Музика Музика и видео

Свилен Ноев и Михаела Филева с общ проект - “Хронометър”

Добави коментар


Свилен Ноев и Михаела Филева представиха общия си проект “Хронометър”. Песента е част от първия самостоятелен албум на Свилен – „Different” и вече има и видео:

 „Искало ли ти се е да можеш да спреш времето в най-хубавия момент... когато си наистина щастлив, обичан, здрав? Със съвместния ни сингъл „Хронометър” ще успеете, поне за няколко минути.”  - това написа Свилен Ноев за новия си проект с Михаела Филева.

„Хронометър” се появи в интернет пространството преди малко повече от месец. Музиката и текста са на Свилен Ноев и заедно звучат красиво и провокативно - карат слушателя да иска да ги чува отново и отново, за да намери своя смисъл в песента.  Интересно, нетипично и много красиво е и музикалното присъствие на Михаела Филева в дуета.

Артистичната симбиоза между двамата доведе до логичното си продължение. По-рано тази година поп изпълнителката включи красиво акустично изпълнение на песента „Шоколад” в своя втори самостоятелен албум „Нова страница”, който излезе през месец май тази година.

Видеоклипа към песента „Хронометър” е на режисьора Bashmotion, който успява да спре и да върне времето назад с помощта на актьорите Давид Крумов, Владислав Василев, Румен Зимбилев, Девора Крумова и Алена Аргирова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свилен Ноев , Михаела Филева

"Изгубени в рая" с Михаела Филева

С Михаела Филева в "Парка на чудесата"

Михаела Филева готова да сложи край на всички обидни лъжи в любовта

Михаела Филева във “Филм за двама”

Михаела Филева е първият член на журито в „България търси талант” по bTV