Лица За звездите

С Михаела Филева в "Парка на чудесата"

Добави коментар

Михаела Филева ни кани в "Парка на чудесата"

 

Съвсем скоро на големите екрани у нас ще се случи истинско чудо. Един от най-вдъхновяващите анимационни филми за 2019 година "Парка на чудесата" ще завладее съзнанието и сърцата на зрителите с незабравимото преживяване.

 
ВИЖТЕ повече за филма "Парка на чудесата" и къде да го гледате►

 

През него ще ни преведе една от най-големите звезди - Михаела Филева, която на 18 април ще затвърди брилянтното си присъствие на българската музикалната сцена с първия си самостоятелен концерт в зала 1 на НДК. А само ден по-късно, на 19 април, заедно с нея ще отидем там, където мечтите са въпрос на въображение, а сбъдването им – на безрезервна смелост.

 

 

В "Парка на чудесата" Михаела влиза в главната роля, подарявайки гласа си на 8-годишната Джун. Необременена от скучния свят на възрастните и водена единствено от несломимия си детски дух и вярата в невъзможното, Джун се изправя срещу най-голямото предизвикателство в живота си. Въпреки трудностите, които се появяват в живота на семейството й, тя трябва да запази позитивните си мисли и енергия, за да докаже както на себе си, така и на останалите, че е нужно единствено да не се отказваш.

Именно тази вдъхновяваща смелост и нестихващо упорство ще ни предаде мелодичният глас на Михаела Филева.

 

Михаела Филева ни кани в 'Парка на чудесата'

 

„За мен е истинско удоволствие да дам гласа си именно на такава героиня като Джун. Предизвикателството бе наистина голямо, защото тя е малко дете, но нейната история и необикновена сила са толкова вдъхновяващи, че нещата се случиха с лекота и много ентусиазъм,“ споделя Михаела за участието си в Парка на чудесата.

  • Дали чудото ще се върне и нашите герои отново ще бъдат щастливи обитатели на парка, или ще потънат завинаги в забрава?
  • Дали Джун ще се справи с най-важната мисия в живота си и ще докаже, че желанията се случват, когато истински повярваш и се бориш за тях?
  • Нямаме търпение да станем част от тази магическа история заедно с Джун, невероятните животни в парка и любимата ни Михаела Филева.

'Парка на чудесата'

Съживяваме "Парка на чудесата"  на 19 април само в кината на 2D, 3D и 4DX. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Парка на чудесата , Михаела Филева

"Изгубени в рая" с Михаела Филева

Днес "Парка на чудесата" отваря врати

Свилен Ноев и Михаела Филева с общ проект - “Хронометър”

Михаела Филева готова да сложи край на всички обидни лъжи в любовта

Михаела Филева във “Филм за двама”