Предавания Шоу

Поверително от...

Добави коментар

Най-интересните събития от Холивуд и други авангардни места по света ще бъдат представяни в "Поверително от..." по Нова ТВ.
Магазинно предаване, 2010 по Нова ТВ с начален час 10.00 часа.

Поверително от...Най-интересните събития от Холивуд и други авангардни места по света ще бъдат представяни в "Поверително от...".

Предаването се излъчва като част от новия lifestyle блок на Нова телевизия с начален час 10.00 часа.

Само в "Поверително от..." ще бъдат показани задкулисни кадри и интервюта, като зрителите ще имат възможността да се срещнат с известни личности от света на киното, модата, музиката и бизнеса.

Няма да липсват и интересните събития от българската светска и модна действителност, като фокусът и там ще бъде "задкулисен".

Предаването започва с три основни рубрики:

Авторска рубрика на Сабрина Паризи, която ще разкрива тайните на звездите като истински звезден репортер, надничайки зад кулисите не само на Холивуд. Какво се случва, когато звездите не са в кадър, когато са сред приятели и кои места са хит и предпочитана дестинация на световния елит.

"Зад кадър" е рубрика, която ще покаже събитията по един различен и неподправен начин. Това е рубрика за самото създаване на материала, в което главните действащи лица ще бъдат уловени "без грим и сценарий". Тук нещата продължават да се случват след „Стоп кадър” и започват да се случват преди "Начало". Рубриката е съчетание от информативната, забавната и тайната страна на събитията.  Екипът на "Зад кадър" е подготвил специални и екзотични фотосесии и изненади, направени специално за зрителите на "Поверително от...".

"Модабар" е рубриката, която ще въвежда зрителя в детайлите от всекидневието на дадена личност или събитие. Известните ще покажат къщата в която живее, дрехите, които обличат, колата, която карат, местата които посещават и които може да посетим заедно с него. Зрителите ще получат конкретни съвети как и къде да подберат гардероба, така че да е според техния бюджет, но и да са в крак с последните модни тенденции.

Водещ на "Поверително от..." е Десислав Семерджиев, познат като Десо от D2, а основен репортер – Юлия Юревич, избрана за "Мис България" през 2007 г. Режисьор на шоуто е Васил Къркеланов.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от

Сабрина Паризи и Анастейша си поръчват бижута в България

Зара от „Биг брадър” се завръща в компанията на Виктория Джумпарова с ексклузивна сесия в „Поверително от...”

Кайли Миноуг, DJ Тиесто и DJ Свен Вет в „Поверително от...”, 10:00 ч, неделя по Нова Тв

„Поверително от...” представя премиерата и кадри от мейкинга на „Чиракът на магьосника” с Джери Брукхаймър и Никълъс Кейдж

В „Поверително от...“ – кой е последният писък на модата в Холивуд