тв

Добави коментар

Кайли Миноуг, DJ Тиесто и DJ Свен Вет в „Поверително от...”, 10:00 ч, неделя по Нова Тв
Многообсъжданото, често копирано, но ненадминато лайфстайл предаване „Поверително от...” по Нова телевизия и тази седмица ще представи на зрителите уникални кадри и интервюта.

Сабрина


В този последен брой, преди лятната ваканция, зрителите ще се разходят до остров Ибица.

Със сигурност Ибица е най-известното място за купони. Нощта и денят се сливат в едно непрестанно, незабравимо парти. Тук са фамозните клубове Амнезия, Спейс, Привилидж, Ел Дивино и, разбира се, Паша – мястото, което самата Кайли Миноуг предпочете за представяне на новия си албум „Aphrodite”. Защо Кайли дойде на Ибица в началото на месеца и не успя да си тръгне, ще видите само в „Поверително от...”.

Най-добрите ди-джеи в света са резиденти тук. Свен Вет, Карл Кокс, Пийт Тонг, Тиесто, Ричи Хотин, Армин ван Бурен, Боб Синклер, Давид Гета, Карл Кокс и още ред други законодатели в техно, електро и хаус музиката отново се завръщат в култовите клубове. Няма друго място, с такива уникални партита!

Кайли Миноуг, DJ Тиесто и DJ Свен Вет в „Поверително от...”, 10:00 ч, неделя по Нова Тв


В „Поверително от...” ексклузивно ще видите как немският техно гуру Свен Вет и неговият не по-малко известен антураж Ричи Хотин, Локо Дайс и Карло Вилалобос се готвят за новия, единадесети сезон в култовия клуб Амнезия. Партито на лейбъла им Cocoon се нарича Party Animal, което е жаргон за „купонджия”. Защо ли?

Многократно избираният за DJ номер едно в света, Тиесто, се завръща отново на Ибица, като резидент в Привилидж.
Вижте поздрава му към феновете и плановете му за лято 2010.

От екипа на предаването очакват и холивудската светска дива Сабрина Паризи да пристигне в България. Предстои шикозна видео и фотосесия с колекцията на Кристиан Одижие (Ед Харди), на луксозни яхти в Слънчев бряг и моделите Петя Велкова, Зара и Емануела Бадева. Сесията ще излезе в новия брой на списание „Интро”.
Веднага след това целият екип ще замине за Сан Тропе, Капри и Ибица, за да заснеме как почива и се забавлява световния хайлайф.

Очакват ни много нови, ексклузивни материали и интервюта, но за сега всичко се пази в тайна. Все пак е поверително! Успяхме само да разберем, че Парис Хилтън, Анастейжа и Джесика Симпсън ще допълнят компанията на Сабрина Паризи в Европа. Останалото ще видим наесен, в новия сезон на „Поверително от...”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от

Поверително от...

Сабрина Паризи и Анастейша си поръчват бижута в България

Зара от „Биг брадър” се завръща в компанията на Виктория Джумпарова с ексклузивна сесия в „Поверително от...”

„Поверително от...” представя премиерата и кадри от мейкинга на „Чиракът на магьосника” с Джери Брукхаймър и Никълъс Кейдж

В „Поверително от...“ – кой е последният писък на модата в Холивуд